Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaraz jedziemy odwieźć Puszkę do nowego domu.
Strasznie się denerwuję. Trzymajcie kciuki.

[video=youtube;EEVLE37llOY]http://www.youtube.com/watch?v=EEVLE37llOY&list=HL1331132612&feature=mh_lolz[/video]

Posted

bianka0 napisał(a):
Zaraz jedziemy odwieźć Puszkę do nowego domu.
Strasznie się denerwuję. Trzymajcie kciuki.

[video=youtube;EEVLE37llOY]http://www.youtube.com/watch?v=EEVLE37llOY&list=HL1331132612&feature=mh_lolz[/video]

Trzymamy mooooooooooooooocno :)

Posted

Już po wszystkim, Puszencja już tam została.
Dom całkiem fajny, wielki teren do biegania, ogrodzony z daleka od ruchliwej jezdni. Piękna, ocieplona buda, świeżo dla Puszki przygotowana. Bardzo miły człowiek, mała suczka zaadoptowana z hoteliku u Murki.
Tylko ta rozpacz w oczach pozostawianego psa....

Posted

[quote name='bianka0']Już po wszystkim, Puszencja już tam została.
Dom całkiem fajny, wielki teren do biegania, ogrodzony z daleka od ruchliwej jezdni. Piękna, ocieplona buda, świeżo dla Puszki przygotowana. Bardzo miły człowiek, mała suczka zaadoptowana z hoteliku u Murki.
Tylko ta rozpacz w oczach pozostawianego psa....
Ech....... i wtedy nam właśnie pryska radość z nowego domku..............
Ale, niech Jej będzie tam jak najlepiej:)

Posted

Najbardziej przeżywałam oddanie drańskiej Nuki.
Spłakałam się jak bóbr, co mi się zdarza raz na 10 lat :diabloti:
Była u nas ponad 4 miesiące i już myśleliśmy że zostanie, a tu telefon, ten jeden właściwy i to z Dąbrowy Górniczej.
Oddawałam ją prosto w ręce SzczepoNa pod moim zakładem pracy. Przygotował jej poduchę w swojej szoferce, obok siebie. Wygłaskał i przyszedł ten moment zamknięcia drzwi i jej przerażenie w oczach. Prześladowało mnie ono kilka miesięcy. Po godzinie dopiero mogłam normalnie wrócić do ludzi.
Ale Nuczka ma teraz lepiej niż u mnie, jest tą jedną jedyną, ukochaną, p. Basia może o niej opowiadać mi godzinami przez telefon.
Dobrze że psy zapominają szybciej niż ludzie.

Posted

bianka0 napisał(a):
Co ukradła ?

Ciasteczka z wątróbki :eviltong::eviltong::eviltong:
Tak była słodka i przytulaśna i nagle znikła gdzieś, aby po chwili wrócić na swoje posłanko z jeszcze jednym na zapas :evil_lol:.
Cudna jest :loveu:

Posted

To tylko dobrze domek sprawdźcie, bo taki śliczny malutki drobiażdżek musi mieć jak w najlepszym pałacu z pełną obsługą ;).
Ona od pierwszego wejrzenia kocha człowieka. Jest bardzo ufna, ale i chce dominować. Biedna Kinia ;)

Posted

[quote name='EVA2406'] Jest bardzo ufna, ale i chce dominować. Biedna Kinia ;)

Właśnie o tym przed sekundą rozmawiałam z bianką przez telefon!:diabloti:

:diabloti::shake::diabloti::shake: