Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasz psiobus jest rewelacyjny. Wszyscy się ze mnie śmieją że jeżdżę takim samochodem, ale jakoś nie mam ochoty go wymienić.
Jeżdżę nim już 10 lat i nigdy mnie nie zawiódł. A nie byłoby to wtedy takie śmieszne, w środku lasu, czasami w nocy, tam gdzie nie ma zasięgu telefonów.
To jest samochodowa miłość mojego życia. Nie pozwalam nawet mówić przy nim że czas go wymienić. Znam go lepiej niż własnego męża :diabloti:

Posted

Jutro moja wielka, piękna Pusia w typie leonbergera będzie miała sterylizację.
P. Małgosia u której Pusia przebywa, znalazła jaj fajny domek, niedaleko niej. :multi:
Rodzina już się przygotowała na jej przyjęcie, jest zrobiona ciepła buda i uszczelnione ogrodzenie. Za kilka dni tam Pusia zamieszka, będę miała na nią oko, to niedaleko mojej pracy. :lol:

Posted

[quote name='wapiszon']Ale śliczne Walentynki :)
Jako prawdziwa blondynka nie umiem takich wstawiać ;(

ja też nie umiem,chociaż włosy przemalowałam:evil_lol:;
a bianka0 pomimo blondu na głowie, blondynkę tylko udaje:lol:

bianka0
P. Małgosia u której Pusia przebywa, znalazła jaj fajny domek, niedaleko niej. :multi:
Rodzina już się przygotowała na jej przyjęcie, jest zrobiona ciepła buda i uszczelnione ogrodzenie. Za kilka dni tam Pusia zamieszka, będę miała na nią oko, to niedaleko mojej pracy. :lol:

a w dodatku Dorotka, masz jeszcze dobrą rękę do domków:multi:

Posted

ala123 napisał(a):

a bianka0 pomimo blondu na głowie, blondynkę tylko udaje:lol:

Witaj Alu :loveu:

Alu bo blondynki to najbardziej perfidne zołzy. Wyglądają słodko, a są wredne aż do bólu, usypiają czujność przeciwnika :diabloti:

Alu czytałam o jamniku na zamojskim wątku, ale Żunia napisała że będą miały dla niego dom.
Ja też mam domek dla niestarego jamnika, ale musi tolerować dzieci. To dobry dom i mądre dzieci, ale z jamnikami nawet ta kombinacja jest dość trudna.

Posted

bianka0 napisał(a):

Super wiadomosc! :multi:

Posted

jeejku ale mnie ominęło! dobrze, że mnie ominęło bo bym się stresowała a tak to już wiem, że poszło super - cieszę się, że czyszczenie ząbków u Tinki i Polci bez problemów :loveu: strasznie słodkie w tym inkubatorku :) parówcie :loveu:

Melvin, Maszka i Gacuś z profilu wyglądają collakowo - będą z nich piękne psy!!!

Posted

malawaszka napisał(a):

Melvin, Maszka i Gacuś z profilu wyglądają collakowo - będą z nich piękne psy!!!

Malawaszko te 3 szczeniaczki jeszcze nie mają imion, przygarnął je chłopak na wsi i szukamy im domów. Sa prawdopodobnie mieszanką owczarka colli i goldena.
A Melvin, Gacuś i Masza to moje psiaki w hotelikach. Tak że w sumie do oddania mam 6.:cool3:

Tinka super, apetyt już prawie wrócił, rozrabia na całego. Tylko łobuz nie chce na dwór wychodzić i potrafi nalać do kojca, jak gdyby nigdy nic :diabloti:

Posted

Ale śliczna paróweczka, zupełnie w typie Maluszka.:lol:
I ma podobne rubensowskie kształty. Uwielbiam takie klocuszki.
Iwonko, czy ona karmi kotka :crazyeye::crazyeye::crazyeye: