JamniczaRodzina. Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Ach gdyby mogło się zaadoptować wszystkie psiaki jakie by się chciało ........:roll: Quote
bianka0 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 JamniczaRodzina. napisał(a):Ach gdyby mogło się zaadoptować wszystkie psiaki jakie by się chciało ........:roll: Skończyłybyśmy jak Wioletta Villas................ Quote
matrioszka2 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 O nowym domku doczytałam na wątku Soni.W sumie też mi jest smutno ...:-( Szalona, ale kochana. Quote
Jaga. Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 witam się :) przesyłam buziaki na dobrą drogę dla Soni i dużo buziaków dla całego jamniczego stada (tyle szczęścia i to pod jednym dachem:-o zamiziałabym:oops: ) i duuuużo cieplutkich myśli dla chorutki największej i ukłony dla Pańciostwa:cool3: Jaga rozumiem że ten napis po to żeby ich nie zadeptać przypadkiem :grin::grin::grin: Quote
bianka0 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Nie dają się tak łatwo zadeptać :evil_lol: Nasz listonosz powiedział, że wolałby wejść na teren dobermana, niż do nas, nie wiedziałby z której strony się opędzać. Facet spisujący licznik wodomierza ma swoją metodę. Dzwoni do bramki i woła, żeby mu od razu otworzyć garaż, żeby mógł tamtędy wejść. Ja witam gości z miotłą w ręce, tylko dla tego przedmiotu mają respekt. Kiedy przywitałam tak kolegę, zapytał, czy już odlatuję. Soni nie zostawiliśmy w nowym domu, to był niewypał. W środę przyjeżdża rodzina z Puław poznać ,,maleństwo '' Quote
Jaga. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 hahaha :lol: a nie wyglądają na takie co by się rzucały na gości z zamiarem pożarcia :lol: przykro mi strasznie z powodu Soni. ale trzymam kciuki dalej, gdzieś tam są ludzie którzy na nią zasłużyli :) Quote
Isadora7 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 O akaka widze że dołaczyłaś do fanklubu :) jamniczego ogrodu :):):) i suuuper. Quote
bianka0 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Co do Soni, to sama już nie wiem, czy chcę żeby znalazła nowy dom. Siedzę i patrzę jak ufnie śpi i mam wyrzuty sumienia, że chcę ją oddać :shake: Martwię się czy ,,malutka" dostanie takie jedzonko które lubi, czy dostanie mleko przed spaniem. W ogóle przerąbane :-(:-(:-( Quote
Isadora7 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 bianka0 napisał(a):Co do Soni, to sama już nie wiem, czy chcę żeby znalazła nowy dom. Siedzę i patrzę jak ufnie śpi i mam wyrzuty sumienia, że chcę ją oddać :shake: Martwię się czy ,,malutka" dostanie takie jedzonko które lubi, czy dostanie mleko przed spaniem. W ogóle przerąbane :-(:-(:-( No jakby siebie widziała, tylko zamiast Sonia wpisać trzeba Ganga Quote
bianka0 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 No i popatrzcie, to jest cytat z ogłoszenia o Frytce, które jest cały czas aktualizowane, napisałam z prośbą o sprostowanie, bo Frytka nie może już być tak ogłaszana. Dostałam odpowiedź, że źle zrozumiałam to, co było napisane na tej stronie. Dokładnie 24 marca Naklejkiscienne .pl zdec ydowa ły si ę zaad opt owa ć honorowo Frytk ę. Adopcja honorowa oznacza, że zwierzę wciąż przebywa w Azylu, jednak my - jako opiekun wirtualny - utrzymujemy Frytkę z miesiąca na miesiąc, zapewniając jej jedzenie i ciepłe posłanie. Cyklicznie otrzymujemy od Azylu raport i nowe zdjęcia Frytki, na potwierdzenie, że maluch - pod naszą wspólna opieką - ma się dobrze i wraca do zdrowia. Adoptować honorowo może każdy, wpłacając symboliczną sumę na...................... Czy tylko ja to źle rozumiem ? Quote
