Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Ach gdyby mogło się zaadoptować wszystkie psiaki jakie by się chciało ........:roll:

Skończyłybyśmy jak Wioletta Villas................

Posted

witam się :)
przesyłam buziaki na dobrą drogę dla Soni
i dużo buziaków dla całego jamniczego stada (tyle szczęścia i to pod jednym dachem:-o zamiziałabym:oops: )
i duuuużo cieplutkich myśli dla chorutki największej
i ukłony dla Pańciostwa:cool3:
Jaga

rozumiem że ten napis po to żeby ich nie zadeptać przypadkiem :grin::grin::grin:

Posted

Nie dają się tak łatwo zadeptać :evil_lol:
Nasz listonosz powiedział, że wolałby wejść na teren dobermana, niż do nas, nie wiedziałby z której strony się opędzać.
Facet spisujący licznik wodomierza ma swoją metodę. Dzwoni do bramki i woła, żeby mu od razu otworzyć garaż, żeby mógł tamtędy wejść.
Ja witam gości z miotłą w ręce, tylko dla tego przedmiotu mają respekt. Kiedy przywitałam tak kolegę, zapytał, czy już odlatuję.

Soni nie zostawiliśmy w nowym domu, to był niewypał. W środę przyjeżdża rodzina z Puław poznać ,,maleństwo ''

Posted

hahaha :lol: a nie wyglądają na takie co by się rzucały na gości z zamiarem pożarcia :lol:

przykro mi strasznie z powodu Soni. ale trzymam kciuki dalej, gdzieś tam są ludzie którzy na nią zasłużyli :)

Posted

Co do Soni, to sama już nie wiem, czy chcę żeby znalazła nowy dom. Siedzę i patrzę jak ufnie śpi i mam wyrzuty sumienia, że chcę ją oddać :shake: Martwię się czy ,,malutka" dostanie takie jedzonko które lubi, czy dostanie mleko przed spaniem.
W ogóle przerąbane :-(:-(:-(

Posted

bianka0 napisał(a):
Co do Soni, to sama już nie wiem, czy chcę żeby znalazła nowy dom. Siedzę i patrzę jak ufnie śpi i mam wyrzuty sumienia, że chcę ją oddać :shake: Martwię się czy ,,malutka" dostanie takie jedzonko które lubi, czy dostanie mleko przed spaniem.

No jakby siebie widziała, tylko zamiast Sonia wpisać trzeba Ganga

Posted

No i popatrzcie, to jest cytat z ogłoszenia o Frytce, które jest cały czas aktualizowane, napisałam z prośbą o sprostowanie, bo Frytka nie może już być tak ogłaszana.
Dostałam odpowiedź, że źle zrozumiałam to, co było napisane na tej stronie.

Dokładnie 24 marca
Naklejkiscienne .pl zdec ydowa ły si ę
zaad opt owa ć honorowo Frytk ę.
Adopcja honorowa oznacza, że zwierzę wciąż
przebywa w Azylu, jednak my - jako opiekun
wirtualny - utrzymujemy Frytkę z miesiąca na
miesiąc, zapewniając jej jedzenie i ciepłe posłanie.
Cyklicznie otrzymujemy od Azylu raport
i nowe zdjęcia Frytki, na potwierdzenie,
że maluch - pod
naszą wspólna
opieką -
ma się dobrze
i wraca
do zdrowia.
Adoptować honorowo może każdy, wpłacając
symboliczną sumę na......................

Czy tylko ja to źle rozumiem ?

Posted

Isadora7 napisał(a):
O akaka widze że dołaczyłaś do fanklubu :) jamniczego ogrodu :):):) i suuuper.

nie dało się inaczej :) przeczytałam cały wątek :oops: jestem pod ogromnym wrażeniem i myślę że będę tu częstym gościem ;)

Posted

akaka napisał(a):
nie dało się inaczej :) przeczytałam cały wątek :oops: jestem pod ogromnym wrażeniem i myślę że będę tu częstym gościem ;)

Szczerze zapraszamy :lol:
Chociaż są okresy, że aktualizuję wątek rzadko. Lada moment zaczną się grzyby, a w trakcie jest borówka ;)

Posted

Dziwne to sponsorowanie:crazyeye:
Bianko, pomyśl,że znajdując jej dobry dom dajesz szanse innym psiakom, które mogą kiedyś do Was trafić.

Posted

Niestety z grzybami tragedia :shake:
Nasz teren dotknęła susza. Dzisiaj dopiero pierwszy dzień pojawił się dłuższy deszczyk, po wielu tygodniach strasznych upałów. Wokół były powodzie i deszcze, a u nas ani kropelki.
Ale cały czas robię rekonesans i trzymam rękę na pulsie.
Lada moment coś się w lesie pokaże, na razie skończyłam przygotowywać borówkę.
Spiżarnia znowu pełna ;)

Posted

bianka0 napisał(a):

Ano ,taka to właśnie jest niewdzieczna rola DT,trzeba miec serce z kamienia i umieć sie kierowac tylko rozumem,niestety.

Posted

Ale się naczytałam i naoglądałam. :lol: To sama radość mieć tyle do kochania.:multi:
Jamnisie cudowne i nie tylko jamnisie. Zazdroszczę warunków , bo pewnie też bym
miała pełno zwierza. Tak samo też jak u Jamniczej Rodziny. Widać, że każda minuta dnia to minuta nie stracona . Uściski dla zwierzyńca, a w szczególności dla gwiazdeczki
Lilitki. :loveu::loveu::loveu:.

Posted

Ostatnie dni Soni w naszym gronie :-o
Jest strasznym żarłokiem, zawsze sprawdza, czy innym nie zostało chociaż ziarenko ryżu w misce.
Właśnie patrzy czy Goliacik coś zostawi jej do wylizania :razz: