Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poleńka od dzisiaj rana chyba troszeczkę lepiej. Nawet zjadła odrobinę szyneczki z lekami.
Nie mogę jeszcze napisać że jest dobrze, bo jej zdrowie jest teraz kruche, każdy wysiłek nasila duszność, ale dzisiaj już miała ochotę pospacerować parę kroków po trawce.

Posted

[quote name='bianka0']Poleńka od dzisiaj rana chyba troszeczkę lepiej. Nawet zjadła odrobinę szyneczki z lekami.
Nie mogę jeszcze napisać że jest dobrze, bo jej zdrowie jest teraz kruche, każdy wysiłek nasila duszność, ale dzisiaj już miała ochotę pospacerować parę kroków po trawce.[/QUOTE]

To wspaniała wiadomość, bardzo, bardzo się cieszę:)
Dużo zdróweczka dla Poleńki - miziaczki i buziaczki:)

Posted

Tak trzymaj Poleńka !
będzie lepiej ,tylko niech się ta pogoda trochę ustabilizuje.. podobno dla chorych serduszek , to nie jest najlepszy czas...

Posted

Przepraszam że nie pisałam, ale długo nie wchodziłam na dogo.
Pola znacznie lepiej, zmiana pogody na chłodniejszą dobrze jej zrobiła. Ma wilczy apetyt, serce pracuje już równiutko, będzie musiała brać leki, ale zastrzyki już dzisiaj odstawione. Jutro kontrola na którą musi pojechać również Maluszek. Chyba znowu wydala kamienie moczowe, zrobimy USG.
Fiona znowu mnie pogryzła.
Suczka jest całkowicie niezrównoważona. Po ponad tygodniu normalnego zachowania, znowu załatwia się w domu, przypuszczam że dlatego że zrobiło się zimno i nie chce jej się wychodzić z domu.
Dzisiaj sama podeszła do mnie przytuliła się i żebrała o jedzenie, kiedy jej nie dałam a chciałam pogłaskać rzuciła się z wściekłością na moją rękę. Niestety nieźle mi pocharatała palec prawej ręki, nie będę mogła pracować. Znowu chodziła w kagańcu, nie wiem czy kiedykolwiek będzie normalnym psem, po raz pierwszy widziałam taką szaloną złośnicę.

Posted

Witaj w klubie. Harek ma jazdy, a jest już u mnie 3 lata. Jest mocno porypany i niestety tak mu zostanie.Ale wyczuwamy go i tfu unikamy ząbeczków. Fiona musi nieźle dostała w kość w swoim psim życiu. Wszystko wymaga czasu, ale nie zawsze czas pozwala zapomnieć i spowodować zmianę odruchów:-( Szkoda rączki, to mała paskudka , no...