Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DIF mówiła ze ona taka bohaterka tylko do Kinii, tej najmniejszej, najbiedniejszej.

U nas wiosna, szpaki wyśpiewują w budkach, zachęcając samiczki do zakładania gniazd. Na reszcie robi się pięknie. :loveu:

Posted

Odpocznijcie chwilkę od szczekania psów i posłuchajcie wiosennego śpiewu ptaków ;)

[video=youtube;6AbhtvosBUg]http://www.youtube.com/watch?v=6AbhtvosBUg&feature=channel[/video]

Posted

bianka0 napisał(a):
A jak u Was Marta, widać już wiosnę ?

Byla juz 2 tyg a wczoraj nagle snieg i jeszcze lezy go troche, malo ale jednak :mad: dzisiaj mgliscie... ale niedziela ma byc ladna :loveu:

Posted

U nas tak ładnie było tylko rano, teraz spadła temperatura, zachmurzyło się.:-(

Niezależnie od pogody muszę jutro wywieźć towarzystwo do lasu, żeby się wyszalało. Mnie też tego potrzeba. :diabloti:

Posted

U nas też było brzydko mglisto potem wyszło słonko i znowu jest brzydko i mglisto.Moja głowa jest nie do życia :shake:trzy kawki a cisnienie 99/60.Dorotko masz zapchaną skrzyneczkę.:cool3:Śpiew ptaków działa jak balsam na duszę po takiej zimowej przerwie.

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to milej wycieczki do lasu :loveu: Ja mam nadzieje ze my sie gdzies ruszymy w weekend

Dziękuję, jeżeli nie będzie padało to pewnie nagram krótki filmik :evil_lol:

JamniczaRodzina. napisał(a):
U nas też było brzydko mglisto potem wyszło słonko i znowu jest brzydko i mglisto.Moja głowa jest niedożycia trzy kawki a cisnienie 99/60.Dorotko masz zapchaną skrzyneczkę.

Przepraszam Elu, już odblokowałam.
Ja po całym tygodniu leżenia i braku pracy, zaczęłam o niej marzyć, a głowę mam też jak balon.

Posted

Było dzisiaj pięknie, ciepło. Wszyscy trochę straciliśmy formę w zimie, będzie trzeba to nadrabiać . Teraz zachmurzyło się, pada deszcz.
Psiaki zadowolone, padły i śpią, nie dokuczają.

Posted

Co tam było :evil_lol:
Bobki zajęcze, jedno przez drugie kradły je jak najlepsze cukierki. I....jak najszybciej zjadły :diabloti:
Zepsuł mi się mój aparat, zaciemnia, te zdjęcia są z kamery, średnie. Potem jeszcze przejrzę jak wyszły aparatem. Bianka nagrała film, ale pewnie będzie wgrywał się do jutra.

Posted

:diabloti:...chciały by się rzec...a fuj!:evil_lol:....no ale.....

Czekam w takim razie na fotki z aparatu-na pewno wyszły no i na film....

No i widzę,że Goliacikowi smakowała woda z kałuży...

Posted

Wszystkim smakuje woda z kałuży. Nawet jak mam bidon z wodą i chrupki, to ich nie interesuje. To są prawdziwe psy, najbardziej smakuje im woda z kałuży i zajęcze bobki.
Dopiero wtedy są naprawdę szczęśliwe. :p