Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='funia']Myślałam ,ze padnę ze śmiechu z tego filmiku :evil_lol:....A kamerzysta była chyba na podwójnym gazie:diabloti:

Super !!![/QUOTE]

Nie, po kamerzyście, czyli po Biance skakały szalone jamniki :evil_lol:

[quote name='Sarunia-Niunia'] ale jak usłyszały odgłosy z filmu byli gotowi pomagać, tym biednym, zamkniętym w samochodzie współbraciom:crazyeye::eviltong::evil_lol:!!![/QUOTE]

Sarunia jak moim puściłam filmik, to też przybiegły ratować same siebie.

Posted

[quote name='bianka0']Nie, po kamerzyście, czyli po Biance skakały szalone jamniki :evil_lol:

[COLOR=purple][B]
Sarunia jak moim puściłam filmik, to też przybiegły ratować same siebie.[/B][/COLOR][/QUOTE]
Nieźle:):):) Kochane, opiekuńcze i zawsze gotowe do pomocy jamnioreczki:):):)!!!!!!!!!!!!!!

Posted

....no i se narobiłam.....moje latają i szukają skąd taki skowyt dochodzi-a ani nic nie czuć ani nie widać....Dumcia lata wokoło pokoi z noskiem przy podłodze,Fokus ujada siedząc w oknie a Pirat podskakuje i piska mi tu.....:diabloti:

Super filmik.....widać uwielbiają takie wycieczki.

Posted

To był debiut Bianki z nową kamerą, więc wszystko wyszło nieskładnie.
Ale teraz będę mogła częściej wstawić filmik z naszego domu.
Zdjęcia nie oddają całkowicie tego wariactwa 8 psów, w domu również nie zawsze jest tak ślicznie jak na zdjęciach.
Dopiero na filmach z dźwiękiem można sobie to wszystko wyobrazić.

Największy cyrk jest z pakowaniem ich do samochodu na naszej ulicy, sąsiedzi biegną do okien i pękają ze śmiechu.

Posted

bianka0 napisał(a):
A tu DIFcia nakręciła cudowny filmik, powrót Forysia/Brutusika do domu.
Największe szczęście psa

Szkoda bardzo, że tylko takinagrałam, ale było zamieszanie i jakoś nie potrafiłam się zintegrować umysłowo!:oops:

Ale Forysiek Brutusek był naprawdę szczęśliwy! Pańciostwo także :) Poznali się od razu!

Jamolasty dostał adresówkę a pani przyrzekła, że bez niej nie ruszy się z domu.
To znaczy w sensie Brutusek a nie ona! :evil_lol: I jakby zginął od razu ma do mnie dzwonić!
Super! Naprawdę super!
Bianko! Dostali psiaka jak spod igiełki! Wczoraj go wykąpałam, wysuszyłam, w miarę wyczesałam ten łupieżyk. Dokumentacja foto w albumiku (właśnie się wgrywa ;))

Posted

DIFciu ten filmik jest śliczny, oglądałam go już z 10 razy :evil_lol:
Mam nadzieję, że pani zrozumiała jakie nieszczęścia mogą spotkać psa i ich. Myślę że moja wczorajsza z nią rozmowa telefoniczna przyniesie jakiś skutek, nie starałam się być słodka. Pani zwróciła koszty hotelowania.
Szukali go długo, widać że im na psiaku zależało.
Dzięki DIF :loveu:

Posted

Superowo, że Foryś vel Brutusek wrócił do własnego domku :) to najlepsze co się może zdarzyć no i pańciostwo mam nadzieję jakieś wnioski wyciągnęli.:) Słusznie Bianka zrobiłaś, że nie byłaś słodka, bo może wreszcie do nich dotarło, że nie zawsze się tak kończy.

Posted

bianka0 napisał(a):
Głosowanie na Miau zakończone.
Kacperek to drugi vicemisterek :evil_lol:
Druga vicemisska to Niusia w pampersiku :lol:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=137693&start=960

Dziękuję za pomoc :)
Kacperek szczęśliwy drugi vicemisterek, dostał antybiotyk oraz immunoglukan i poszedł spać. już się lepiej czuje i oddech się poprawił. Dobrze, że nic nie słychać w oskrzelach, tylko furczało w górnych drogach.

Bianeczko, Twoja jamnicza rodzinka jest kapitalna. oglądałam z przyjemnością :)

Posted

Dziękuję Ewciu :p
Rodzinka jamnicza jest kapitalna, ale strasznie absorbująca. Najbardziej lubię ten moment, kiedy koszyk z zabawkami jest już schowany na stół, a one słodko śpią w kojcach i na kanapach.
A ludzka rodzina wyeksmitowana na piętro i na reszcie mam czas tylko dla siebie.:cool3:

Strasznie się cieszę, że Foryś/Brutusek odnalazł dom. Ludzie są bardzo sympatyczni i widać było że cieszyli się z jego odnalezienia.
Foryś jest mieszanką sznaucera i jamnika gładkowłosego.

Posted

Yunono na miejsce po Forysiu przyjeżdża malutka suczka ze Szczebrzeszyna koczująca na ulicy. Nie miałam jamniczej kandydatki, więc zdecydowałam się na tą suczkę, która jest w te mrozy w największej potrzebie.
DIF ma teraz nadmiar samców, na dodatek nie kastrowanych i sytuacja w hoteliku staje się napięta,to miejsce przeznaczyła dla suczki.

Posted

Znowu została wyrzucona lub zgubiła się komuś prawie....jamniczka ;)
Jest piękna, olbrzymia, niezwykle łagodna.
Pusia, może zostać jakiś czas u ludzi na wsi, którzy dali jej ciepły kąt i jedzenie.
Niestety muszę zająć się jej sterylizacją bo na pewno miała cieczkę i niedługo będą szczenięta, porobić ogłoszenia.
Jest piękna, zadbana, ułożona.
To i tak tym razem mam komfortową sytuację, że nie muszę szukać hoteliku.
Czy ktoś wie jaką mieszanką ras jest Pusia ? ( jest większa i to sporo od ONka )