JamniczaRodzina. Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 U nas te legowiska też mają wzięcie:evil_lol: bardzo je lubją czasami bywa tak że w jednym jest ich 4 -5 a w drugim tylko jeden.Amik jak się rozłoży do góry brzucholem to zajmuje całe. Quote
bianka0 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Zaraz jedziemy odwieźć Puszkę do nowego domu. Strasznie się denerwuję. Trzymajcie kciuki. [video=youtube;EEVLE37llOY]http://www.youtube.com/watch?v=EEVLE37llOY&list=HL1331132612&feature=mh_lolz[/video] Quote
JamniczaRodzina. Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 :kciuki::kciuki::kciuki:mocno trzymamy i czekamy na relacje po powrocie. Quote
Sarunia-Niunia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 I my też trzymamy kciukasy i czekamy na relację - łapki zaciśnięte!!! Quote
wapiszon Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 bianka0 napisał(a):Zaraz jedziemy odwieźć Puszkę do nowego domu. Strasznie się denerwuję. Trzymajcie kciuki. [video=youtube;EEVLE37llOY]http://www.youtube.com/watch?v=EEVLE37llOY&list=HL1331132612&feature=mh_lolz[/video] Trzymamy mooooooooooooooocno :) Quote
bianka0 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Już po wszystkim, Puszencja już tam została. Dom całkiem fajny, wielki teren do biegania, ogrodzony z daleka od ruchliwej jezdni. Piękna, ocieplona buda, świeżo dla Puszki przygotowana. Bardzo miły człowiek, mała suczka zaadoptowana z hoteliku u Murki. Tylko ta rozpacz w oczach pozostawianego psa.... Quote
EVA2406 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 ..... ta rozpacz jest najgorsza.......i choć wiemy, że domek będzie super to serce boli.... Quote
Sarunia-Niunia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='bianka0']Już po wszystkim, Puszencja już tam została. Dom całkiem fajny, wielki teren do biegania, ogrodzony z daleka od ruchliwej jezdni. Piękna, ocieplona buda, świeżo dla Puszki przygotowana. Bardzo miły człowiek, mała suczka zaadoptowana z hoteliku u Murki. Tylko ta rozpacz w oczach pozostawianego psa.... Ech....... i wtedy nam właśnie pryska radość z nowego domku.............. Ale, niech Jej będzie tam jak najlepiej:) Quote
bianka0 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Najbardziej przeżywałam oddanie drańskiej Nuki. Spłakałam się jak bóbr, co mi się zdarza raz na 10 lat :diabloti: Była u nas ponad 4 miesiące i już myśleliśmy że zostanie, a tu telefon, ten jeden właściwy i to z Dąbrowy Górniczej. Oddawałam ją prosto w ręce SzczepoNa pod moim zakładem pracy. Przygotował jej poduchę w swojej szoferce, obok siebie. Wygłaskał i przyszedł ten moment zamknięcia drzwi i jej przerażenie w oczach. Prześladowało mnie ono kilka miesięcy. Po godzinie dopiero mogłam normalnie wrócić do ludzi. Ale Nuczka ma teraz lepiej niż u mnie, jest tą jedną jedyną, ukochaną, p. Basia może o niej opowiadać mi godzinami przez telefon. Dobrze że psy zapominają szybciej niż ludzie. Quote
EVA2406 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Tak, na szczęście :) Poznałam dzisiaj Twoją całuśną dominantkę ;) i złodziejkę :evil_lol: Quote
bianka0 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 EVA2406 napisał(a):Tak, na szczęście :) Poznałam dzisiaj Twoją całuśną dominantkę ;) i złodziejkę :evil_lol: Co ukradła ? Quote
EVA2406 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 bianka0 napisał(a):Co ukradła ? Ciasteczka z wątróbki :eviltong::eviltong::eviltong: Tak była słodka i przytulaśna i nagle znikła gdzieś, aby po chwili wrócić na swoje posłanko z jeszcze jednym na zapas :evil_lol:. Cudna jest :loveu: Quote
bianka0 Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Jak dobrze pójdzie wizyta przed adopcyjna to Maszka ma dom. :cool3: Quote
EVA2406 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 A gdzie? Należy jej się, bo jest to taka słodka sunieczka, że powinna już mieć swoją kanapę, taką na wyłączność :) Quote
EVA2406 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 To tylko dobrze domek sprawdźcie, bo taki śliczny malutki drobiażdżek musi mieć jak w najlepszym pałacu z pełną obsługą ;). Ona od pierwszego wejrzenia kocha człowieka. Jest bardzo ufna, ale i chce dominować. Biedna Kinia ;) Quote
Hotel KADIF Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='EVA2406'] Jest bardzo ufna, ale i chce dominować. Biedna Kinia ;) Właśnie o tym przed sekundą rozmawiałam z bianką przez telefon!:diabloti: :diabloti::shake::diabloti::shake: Quote
bianka0 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Strasznie drańska ta Maszka. Chyba nabrała złych nawyków u DIF :diabloti: Muszę zasłonić monitor, żeby moje psiaki się nie zgorszyły ;)) Quote
EVA2406 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Ale się "obśmiałam" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bianka0 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 No tak, XXI wiek, rewolucja nie tylko wśród dzieci. Nawet suczki stają się bardziej wyzwolone od psów. :roll: Quote
Recommended Posts