Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Winko szkodzi nam na wątrobę, staruszki są na essentialae forte, więc reszta tez nie dostanie :diabloti:
One wszystkie dzisiaj mają strasznie zadowolone miny, nie jestem w stanie ich rozruszać.
U nas dzisiaj pochmurno, wietrznie i deszczowo. :-(

Posted

W Warszawie to samo, moje spią od spaceru, ale mają zegarki w doopkach i punkt 13.30 budzą się na żarełko :). Przerąbane mają staruszki nawet winka nie mogą się napić ;) :))))))

Posted

[quote name='deer_1987']Juz nie wiem ktore slodsze z tych Twoich :loveu:[/QUOTE]

Kocham je wszystkie, ale prawdę mówiąc jest to totalna zbieranina ze schronisk i ulic całej Polski :diabloti: Prawdziwy miszmasz. Dla mnie najpiękniejszy :p

Posted

[quote name='bianka0']Kocham je wszystkie, ale prawdę mówiąc jest to totalna zbieranina ze schronisk i ulic całej Polski :diabloti: Prawdziwy miszmasz. Dla mnie najpiękniejszy :p
I to najwazniejsze! :multi: :loveu:

Posted

[quote name='Krysia'] Goliacik to raczej wilk przebrany za babcię :)[/QUOTE]

Raczej wiecznie zapluty, rozczochrany wilczek :evil_lol:

Dzisiaj było obcinanie pazurków.
Nie lubię tego, bez kagańca ani rusz, wszystkie palce mielibyśmy poobgryzane.
Jestem zawsze pełna zdziwienia nad jamniczymi pazurami, są wyjątkowo wielkie i twarde. Nawet Polcia, która jest wielkości kota ma pazury dobermana :diabloti:

Posted

Z chęcią też woziłabym je na obcinanie do weterynarza, ale z siedmioma jest to kłopot. Więc musimy to robić sami.
Joguś ma te pazurki zupełnie inne, takie wąskie, delikatne, nie musimy mu ich obcinać, same się ścierają.

Posted

[quote name='bianka0']Joguś ma te pazurki zupełnie inne, takie wąskie, delikatne, nie musimy mu ich obcinać, same się ścierają.[/QUOTE]
I to jest chyba marzenie każdego posiadacza psa :cool3:
Mój przy obcinaniu kładzie się na boku i przysypia. Za każdą jedną skończoną łapkę dostaje smaczka. Nic sobie z tego nie robi. Totalny luzik. A mi jego pazury strzelają w oczy :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Isadoro Goliat pewnie na bal ostatkowy się wyszykował.Wygląda przesympatycznie w chusteczce.:loveu:[/QUOTE]

To fakt jego pychol jest tak naprawde urokliwy i okrutnie sympatyczny szczególnie w tej chustce :)

Posted

To fakt Goliat jest bardzo fotogeniczny, na żywo jest mniej apetyczny :diabloti:
Psiaki tak jak ludzie, niektóre są idealnymi modelami, a na ulicy przeszlibyśmy koło nich obojętnie.
Dumisia w realu jest taka śliczna, delikatna, ma miękkie, pachnące futerko, a na zdjęciu wychodzi jak jakiś zbir :evil_lol:

Posted

[quote name='bianka0']To fakt Goliat jest bardzo fotogeniczny, na żywo jest mniej apetyczny :diabloti:
Psiaki tak jak ludzie, niektóre są idealnymi modelami, a na ulicy przeszlibyśmy koło nich obojętnie.
Dumisia w realu jest taka śliczna, delikatna, ma miękkie, pachnące futerko, a na zdjęciu wychodzi jak jakiś zbir :evil_lol:[/QUOTE]

O przepraszam, Goliat na żywo też śliczny

Posted

[quote name='Isadora7']O przepraszam, Goliat na żywo też śliczny[/QUOTE]

Powiem mu to jak wrócę z pracy to się kocmołuszek ucieszy.:evil_lol:
On jest ostatnio jakiś niedopieszczony, za duża konkurencja w domu.

Posted

Tuptuś był bardzo wesoły i rozrabiał w te mroźne dni. Takiej pogody nie lubi, źle się wtedy czuje. Tydzień temu miał dwa ataki drgawkowe jeden za drugim. Teraz jest taki spokojniejszy, więcej sypia. No i tym samym bardziej wymaga uwagi i głaskania.
Dzisiaj jak wrócę zrobię jemu sesję fotograficzną, bo coś ostatnio go zaniedbałam.

Posted

[quote name='bianka0']Powiem mu to jak wrócę z pracy to się kocmołuszek ucieszy.:evil_lol:
On jest ostatnio jakiś niedopieszczony, za duża konkurencja w domu.[/QUOTE]

I powiedz mu że tęsknię :)

Posted

Kocham GOLIATA...kocham Poleńkę...kocham ...a po co mam wymieniać-kocham WSZYSTKIE Twoje CUDA :loveu::loveu:

JA mam w domu-dwójkę z Wrocławia....jednego z łodzi...i jednego z Grudziądza....