bianka0 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 JamniczaRodzina. napisał(a):Piękne języki teściowej:cool3: Nawet nie wiedziałam że mają taką nazwę :evil_lol: Quote
bianka0 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 To jeszcze trochę mojej ulubienicy Dumisi.:p W życiu nie widziałam grzeczniejszego psa. Quote
taxelina Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 http://images45.fotosik.pl/1354/06ca514073641dd8med.jpg Jaka slodka :loveu: Quote
bianka0 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 deer_1987 napisał(a):http://images45.fotosik.pl/1354/06ca514073641dd8med.jpg Jaka slodka :loveu: Dziewczynka pięknie otwiera nam się na otaczający świat. Jeszcze zdarza jej się popadać w stupor, ale po dotyku jej i przytuleniu wraca do rzeczywistości. Jedzenie jeszcze wymaga postawienia jej nad samą miską, sama do miski nie podejdzie. Umie już dawać buziaczki swojej ukochanej pani. Quote
Krysia Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Tak to moja młodsza córka:crazyeye:,(córeczka tatusia i duma mamusi he he:evil_lol:) To ja jeszcze wstawię ci zdjęcie drugiego bardzo grzecznego twojego byłego podopiecznego:diabloti: który teraz właśnie tak siedzi sobie przy mnie:crazyeye: Quote
Sarunia-Niunia Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) I ja dołączam się Bianeczko najserdeczniej do życzeń - spóźniona, ale szczerze i z serca.... Wrzucałam je w nocy około 1-ej, i padło mi dogo.... Edited February 7, 2012 by Sarunia-Niunia Quote
bianka0 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 (edited) Sarunia-Niunia napisał(a):I ja dołączam się Bianeczko najserdeczniej do życzeń - spóźniona, ale szczerze i z serca.... Wrzucałam je w nocy około 1-ej, i padło mi dogo.... Dziękuję Saruniu :loveu: Krysia napisał(a):To ja jeszcze wstawię ci zdjęcie drugiego bardzo grzecznego twojego byłego podopiecznego:diabloti: który teraz właśnie tak siedzi sobie przy mnie:crazyeye: Krysiu Tobiaszek ma szczególne miejsce w moim sercu, a z nim cała Twoja Rodzinka :lol: Nigdy tak bardzo nie martwiłam się o psa, jak rok temu o Tobiaszka. Edited February 7, 2012 by bianka0 Quote
bianka0 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 A to Maszka. Kolejna moja podopieczna, malutka sunia zabrana z patologicznej rodziny w Szczebrzeszynie, która teraz jest u DIF Quote
bianka0 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 deer_1987 napisał(a):Jaka sliczna czarnulka :loveu: Śliczna, ale czarnulka.:shake: Czarne psy nie cieszą się powodzeniem, każdy woli rude i blondynki :roll: Quote
taxelina Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 A ja wole czarne :loveu: Jak juz umiem na sniegu focic sherry to milki nie umiem :mad: Quote
bianka0 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 deer_1987 napisał(a):A ja wole czarne :loveu: Jak juz umiem na sniegu focic sherry to milki nie umiem :mad: To może trzecią ? Jest bardzo grzeczna, cud, miód i konfiturka.:diabloti: Tak, jest bardzo chudziutka. Malutka w życiu nie dojadała do syta, żyła od urodzenia na półmetrowym łańcuchu przy modnej, ażurowej budzie. Przeprasza że żyje. Quote
Hotel KADIF Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 bianka0 napisał(a):Śliczna, ale czarnulka. Czarne psy nie cieszą się powodzeniem, każdy woli rude i blondynki Rzeczywiście czarne psy nie mają wzięcia, ale obiecuję, że porobię Niuni takie zdjęcia, że będą się o nią bili łomami!! :diabloti: Pomimo, że czarna... baaardzo ją pokochałam! To moje kolejne psie marzenie! Niestety z uwagi na ilość własnych psiaków nie do realizacji.... :placz: Zaraz wkleję albumik Niuni. Właśnie się wgrywa..... Quote
bianka0 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Przed chwilą miałam pytanie o małą suczkę. Przesłałam na maila zdjęcia Maszeńki.:p Quote
taxelina Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Chetnie ale wiem ze "stac" mnie na dwie w razie co gdyby chorowaly. Quote
JamniczaRodzina. Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Maszeńka pewnie szybko znajdzie domek tak jak inne psiaki Bianki.;) Quote
bianka0 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 JamniczaRodzina. napisał(a):Maszeńka pewnie szybko znajdzie domek tak jak inne psiaki Bianki.;) Nie wszystkie :shake: Melvinek zżera mój trzeci bazarek :mdleje: Quote
Hotel KADIF Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Albumik Muszki :) http://imageshack.us/g/404/dscf3969rn.jpg/ :loveu::loveu::loveu: Quote
bianka0 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 DIF napisał(a):Albumik Muszki :) http://imageshack.us/g/404/dscf3969rn.jpg/ :loveu::loveu::loveu: Niestety nie mogę obejrzeć, wymuszają na mnie rejestrację. Maszka jest chyba szczęśliwa, na reszcie zacznie się dla niej prawdziwe życie. Quote
EVA2406 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 To i ja biegnę ze spóźnionymi życzeniami .............przepraszam, że wczoraj bardzo źle się czułam i ciężko myślałam, a właściwie nie myślałam, bo jak człeka boli to mysli tylko żeby przestało boleć. Dorotko :loveu:, dużo zdrowia, radości ze swojej domowej rodzinki i wielu udanych adopcji :) :Rose: Quote
bianka0 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 EVA2406 napisał(a):To i ja biegnę ze spóźnionymi życzeniami .............przepraszam, że wczoraj bardzo źle się czułam i ciężko myślałam, a właściwie nie myślałam, bo jak człeka boli to mysli tylko żeby przestało boleć. Dorotko :loveu:, dużo zdrowia, radości ze swojej domowej rodzinki i wielu udanych adopcji :) :Rose: Dziękuję Ewa :loveu: Szczęście w adopcjach będzie mi potrzebne, bo znowu nazbierało się sporo czworonogów do oddania. Quote
danka1234 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 bianka0,przyjmij ode mnie spóznione ale szczere zyczenia,zdrowia,zdrowia i jeszcze raz zdrowia i szybkiego wyzdrowienia. Quote
bianka0 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 danka1234 napisał(a):bianka0,przyjmij ode mnie spóznione ale szczere zyczenia,zdrowia,zdrowia i jeszcze raz zdrowia i szybkiego wyzdrowienia. Dziękuję Danusiu.:loveu: Już mi chyba lepiej, tylko robić nic nie mogę, więc dopadło mnie totalne lenistwo. Quote
Recommended Posts