Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaki aktor z Gacusia:):):).... I jaki Operator z Bianki - wow!!! A kto był dźwiękowcem???
No to teraz czekamy na resztę filmików - choć nie ma to, jak naturalny podkład dźwiękowy z "wycieczki do lasu"....

Posted

Mika31 napisał(a):
bianko kręć ja uwielbiam filmy z jamolkami

Dobrze Mika, będę kręciła dla Ciebie, skoro już wiem że ktoś je ogląda :evil_lol:
Zamiast jamnika dostałam w prezencie kamerę i nawet nie sądziłam że sprawi mi to tyle przyjemności.:cool3:

Dźwięk dobieram ja i jest to najfajniejsza część zabawy.
A naturalny podkład z lasu jest celowo zostawiony, bo on jest kwintesencją w tym filmiku :diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Bianko ja wiem ze mowilas ze moge wplacic kiedys chce, ja tylko chcialam napisac ze czekam az bede miec pieniadze na polskim koncie, z roliczenia z Milki. :loveu:

Marta, to na prawdę nic pilnego. To nie są pieniążki z bazarku, który muszę rozliczyć, więc spokojnie , nie przejmuj się takimi drobiazgami.

Posted

bianka0 napisał(a):
Marta, to na prawdę nic pilnego. To nie są pieniążki z bazarku, który muszę rozliczyć, więc spokojnie , nie przejmuj się takimi drobiazgami.

No dobrze :loveu: Nie chcialam zebys pomyslala ze ja zapomnialam :diabloti:

Posted

Kolejny sukces Dumki.
Suczka już potrafi usnąć przytulona do Maluszka. Nie izoluje się już tak bardzo od innych psów.
Powoli staje się coraz bardziej normalnym, domowym pluszakiem :p

Posted

danka1234 napisał(a):
Ja też ogladam i poprosze filmik z moim ulubieńcem Maluszkiem.

Nagrałam Grubaska Maluszka, jaki jest żywotny pomimo swojej tuszy. Ale są problemy z wgrywaniem filmu, strasznie długo to trwa, czasami kilkanaście godzin, do wieczora się pewnie uda.:p