bianka0 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Winko szkodzi nam na wątrobę, staruszki są na essentialae forte, więc reszta tez nie dostanie :diabloti: One wszystkie dzisiaj mają strasznie zadowolone miny, nie jestem w stanie ich rozruszać. U nas dzisiaj pochmurno, wietrznie i deszczowo. :-( Quote
yunona Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 W Warszawie to samo, moje spią od spaceru, ale mają zegarki w doopkach i punkt 13.30 budzą się na żarełko :). Przerąbane mają staruszki nawet winka nie mogą się napić ;) :)))))) Quote
taxelina Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Juz nie wiem ktore slodsze z tych Twoich :loveu: Quote
bianka0 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='deer_1987']Juz nie wiem ktore slodsze z tych Twoich :loveu:[/QUOTE] Kocham je wszystkie, ale prawdę mówiąc jest to totalna zbieranina ze schronisk i ulic całej Polski :diabloti: Prawdziwy miszmasz. Dla mnie najpiękniejszy :p Quote
taxelina Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='bianka0']Kocham je wszystkie, ale prawdę mówiąc jest to totalna zbieranina ze schronisk i ulic całej Polski :diabloti: Prawdziwy miszmasz. Dla mnie najpiękniejszy :p I to najwazniejsze! :multi: :loveu: Quote
rasowa2410 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='bianka0']Prawdziwy miszmasz. :p[/QUOTE] Mixer jamniczych osobowości :) Quote
Krysia Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Goliacik to raczej wilk przebrany za babcię :) Quote
bianka0 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='Krysia'] Goliacik to raczej wilk przebrany za babcię :)[/QUOTE] Raczej wiecznie zapluty, rozczochrany wilczek :evil_lol: Dzisiaj było obcinanie pazurków. Nie lubię tego, bez kagańca ani rusz, wszystkie palce mielibyśmy poobgryzane. Jestem zawsze pełna zdziwienia nad jamniczymi pazurami, są wyjątkowo wielkie i twarde. Nawet Polcia, która jest wielkości kota ma pazury dobermana :diabloti: Quote
Mika31 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 mój Maks też takie ma muszę znowu z nim jechać na obcięcie do weta Quote
bianka0 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Z chęcią też woziłabym je na obcinanie do weterynarza, ale z siedmioma jest to kłopot. Więc musimy to robić sami. Joguś ma te pazurki zupełnie inne, takie wąskie, delikatne, nie musimy mu ich obcinać, same się ścierają. Quote
rasowa2410 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='bianka0']Joguś ma te pazurki zupełnie inne, takie wąskie, delikatne, nie musimy mu ich obcinać, same się ścierają.[/QUOTE] I to jest chyba marzenie każdego posiadacza psa :cool3: Mój przy obcinaniu kładzie się na boku i przysypia. Za każdą jedną skończoną łapkę dostaje smaczka. Nic sobie z tego nie robi. Totalny luzik. A mi jego pazury strzelają w oczy :roll: :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Goliacik co oni ci zrobili http://images46.fotosik.pl/1341/b18a8d93fd23f2c3med.jpg podśmiechy sobie z ciebie robią. Ja mam póki co szczęście z pazurkami, wszystkie moje dotychczasowe same sobie doskonale manicure robią. Quote
JamniczaRodzina. Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Isadoro Goliat pewnie na bal ostatkowy się wyszykował.Wygląda przesympatycznie w chusteczce.:loveu: Quote
Isadora7 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='JamniczaRodzina.']Isadoro Goliat pewnie na bal ostatkowy się wyszykował.Wygląda przesympatycznie w chusteczce.:loveu:[/QUOTE] To fakt jego pychol jest tak naprawde urokliwy i okrutnie sympatyczny szczególnie w tej chustce :) Quote
bianka0 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 To fakt Goliat jest bardzo fotogeniczny, na żywo jest mniej apetyczny :diabloti: Psiaki tak jak ludzie, niektóre są idealnymi modelami, a na ulicy przeszlibyśmy koło nich obojętnie. Dumisia w realu jest taka śliczna, delikatna, ma miękkie, pachnące futerko, a na zdjęciu wychodzi jak jakiś zbir :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='bianka0']To fakt Goliat jest bardzo fotogeniczny, na żywo jest mniej apetyczny :diabloti: Psiaki tak jak ludzie, niektóre są idealnymi modelami, a na ulicy przeszlibyśmy koło nich obojętnie. Dumisia w realu jest taka śliczna, delikatna, ma miękkie, pachnące futerko, a na zdjęciu wychodzi jak jakiś zbir :evil_lol:[/QUOTE] O przepraszam, Goliat na żywo też śliczny Quote
bianka0 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='Isadora7']O przepraszam, Goliat na żywo też śliczny[/QUOTE] Powiem mu to jak wrócę z pracy to się kocmołuszek ucieszy.:evil_lol: On jest ostatnio jakiś niedopieszczony, za duża konkurencja w domu. Quote
bianka0 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Tuptuś był bardzo wesoły i rozrabiał w te mroźne dni. Takiej pogody nie lubi, źle się wtedy czuje. Tydzień temu miał dwa ataki drgawkowe jeden za drugim. Teraz jest taki spokojniejszy, więcej sypia. No i tym samym bardziej wymaga uwagi i głaskania. Dzisiaj jak wrócę zrobię jemu sesję fotograficzną, bo coś ostatnio go zaniedbałam. Quote
taxelina Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 No wlasnie juz go dawno nie widzialam :( Quote
Isadora7 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='bianka0']Powiem mu to jak wrócę z pracy to się kocmołuszek ucieszy.:evil_lol: On jest ostatnio jakiś niedopieszczony, za duża konkurencja w domu.[/QUOTE] I powiedz mu że tęsknię :) Quote
Celina12 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Kocham GOLIATA...kocham Poleńkę...kocham ...a po co mam wymieniać-kocham WSZYSTKIE Twoje CUDA :loveu::loveu: JA mam w domu-dwójkę z Wrocławia....jednego z łodzi...i jednego z Grudziądza.... Quote
bianka0 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 (edited) Edited February 29, 2012 by bianka0 Quote
Recommended Posts