Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj zima była piękna.
Taka zima może konkurować z latem. Byleby krótko trwała :evil_lol:

Paniczyk z Warszawy Tuptuś, zapitala po śniegu jakby urodził się w lesie. Facet jak się patrzy :cool3:

Posted

Ale macie piękną pogodę :)
U nas tylko mróz, zero śniegu. Też byliśmy na spacerze . Reks szalał a Korka ... chciała na rączki . Tylko trudno wziąć onkę na rączki ;)

Posted

Doopeczki przesłodkie, a te kudłate często obfajdane. :shake:
Dobrze że mam w suterynie dużą wannę do kąpieli psiaków, bo te słodkie doopeczki często tego wymagają.

Posted

KONIEC .......

Będzie jeszcze filmik z dźwiękiem ( tylko wgrywa się już 2 godziny), który obrazuje moment dojazdu do lasu.
Odgłosy i szaleństwo są nieprzyzwoite.

Posted

Przyszły dzisiaj śmierdziuchy od Soemy.
Listonosz z samego rana przyniósł nam paczkę, bo okropnie mu śmierdziała. Po za tym za jego rowerem zasuwały sąsiedzkie psy. :diabloti:
Był bardzo ciekawy co tak pięknie pachnie, więc otworzyłam przy nim, wzbudzając jego przerażenie.

Tina i Polcia mają troszkę podwyższone próby wątrobowe. Więc będą jadły przez tydzień Essentiale forte. Operacje przełożyliśmy na przyszłą środę.

Znalazła się włascicielka Forysia, jutro odbierze go od DIF. :lol:

Posted

Zimno, strasznie zimno.
W nocy kotki na reszcie skorzystały z naszego koszyczka w drewutni. :multi:
Rano były wygniecione poduszeczki.
Dzisiaj na pewno przyjdą, będą czuły się bezpieczniejsze, bo na siłę wydarłam Jogusia z budy i zaciągnęłam go do domu. Strasznie jest obrażony, nie gada ze mną :diabloti:

Posted

Cudne to Twoje stadko, Bianeczko :)
Dobrze, że kotki doceniły warunki w koszyczku w drewutni.
Choć sama się dobrze czuję przy takiej suchej, mroźnej pogodzie to bardzo jej nie lubię ze względu na biedne zwierzęta, które nie mogą liczyć na dobrych właścicieli i opiekunów. Biedne bezdomne psy i dziko żyjące koty, które mają pozamykane okienka piwniczne.

Posted

Koszyk jest bardzo fajny, to taka wiklinowa buda z okrągłą dziurą. Na dnie mają poduszki. Buda jest okryta kocem i jeszcze takim workiem, który nie przepuszcza wiatru. Postawiony jest wysoko na drewnie, żeby nie dosięgły go psy. W zeszłym roku, w mrozy siedziały w środku 3. Ale przychodzą tam tylko jak jest bardzo zimno.

Posted

Filmik the best:ylsuper::ylsuper::ylsuper: - moje spały pod "kuckim locem" jakby powiedziała Selin, ale jak usłyszały odgłosy z filmu byli gotowi pomagać, tym biednym, zamkniętym w samochodzie współbraciom:crazyeye::eviltong::evil_lol:!!!