Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurczę, nie oddam jednak do tego domu Pusi.
Dzisiaj ją zabierałam na sterylkę i po cichu zajrzałam. Ogrodzenie nieszczelne, a przygotowali kojec. Stanowczo za mały dla niej, nie chcę żeby taka śliczna, kontaktowa suczka do końca życia w nim siedziała.:shake:
Jest teraz sterylizowana, a p. Małgosia będzie mogła ją przetrzymać dalej.
Czyli znowu szukam domu dla tego maleństwa :-o
Ona jest młoda, ma 4 lata.

Posted

Celinko, ja zawsze bardzo przeżywam adopcje moich psiaków. I tych z DT i z hotelików.
Tylko nie piszę o tym, bo to niczego nie zmieni. Muszę je oddawać do ludzi.

Założyłam watek Pusi i będę robić już ogłoszenia:

http://www.dogomania.pl/threads/223157-PUSZKA-do-adopcji.-Czterdziestokilogramowy-mix-kaukaza-i-leonbergera.?p=18641331#post18641331

U nas śnieżyca, zamieć. Zaraz Pusia będzie do odebrania i odwiezienia do DT.

Posted

AgnesTm napisał(a):
Witam sama mam jamnika który ma na imię Wacek i jest strasznie zabawny , ale w Pani jamniczkach również zakochałam się na zabój<3

Witaj Agnes :loveu:
Wstaw zdjęcie Wacusia :cool3:

Posted

bianka0 napisał(a):
Malawaszko te 3 szczeniaczki jeszcze nie mają imion, przygarnął je chłopak na wsi i szukamy im domów. Sa prawdopodobnie mieszanką owczarka colli i goldena.
A Melvin, Gacuś i Masza to moje psiaki w hotelikach. Tak że w sumie do oddania mam 6.:cool3:

Tinka super, apetyt już prawie wrócił, rozrabia na całego. Tylko łobuz nie chce na dwór wychodzić i potrafi nalać do kojca, jak gdyby nigdy nic :diabloti:

noo to wtopa pomieszały mi się psiaki :splat: :lol:

super, że Tinka rozrabia, tylko mogłaby świntuszka nie sikać do spanka...

Posted

malawaszka napisał(a):
noo to wtopa pomieszały mi się psiaki :splat: :lol:

super, że Tinka rozrabia, tylko mogłaby świntuszka nie sikać do spanka...

Tak to już jest ze staruszkami, czasami zaworki są już nieszczelne :diabloti:
Dla mnie to nie nowość.

Mnie też już mieszają się psiaki które nazbierałam po wsiach :mdleje:

Celina12 napisał(a):
Jaka Bidulka...ale najważniejsze,że już po...

Zniosła to bardzo dzielnie, tylko podany wstępnie sedalin porządnie ściął ją z nóg :p

Posted

Dzielna Pusia :evil_lol: głaski dla małej. Podobna do tego mojego dzisiejszego znalezionego :loveu: tylko on czarny (może para:razz:) Dorotko oczywiście że będziemy szukać właściciela:multi:

Posted

danka1234 napisał(a):
derr,sliczna to Twoja gromadka a króliczek przecudny.

Dziekuje w ich imieniu :loveu: krolik to ciagle sie wpycha i tez chce cos dobrego, nie zwraca uwagi na wieksze od niego psy :diabloti:

Posted (edited)

Ok to już daję Wacusia a także Małą i Dudusia żeby nie czuli się pokrzywdzeni:):D
No więc to jest Wacław 12 letni jamnik- szorstkowłosy królewski:)

Edited by AgnesTm
Posted

To jest Mała - suczka kundelek odratowana, odkupiona za przysłowiowe "2 flaszki, bo inaczej utopie, albo kark skręcę "

A to ja i Mała:)

A to mój królik który ma już 7 lat i ma się świetnie. Jest bardzo ruchliwy i pomysłowy. Ma na imię Duduś i został znaleziony w pudełku które ktoś wyrzucił.

Posted

AgnesTm napisał(a):
mam nadzieję ,ze widzicie zdjęcia bo mnie niestety się nie wyświetlają:(

Niestety nie widać zdjęć.

Kliknij na obrazek z drzewkiem, widoczny nad postem, potem wklej w ramkę link do zdjęcia i zatwierdź.