Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I wcale nie dostaje więcej jeść.
Taki grubas był od urodzenia, był jedynakiem od początku przekarmianym i wychuchanym przez suczkę.
Jak był malutki to toczył się jak kulka i tak mu pozostało. I zawsze marszczył czółko. :lol:

Posted (edited)

Dziękuję pięknie Elu za życzenia :loveu:

Dobrze Marta spróbuję potem w domu to zastosować.

Czy ktoś ma link do wątku ogłoszeniowego szczeniaczków ?
Dla odmiany, żeby mi się w imieniny nie nudziło mam trzy. :-(

Edited by bianka0
Posted

Dziękuję wszystkim za życzenia. :loveu:
Przespałam się i gripex max zadziałał na tyle że coś widzę na oczy.
Szczeniaczki są w dobrych rękach, zatrzymał je u siebie młody mężczyzna ze wsi. Są w domu, w cieple i spokojnie mogą poczekać u niego na adopcję. Cieszy mnie coraz większy odzew ludzi ze wsi, którzy przygarniają te biedy i pomagają im przeżyć.

Krysiu poznaję, że ta PIĘKNOŚĆ to twoja córeczka.:crazyeye::crazyeye:
Prześliczna dziewczyna. Dziękuję za niespodziankę :loveu:

Posted

wapiszon napisał(a):
Dorotko, wszystkiego najlepszego :) No i zdrówka ( szewc bez butów chodzi ? ;) )
Szczeniory śliczne :)

Dziękuję :loveu::loveu:
Nie szewc bez butów chodzi, tylko jest większe ryzyko złapanie grypy, kiedy ma się z nią kontakt kilkanaście razy dziennie ( nawet pomimo szczepień ):diabloti:

Na razie rozsyłam zdjęcia szczeniaczków do ludzi spoza dogo. Jest większa szansa że nie są tak bardzo zapsieni jak my.

Posted

bianka0 napisał(a):
Dziękuję :loveu::loveu:
Nie szewc bez butów chodzi, tylko jest większe ryzyko złapanie grypy, kiedy ma się z nią kontakt kilkanaście razy dziennie ( nawet pomimo szczepień ):diabloti:

Na razie rozsyłam zdjęcia szczeniaczków do ludzi spoza dogo. Jest większa szansa że nie są tak bardzo zapsieni jak my.

Przeca wiem :) Żartuję ;)

Posted

Bardzo Wam dziękuję za życzenia. :loveu:

Nie mogę dzisiaj pracować, pozarażałabym ludzi. Zresztą wystraszyliby się moim wyglądem. Będę miała dzień dla kwiatów na oknach, są dość zaniedbane, wymagają dnia pielęgnacji.

Coś miłego dla oka :cool3: