Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak to moja młodsza córka:crazyeye:,(córeczka tatusia i duma mamusi he he:evil_lol:) To ja jeszcze wstawię ci zdjęcie drugiego bardzo grzecznego twojego byłego podopiecznego:diabloti: który teraz właśnie tak siedzi sobie przy mnie:crazyeye:

Posted (edited)

I ja dołączam się Bianeczko najserdeczniej do życzeń - spóźniona, ale szczerze i z serca....

Wrzucałam je w nocy około 1-ej, i padło mi dogo....

Edited by Sarunia-Niunia
Posted (edited)

Sarunia-Niunia napisał(a):
I ja dołączam się Bianeczko najserdeczniej do życzeń - spóźniona, ale szczerze i z serca....

Wrzucałam je w nocy około 1-ej, i padło mi dogo....

Dziękuję Saruniu :loveu:

Krysia napisał(a):
To ja jeszcze wstawię ci zdjęcie drugiego bardzo grzecznego twojego byłego podopiecznego:diabloti: który teraz właśnie tak siedzi sobie przy mnie:crazyeye:

Krysiu Tobiaszek ma szczególne miejsce w moim sercu, a z nim cała Twoja Rodzinka :lol:
Nigdy tak bardzo nie martwiłam się o psa, jak rok temu o Tobiaszka.

Edited by bianka0
Posted

deer_1987 napisał(a):
A ja wole czarne :loveu: Jak juz umiem na sniegu focic sherry to milki nie umiem :mad:

To może trzecią ?
Jest bardzo grzeczna, cud, miód i konfiturka.:diabloti:

Tak, jest bardzo chudziutka. Malutka w życiu nie dojadała do syta, żyła od urodzenia na półmetrowym łańcuchu przy modnej, ażurowej budzie. Przeprasza że żyje.

Posted

bianka0 napisał(a):
Śliczna, ale czarnulka.
Czarne psy nie cieszą się powodzeniem, każdy woli rude i blondynki

Rzeczywiście czarne psy nie mają wzięcia, ale obiecuję, że porobię Niuni takie zdjęcia, że będą się o nią bili łomami!! :diabloti:
Pomimo, że czarna... baaardzo ją pokochałam! To moje kolejne psie marzenie! Niestety z uwagi na ilość własnych psiaków nie do realizacji.... :placz:

Zaraz wkleję albumik Niuni. Właśnie się wgrywa.....

Posted

To i ja biegnę ze spóźnionymi życzeniami .............przepraszam, że wczoraj bardzo źle się czułam i ciężko myślałam, a właściwie nie myślałam, bo jak człeka boli to mysli tylko żeby przestało boleć.

Dorotko :loveu:, dużo zdrowia, radości ze swojej domowej rodzinki i wielu udanych adopcji :) :Rose:

Posted

EVA2406 napisał(a):
To i ja biegnę ze spóźnionymi życzeniami .............przepraszam, że wczoraj bardzo źle się czułam i ciężko myślałam, a właściwie nie myślałam, bo jak człeka boli to mysli tylko żeby przestało boleć.

Dorotko :loveu:, dużo zdrowia, radości ze swojej domowej rodzinki i wielu udanych adopcji :) :Rose:

Dziękuję Ewa :loveu:
Szczęście w adopcjach będzie mi potrzebne, bo znowu nazbierało się sporo czworonogów do oddania.

Posted

danka1234 napisał(a):
bianka0,przyjmij ode mnie spóznione ale szczere zyczenia,zdrowia,zdrowia i jeszcze raz zdrowia i szybkiego wyzdrowienia.

Dziękuję Danusiu.:loveu:
Już mi chyba lepiej, tylko robić nic nie mogę, więc dopadło mnie totalne lenistwo.