lilk_a Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 wg tego tekstu Frytka jest w azylu i utrzymują ją Naklejkiscienne.pl... Quote
bianka0 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='lilk_a']wg tego tekstu Frytka jest w azylu i utrzymują ją Naklejkiscienne.pl... Właśnie tak :mad: Myślałam, że może nie wiedzą, że jest już półtorej roku w swoim domu, więc wysłałam maila, żeby wybrali innego pieska. Frytka jest dość charakterystyczna,więc jest to ryzyko.Ale po nich spłynęło. http://www.naklejkiscienne.pl/files/...tka_folder.pdf Quote
Jaga. Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Isadora7 napisał(a):O akaka widze że dołaczyłaś do fanklubu :) jamniczego ogrodu :):):) i suuuper. nie dało się inaczej :) przeczytałam cały wątek :oops: jestem pod ogromnym wrażeniem i myślę że będę tu częstym gościem ;) Quote
bianka0 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 akaka napisał(a):nie dało się inaczej :) przeczytałam cały wątek :oops: jestem pod ogromnym wrażeniem i myślę że będę tu częstym gościem ;) Szczerze zapraszamy :lol: Chociaż są okresy, że aktualizuję wątek rzadko. Lada moment zaczną się grzyby, a w trakcie jest borówka ;) Quote
Jaga. Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 grzyby :loveu: borówka :loveu: i jeszcze jamniki :loveu: trafiłam do raju ;) Quote
MaDi Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Dziwne to sponsorowanie:crazyeye: Bianko, pomyśl,że znajdując jej dobry dom dajesz szanse innym psiakom, które mogą kiedyś do Was trafić. Quote
JamniczaRodzina. Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Widać Dorotko ,że jesteś w swoim żywiole.A grzybki chociaż są? Quote
bianka0 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Niestety z grzybami tragedia :shake: Nasz teren dotknęła susza. Dzisiaj dopiero pierwszy dzień pojawił się dłuższy deszczyk, po wielu tygodniach strasznych upałów. Wokół były powodzie i deszcze, a u nas ani kropelki. Ale cały czas robię rekonesans i trzymam rękę na pulsie. Lada moment coś się w lesie pokaże, na razie skończyłam przygotowywać borówkę. Spiżarnia znowu pełna ;) Quote
danka1234 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 bianka0 napisał(a):Co do Soni, to sama już nie wiem, czy chcę żeby znalazła nowy dom. Siedzę i patrzę jak ufnie śpi i mam wyrzuty sumienia, że chcę ją oddać :shake: Martwię się czy ,,malutka" dostanie takie jedzonko które lubi, czy dostanie mleko przed spaniem. W ogóle przerąbane :-(:-(:-( Ano ,taka to właśnie jest niewdzieczna rola DT,trzeba miec serce z kamienia i umieć sie kierowac tylko rozumem,niestety. Quote
yunona Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ale się naczytałam i naoglądałam. :lol: To sama radość mieć tyle do kochania.:multi: Jamnisie cudowne i nie tylko jamnisie. Zazdroszczę warunków , bo pewnie też bym miała pełno zwierza. Tak samo też jak u Jamniczej Rodziny. Widać, że każda minuta dnia to minuta nie stracona . Uściski dla zwierzyńca, a w szczególności dla gwiazdeczki Lilitki. :loveu::loveu::loveu:. Quote
bianka0 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Ostatnie dni Soni w naszym gronie :-o Jest strasznym żarłokiem, zawsze sprawdza, czy innym nie zostało chociaż ziarenko ryżu w misce. Właśnie patrzy czy Goliacik coś zostawi jej do wylizania :razz: Quote
bianka0 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Fryzurka mi się zniszczyła przez sen :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Goliacik nie daj się, taki mizerniutki jesteś :):):) Quote
Jaga. Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 bianka0 napisał(a):Fryzurka mi się zniszczyła przez sen :evil_lol: ktoś tu oszczędza na fryzjerze :grin: :grin: :grin: :-P :evil_lol: Quote
Recommended Posts