Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

yunona napisał(a):
Proponuję Harutka na atak:evil_lol::diabloti: a Ferkę jako cheerleaderka :eviltong::p

Czyli mamy trzeciego napastnika..
A do cheerleaderek dorzucę dwie moje wiekowe golaski Tinkę i Polcię.
Dumka za za grube futro, nie da jej się rozebrać.

Posted

No a moja Dumiś to nie nadaje się na cheerleaderkę???? Zgłaszam Ją.Pirat natomiast były wspaniałym sędzią bocznym :diabloti:....oczywiście po tej stronie stadionu gdzie tańczyłaby Dumiś :evil_lol:

Idę obejrzeć Uwagę......nara...

Posted

Tobik też się zgłasza do drużyny zawsze chętny do gry w piłkę:cool3: tylko nie wiem na jakiej pozycji :multi:Podziwiam Goliacika za ten wślizg pod szafę mój Tobi ustał by i mruczał żeby mu sięgnąć.Jak się bawi u nas piłeczką to często wgania ją za szafkę z telewizorem lub za kanapę i wtedy chodzi od jednego do drugiego i prosi żeby mu wyciągnąć :cool3:chociaż bez problemu by ją sięgnął:multi: Dorotko jego piłka nadal w stanie nie naruszonym:crazyeye:

Posted

Brakuje nam obrońców, więc bierzemy Tobiaszka do obrony.
Dumisia na cheerleaderkę, to moja druga Dumisia też. Celinka poszyje pomponiki :p

Goliacik sam jest jak piłeczka, grubiutki a ciągle w ruchu. Jeszce 2 lata temu wsuwał się pod ten drugi kredens. Ale kiedyś wszedł pod niego i ....już wyjść nie mógł. Nie muszę dodawać z jaką przyjemnością wyciągaliśmy go spod mebla ważącego kilkadziesiąt kilogramów.:diabloti:
Co jakiś czas Joosef podcina mu loczka na siusiaczku, bo szoruje nim o podłogę.

A propos piłeczek, jak Wam się podobał program z Anitką ?

Posted

Obejrzałam-Anitka i Pani Zosia-Kobiety o wielkim SERCU-niestrudzone w swym działaniu i miłości do Braci Mniejszych.Oby takich ludzi,programów było więcej.....nie sposób się nie wzruszyć....nie przeklinać tych co zgotowali taki los Zwierzętom.

A co się tyczy specjalnych spotkań w szkołach-jak najbardziej - tylko jak zmienić zapatrywania rodziców tych dzieci?...bo mama mi kazała narysować łańcuch.....bo sąsiad zabił widłami szczeniaczki.....:-(:-(:shake:....urzędnik nie wie jak rozpoznać bezdomnego psa.....normalnie włos się jeży a pięści same zaciskają się....

Anitko jesteś WIELKA-:loveu::loveu::loveu:

Posted

Celina12 napisał(a):

Szkoda że od kilku miesięcy Anita nie może wejść na dogo, ucieszyłaby się.

Ale przesłałam jej SMSa. Prosiła żeby wszystkich ucałować od Niej. :lol:

Posted

Nie oglądałam niestety :( gdzie można dorwać dzisiejszy odcinek?

Ps. Pozdrówcie i ode mnie Panią Anitę. Każdy kto pomaga naszym małym braciom jest moim najlepszym przyjacielem<3

Posted (edited)

Tu jest link do tego odcinka. Epizod z Szydłowca.

[video]http://uwaga.tvn.pl/55667,wideo,335093,na_pomoc_zmarznietym_zwierzetom ,na_pomoc_zmarznietym_zwierzetom,reportaz.html[/video]

Edited by bianka0
Posted

Celina12 napisał(a):
[...]....urzędnik nie wie jak rozpoznać bezdomnego psa.....normalnie włos się jeży a pięści same zaciskają się....

Urzędnicy... to śmiech na sali....
straż miejska która przyjechała (po długim czasie) na wezwanie w sprawie jamniczki z tego watku http://www.dogomania.pl/threads/221995-Znaleziona-jamniczka-szukamy-nowego-domu - poproszona o podwózke do weta aby sprawdzić czy jest czip - strażnik zapytał Gosi czy nie może tego czipa recznie wymacać.

A Anita... istotnie malutka nie jest jakkolwiek to rozumieć :loveu:
Dobrze zę te biedne szydłowiaki mają taką osobę

Posted

AgnesTm napisał(a):
Nie oglądałam niestety :( gdzie można dorwać dzisiejszy odcinek?

Ps. Pozdrówcie i ode mnie Panią Anitę. Każdy kto pomaga naszym małym braciom jest moim najlepszym przyjacielem<3

Ja oglądałam powtórkę o 01.05, ponieważ wcześniej cięzko tyrałam na chlebek :). Anitę i p. Zosię podziwiam za tak ciężką pracę, nie wiem za co kasę biorą urzędasy w szydłowieckim UM a już szczytem była odpowiedź, że nie ma bezdomnych zwierząt i nikt nie wie jak rozpoznać . Pewnie UM ma największe zagęszczenie osób o IQ równym 2 ( jamochłony) ;)

Posted

ach,urzędasy! żeby chociaż, nie mając kompetencji, wykazywali w tak ważnych sprawach choć odrobinę empatii i wyobraźni.A tu nic z tych rzeczy ; jedynie wszechobecna buta i głupota,że ręce opadają i wyć się chce z bezsilności.

Posted

Hm... To byłby świetny film, warto spróbować :evil_lol:

Na pewno film JamniczejRodziny i umiejętność czyszczenia migdałków ( godna najlepszego laryngologa) zdobyłby serce komisji :p

Posted

Mika31 napisał(a):
po prostu chodzące święte krowy

Ja uważam że taki urzędnik który ma się zajmować sprawami zwierząt powinien mieć własnego czworonoga i to też powinno być kryterium podczas zatrudnienia:cool3: :crazyeye: Oglądałam Anitę ,wspaniała kobieta:multi: