Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danka1234 napisał(a):
Mnie tez coś rozbiera,znaczy sie choróbsko jakieś nie lenistwo ale dobrze ze Tobie przechodzi.

Ja się szczepiłam, więc szybko mi mija. Lenistwo pewnie pozostanie dłużej, na to chyba nie ma szczepionki :p

Posted

OMG! :oops:
Dorotko spóźnione, ale naprawdę ze szczerego serca płynące życzenia zdrowia, szczęścia i tak dalej ... :eviltong:
Bo cóż innego mam powiedzieć? Osoby bliskie sercu zawsze mamy w myślach i dobrze im życzymy w każdej chwili a nie tylko w tym jednym dniu! ;)

Posted

DIF napisał(a):
OMG! :oops:
Dorotko spóźnione, ale naprawdę ze szczerego serca płynące życzenia zdrowia, szczęścia i tak dalej ... :eviltong:
Bo cóż innego mam powiedzieć? Osoby bliskie sercu zawsze mamy w myślach i dobrze im życzymy w każdej chwili a nie tylko w tym jednym dniu! ;)

Serdecznie dziękuję DIFciu :loveu:

Wybacz, ale dopiero dzisiaj założę wątek Maszce. :oops:

Dzisiaj o 15-tej Tinka i Pola będą miały czyszczone ząbki. Polcia również usuwany guzek.
Trzymajcie kciuki.

Posted

bianka0 napisał(a):

Dzisiaj o 15-tej Tinka i Pola będą miały czyszczone ząbki. Polcia również usuwany guzek.
Trzymajcie kciuki.

E tam.... nie spiesz się i tak nie mam jeszcze "wątkowych" zdjęć ;)

Trzymam kciuki za "ząbki"! Moją Ronisię też to czeka, już od kilku tygodni :(

Posted

[quote name='bianka0']Dziękuję :lol:

A to Goliacik w czasie snu, nawet największy kojczyk jest dla niego za mały :evil_lol:

:crazyeye:On chyba tak lubi spać:lol: Tobiasz identycznie sypia w kojczyku:evil_lol:

Posted

Tak, on często ,,wypada '' z kojca lub z materacyków. :p
I nawet przez sen potrafi się cały rozczochrać.

Szkoda mi tych staruszeniek, ale trzeba to zrobić.
Strasznie się do obu przywiązałam, kocham je inaczej niż pozostałe psy, są takie bezbronne.
Kto nigdy nie miał przygarniętego staruszka, namawiam. Budzą zupełnie inne instynkty niż młodsze psy. Chce im się wszystko dać na raz i na zapas, żeby zdążyły się jeszcze nacieszyć.

Posted

[quote name='bianka0']Serdecznie dziękuję DIFciu :loveu:

Trzymajcie kciuki.

Ja na pewno będę pamiętać i mocno trzymać kciuki za obie dziewczynki, a za Polcię szczególnie!!!

Posted

Jak tam szanowne panie jamniczki, ząbki jak perełki? Goliacik wymiata ze spankiem ( no i te przepiękne kołderki :) ) . Harutek na kanapie jak spał to zawsze mu łepek zwisał :)

Posted

Już po wszystkim.
Tina zniosła to znacznie lepiej, nie miała złych ząbków, nie trzeba było usuwać. Jeden kieł ma odsłoniętą zębinę, to mogło ją boleć i przeszkadzać w jedzeniu. Ma ładnie oczyszczone, mamy smarować solcoserylem. Ale jest teraz nieznośna, łazi, plącze się, sama nie wie co chce. Już chyba 10-ty raz pakuję ją do kojca.
Polcia troszkę dłużej się wybudzała, miała znieczulenie wziewne. Jeden ząbek trzeba było usunąć, reszta oczyszczone. Dwa guzki na prawej listwie mlecznej usunięte. Bardziej rozrabiała przed operacją, teraz spokojnie śpi.

Posted

kopiuje z FB

OSTRZEŻENIE !
PROSZĘ, UDOSTĘPNIAJCIE !!!
Dostałam ostrzezenie ze schroniska w Ga...ju, ze jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafow szkolonych do walk !!! Ten facet to Łukasz C. lub żona Ewa z Krzywina kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !

Posted

Moje dziewczynki mają po 14 lat i też cały czas nad tym się zastanawiałam. Ale przypomniałam sobie jak bałam się narkozy u Fryteczki. A potem to co miała w pyszczku i postanowiłam sobie, że jednak muszę to zrobić, bo z roku na rok będą coraz starsze.
Zresztą brak apetytu u żarłoczka Tinki przekonał mnie do tego, musiało ją boleć.

Mamy na miejscu wspaniałą opiekę weterynaryjną i świetnie wyposażony gabinet. Obsługa też super.