Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też ;) A psinki strasznie szkoda. Najbardziej mi żal, jak właściciel umiera, a rodzina bierze majątek, a zwierzęta.......ech, życie.
Zawsze się boję o moje stadko, gdyby coś się stało ze mną.......

Posted

Tak jak EVA napisałam na wątku suni, to zupełnie nie moje okolice. Ja mam 60 km do Lublina, na granicy z podkarpackim w stronę Tarnobrzega.:shake:
I niestety to jest norma, na swoich wsiach mam 3 takie psiaki ( o tych wiem), pozostałości po zmarłych właścicielach, w opuszczonych zabudowaniach. Całe szczęście że są to psy, a nie suki. W przeciwnym razie już dawno zostałyby ,,sprzątnięte" przez dobrych obywateli.

Agnes zdjęcia Twojego stadka cudowne. :loveu:
A Wacław rzeczywiście wymiata, jego oryginalna uroda rzuca na kolana :lol:

Posted

Po tych słodkich pączkach zapraszam wszystkich do uprawiania sportu. ;)

Zbliżają się mistrzostwa, ja już swojego kandydata mam :p

[video=youtube;Ls6UMqO_hxc]http://www.youtube.com/watch?v=Ls6UMqO_hxc&feature=channel[/video]

Posted

Goliat-jak same imię mówi-jest MISTRZEM...jak cudnie noskiem popychal piłeczkę....no takiego bramkarza trzeba naszej reprezentacji....a co się namemlał...a ogonek tak szybciutko się ruszał,że trduno nadążyć...słodziak nad słodziaki.

....a Dumiś nie dostała? A rozumiem-bramkarz czujny-żadni atakujący nie dadzą MU rady-mimo iż krążą,uważają-a On wpatrzony w sędzinę-rozdającą piłeczkę i samą piłkę...hihihi...no do zacałowania

Posted

Goliacik z piłeczką wymiata :lol::loveu::multi:. Ja kiedyś na wyprzedaży kupiłam ok. 10 piłeczek tenisowych i rzucałam najpierw jedną kilka razy a potem wszystkie. Konsternacja Harutka na tyle piłek byla taka, że zaczęłam się podejrzewać o nietrzymanie moczu, łez i żałuję, że tego wszystkiego nie nagrałam.:evil_lol::diabloti: Spróbuję powtórzyc, może się uda:lol:

Smacznego :)

Posted

Mika31 napisał(a):
ciociu nie pokazuj Goliacika publicznie bo go Fc Barcelona zobaczy i go kupią do pierwszego składu

Goliacika to zawsze chcą ukraść dzieci, które nas odwiedzają. Niezmiennie piesek non stop grający w piłeczkę budzi ich zachwyt i na długo zapada w pamięć.:evil_lol:

Boże, yunono znowu pączuszek :mdleje: