bianka0 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 I sępy :diabloti: Bardzo ich wkurzało to, że Polcia jeszcze memłała swojego śmierdziuszka. Quote
danka1234 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Maluszkowi troszkę sie przytyło ale daje sobie rade z Negrą,ruchliwy jest robaczek mimo swojej tuszy. Quote
bianka0 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 I wcale nie dostaje więcej jeść. Taki grubas był od urodzenia, był jedynakiem od początku przekarmianym i wychuchanym przez suczkę. Jak był malutki to toczył się jak kulka i tak mu pozostało. I zawsze marszczył czółko. :lol: Quote
bianka0 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 wapiszon napisał(a):Kochanego ciała nigdy nie za wiele :) Czasami niestety za wiele :shake: Miną mrozy, będziemy mogli jeździć na dłuższe wyprawy. Quote
taxelina Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Jeszcze klikaj na i tam pomiedzy dajesz link do youtuba to mozna od razu tu na dogo obejrzec filmik :) Quote
JamniczaRodzina. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) Edited February 6, 2012 by JamniczaRodzina. Quote
bianka0 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 (edited) Dziękuję pięknie Elu za życzenia :loveu: Dobrze Marta spróbuję potem w domu to zastosować. Czy ktoś ma link do wątku ogłoszeniowego szczeniaczków ? Dla odmiany, żeby mi się w imieniny nie nudziło mam trzy. :-( Edited February 6, 2012 by bianka0 Quote
JamniczaRodzina. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 A był taki wątek tylko dla szczeniąt? Quote
bianka0 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 JamniczaRodzina. napisał(a):A był taki wątek tylko dla szczeniąt? Tak, kiedyś już miałam szczeniaczki i pamiętam że je tam wstawiałam. Quote
JamniczaRodzina. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie!!!-Pomagamy-maluchom!-Pomóż-i-TY-.!-GDZIE-JESTEŚCIE-SZKRABY/page33 może to ten Quote
bianka0 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 JamniczaRodzina. napisał(a):http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie!!!-Pomagamy-maluchom!-Pomóż-i-TY-.!-GDZIE-JESTEŚCIE-SZKRABY/page33 może to ten Tak, to ten. Dziękuję :loveu: Mika31 napisał(a)::Rose:Bianco wszystkiego najlepszego Również bardzo Ci dziękuję.:lol: Na razie w prezencie mam pierwsza grypę w tym roku i trzy szczeniaczki.:diabloti: Quote
taxelina Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Wszystkiego najlepszego! i zeby dzien sie jakos milo skonczyl! Quote
bianka0 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Dziękuję wszystkim za życzenia. :loveu: Przespałam się i gripex max zadziałał na tyle że coś widzę na oczy. Szczeniaczki są w dobrych rękach, zatrzymał je u siebie młody mężczyzna ze wsi. Są w domu, w cieple i spokojnie mogą poczekać u niego na adopcję. Cieszy mnie coraz większy odzew ludzi ze wsi, którzy przygarniają te biedy i pomagają im przeżyć. Krysiu poznaję, że ta PIĘKNOŚĆ to twoja córeczka.:crazyeye::crazyeye: Prześliczna dziewczyna. Dziękuję za niespodziankę :loveu: Quote
bianka0 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 A oto maluchy. Mają ok 8 tygodni. Podejrzewam że wiem skąd są. Jeżeli tak to mieszanka goldena z colli. Quote
wapiszon Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Dorotko, wszystkiego najlepszego :) No i zdrówka ( szewc bez butów chodzi ? ;) ) Szczeniory śliczne :) Quote
bianka0 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 wapiszon napisał(a):Dorotko, wszystkiego najlepszego :) No i zdrówka ( szewc bez butów chodzi ? ;) ) Szczeniory śliczne :) Dziękuję :loveu::loveu: Nie szewc bez butów chodzi, tylko jest większe ryzyko złapanie grypy, kiedy ma się z nią kontakt kilkanaście razy dziennie ( nawet pomimo szczepień ):diabloti: Na razie rozsyłam zdjęcia szczeniaczków do ludzi spoza dogo. Jest większa szansa że nie są tak bardzo zapsieni jak my. Quote
wapiszon Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 bianka0 napisał(a):Dziękuję :loveu::loveu: Nie szewc bez butów chodzi, tylko jest większe ryzyko złapanie grypy, kiedy ma się z nią kontakt kilkanaście razy dziennie ( nawet pomimo szczepień ):diabloti: Na razie rozsyłam zdjęcia szczeniaczków do ludzi spoza dogo. Jest większa szansa że nie są tak bardzo zapsieni jak my. Przeca wiem :) Żartuję ;) Quote
yunona Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Spóźnione ale Serdeczne Życzenia Imieninowe od czarodziejów Quote
Jo37 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Spóźnione ale serdeczne życzenia imieninowe. Quote
bianka0 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Bardzo Wam dziękuję za życzenia. :loveu: Nie mogę dzisiaj pracować, pozarażałabym ludzi. Zresztą wystraszyliby się moim wyglądem. Będę miała dzień dla kwiatów na oknach, są dość zaniedbane, wymagają dnia pielęgnacji. Coś miłego dla oka :cool3: Quote
JamniczaRodzina. Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Piękne języki teściowej:cool3: Quote
Recommended Posts