taxelina Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Nasz to akurat z 2002 chyba ale cos sie popsuly przy tych mrozach :( Quote
EVA2406 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 A mój dziadeczek jeździ, bo wie, że nie ma innego wyjścia......:evil_lol: Quote
bianka0 Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Nasz psiobus jest rewelacyjny. Wszyscy się ze mnie śmieją że jeżdżę takim samochodem, ale jakoś nie mam ochoty go wymienić. Jeżdżę nim już 10 lat i nigdy mnie nie zawiódł. A nie byłoby to wtedy takie śmieszne, w środku lasu, czasami w nocy, tam gdzie nie ma zasięgu telefonów. To jest samochodowa miłość mojego życia. Nie pozwalam nawet mówić przy nim że czas go wymienić. Znam go lepiej niż własnego męża :diabloti: Quote
Krysia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Pozdrawiamy:loveu: i kochamy :iloveyou: ciocie walentynkowo:iloveyou: Quote
bianka0 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Dziękuję wszystkim za Walentynowe Pozdrowienia :loveu: Quote
wapiszon Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ale śliczne Walentynki :) Jako prawdziwa blondynka nie umiem takich wstawiać ;( Quote
bianka0 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Jutro moja wielka, piękna Pusia w typie leonbergera będzie miała sterylizację. P. Małgosia u której Pusia przebywa, znalazła jaj fajny domek, niedaleko niej. :multi: Rodzina już się przygotowała na jej przyjęcie, jest zrobiona ciepła buda i uszczelnione ogrodzenie. Za kilka dni tam Pusia zamieszka, będę miała na nią oko, to niedaleko mojej pracy. :lol: Quote
ala123 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='wapiszon']Ale śliczne Walentynki :) Jako prawdziwa blondynka nie umiem takich wstawiać ;( ja też nie umiem,chociaż włosy przemalowałam:evil_lol:; a bianka0 pomimo blondu na głowie, blondynkę tylko udaje:lol: bianka0 Jutro moja wielka, piękna Pusia w typie leonbergera będzie miała sterylizację. P. Małgosia u której Pusia przebywa, znalazła jaj fajny domek, niedaleko niej. :multi: Rodzina już się przygotowała na jej przyjęcie, jest zrobiona ciepła buda i uszczelnione ogrodzenie. Za kilka dni tam Pusia zamieszka, będę miała na nią oko, to niedaleko mojej pracy. :lol: a w dodatku Dorotka, masz jeszcze dobrą rękę do domków:multi: Quote
bianka0 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 ala123 napisał(a): a bianka0 pomimo blondu na głowie, blondynkę tylko udaje:lol: Witaj Alu :loveu: Alu bo blondynki to najbardziej perfidne zołzy. Wyglądają słodko, a są wredne aż do bólu, usypiają czujność przeciwnika :diabloti: Alu czytałam o jamniku na zamojskim wątku, ale Żunia napisała że będą miały dla niego dom. Ja też mam domek dla niestarego jamnika, ale musi tolerować dzieci. To dobry dom i mądre dzieci, ale z jamnikami nawet ta kombinacja jest dość trudna. Quote
taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 bianka0 napisał(a):Jutro moja wielka, piękna Pusia w typie leonbergera będzie miała sterylizację. P. Małgosia u której Pusia przebywa, znalazła jaj fajny domek, niedaleko niej. :multi: Rodzina już się przygotowała na jej przyjęcie, jest zrobiona ciepła buda i uszczelnione ogrodzenie. Za kilka dni tam Pusia zamieszka, będę miała na nią oko, to niedaleko mojej pracy. :lol: Super wiadomosc! :multi: Quote
bianka0 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 deer_1987 napisał(a):Super wiadomosc! :multi: To jeszcze mi zostały 3 szczeniaczki, Melvin, Maszka i Gacuś. Quote
malawaszka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 jeejku ale mnie ominęło! dobrze, że mnie ominęło bo bym się stresowała a tak to już wiem, że poszło super - cieszę się, że czyszczenie ząbków u Tinki i Polci bez problemów :loveu: strasznie słodkie w tym inkubatorku :) parówcie :loveu: Melvin, Maszka i Gacuś z profilu wyglądają collakowo - będą z nich piękne psy!!! Quote
bianka0 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 malawaszka napisał(a): Melvin, Maszka i Gacuś z profilu wyglądają collakowo - będą z nich piękne psy!!! Malawaszko te 3 szczeniaczki jeszcze nie mają imion, przygarnął je chłopak na wsi i szukamy im domów. Sa prawdopodobnie mieszanką owczarka colli i goldena. A Melvin, Gacuś i Masza to moje psiaki w hotelikach. Tak że w sumie do oddania mam 6.:cool3: Tinka super, apetyt już prawie wrócił, rozrabia na całego. Tylko łobuz nie chce na dwór wychodzić i potrafi nalać do kojca, jak gdyby nigdy nic :diabloti: Quote
bianka0 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Dziękujemy za słodkiego buziaka Danusiu :loveu: Quote
bianka0 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Dzisiaj tej ekipie udało się wpakować na moje miejsce : Maluszek, Tinka i Dumka. Quote
bianka0 Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Ale śliczna paróweczka, zupełnie w typie Maluszka.:lol: I ma podobne rubensowskie kształty. Uwielbiam takie klocuszki. Iwonko, czy ona karmi kotka :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
lilk_a Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 no włąaśnie co ten kociak tam robi ? ;) Quote
Krysia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='lilk_a']no włąaśnie co ten kociak tam robi ? ;) Na moim wątku zrozumiałam że jak kocio był mały to paróweczka chciała mu zastąpić mamę chociaż nie miała mleczka:) Quote
Recommended Posts