funia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 wapiszon napisał(a):Gabrysia mieszka pod Złotowem. Aj ....prawda ....Przecież Ty też tam byłas ....;) Quote
bianka0 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 A tu filmik z naszym Gacusiem.:lol: http://www.youtube.com/watch?v=3ZU7d..._order&list=UL Odkryłam nową pasję. Jutro zabiorę się za filmiki naszych , domowych psiaków. Quote
Mika31 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 bianko kręć ja uwielbiam filmy z jamolkami Quote
Sarunia-Niunia Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Jaki aktor z Gacusia:):):).... I jaki Operator z Bianki - wow!!! A kto był dźwiękowcem??? No to teraz czekamy na resztę filmików - choć nie ma to, jak naturalny podkład dźwiękowy z "wycieczki do lasu".... Quote
bianka0 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Mika31 napisał(a):bianko kręć ja uwielbiam filmy z jamolkami Dobrze Mika, będę kręciła dla Ciebie, skoro już wiem że ktoś je ogląda :evil_lol: Zamiast jamnika dostałam w prezencie kamerę i nawet nie sądziłam że sprawi mi to tyle przyjemności.:cool3: Dźwięk dobieram ja i jest to najfajniejsza część zabawy. A naturalny podkład z lasu jest celowo zostawiony, bo on jest kwintesencją w tym filmiku :diabloti: Quote
yunona Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Gacuś fajnisty jest. Na zdjęciach wszystkiego nie da się oddać a na filmiku wszystko, tak jak w naturze. :) Quote
taxelina Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 to czekamy na duzo filmikow! mi brakuje czasem tej opcji w mojej lustrzance :D Quote
bianka0 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Polcia też dostała śmierdziucha. Wszystkie inne psiaki już swoje zjadły, ona jedna jeszcze go memła i warczy, kiedy sępy zaglądają jej w pyszczek. Quote
taxelina Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Bianko ja wiem ze mowilas ze moge wplacic kiedys chce, ja tylko chcialam napisac ze czekam az bede miec pieniadze na polskim koncie, z roliczenia z Milki. :loveu: Quote
bianka0 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 deer_1987 napisał(a):Bianko ja wiem ze mowilas ze moge wplacic kiedys chce, ja tylko chcialam napisac ze czekam az bede miec pieniadze na polskim koncie, z roliczenia z Milki. :loveu: Marta, to na prawdę nic pilnego. To nie są pieniążki z bazarku, który muszę rozliczyć, więc spokojnie , nie przejmuj się takimi drobiazgami. Quote
taxelina Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 bianka0 napisał(a):Marta, to na prawdę nic pilnego. To nie są pieniążki z bazarku, który muszę rozliczyć, więc spokojnie , nie przejmuj się takimi drobiazgami. No dobrze :loveu: Nie chcialam zebys pomyslala ze ja zapomnialam :diabloti: Quote
bianka0 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 deer_1987 napisał(a):No dobrze :loveu: Nie chcialam zebys pomyslala ze ja zapomnialam :diabloti: Nawet mi to do głowy nie przyszło :mdleje: Quote
bianka0 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Kolejny sukces Dumki. Suczka już potrafi usnąć przytulona do Maluszka. Nie izoluje się już tak bardzo od innych psów. Powoli staje się coraz bardziej normalnym, domowym pluszakiem :p Quote
funia Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Boze ,MalUCH !!Wygląda jak suczka przed porodem .....I to ciąża mnoga.... Quote
wapiszon Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 funia napisał(a):Boze ,MalUCH !!Wygląda jak suczka przed porodem .....I to ciąża mnoga.... Oj, tam, oj tam ;););):eviltong::cool3: nie znasz się :evil_lol: Quote
danka1234 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ja też ogladam i poprosze filmik z moim ulubieńcem Maluszkiem. Quote
bianka0 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 danka1234 napisał(a):Ja też ogladam i poprosze filmik z moim ulubieńcem Maluszkiem. Nagrałam Grubaska Maluszka, jaki jest żywotny pomimo swojej tuszy. Ale są problemy z wgrywaniem filmu, strasznie długo to trwa, czasami kilkanaście godzin, do wieczora się pewnie uda.:p Quote
danka1234 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Dzisiaj dogo muli strasznie,przynajmniej u mnie. Quote
taxelina Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 danka1234 napisał(a):Dzisiaj dogo muli strasznie,przynajmniej u mnie. Czesto tak jest ostatnio, mi pomaga zatrzymac ladowanie i odswiezyc Quote
bianka0 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 deer_1987 napisał(a):Czesto tak jest ostatnio, mi pomaga zatrzymac ladowanie i odswiezyc Spróbowałam, trochę szybciej poszło. Dziękuję. Quote
taxelina Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 bianka0 napisał(a):Spróbowałam, trochę szybciej poszło. Dziękuję. To dobrze, trzeba sobie jakos radzic :diabloti: Quote
bianka0 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Maluszek i Negra. Filmik nie wyszedł jeszcze zbyt dobrze, ale dopiero się uczę ... http://www.youtube.com/watch?v=FJxSzBpxiJE Quote
yunona Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Filmik fajny, co tam techniczna strona, ważne, że widać jak psiaki dokazują i zazdrośniki są też :) Quote
Recommended Posts