bianka0 Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Joguś miał rozkawałkowaną prawą kość udową, ma zespolenie tej kości drutem. Patrzcie jak sobie szesnastoletni staruszek bryka.:evil_lol: Quote
bianka0 Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Dzisiaj zima była piękna. Taka zima może konkurować z latem. Byleby krótko trwała :evil_lol: Paniczyk z Warszawy Tuptuś, zapitala po śniegu jakby urodził się w lesie. Facet jak się patrzy :cool3: Quote
wapiszon Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Ale macie piękną pogodę :) U nas tylko mróz, zero śniegu. Też byliśmy na spacerze . Reks szalał a Korka ... chciała na rączki . Tylko trudno wziąć onkę na rączki ;) Quote
yunona Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 A no nie ma to jak warszawskie chłopaki no i dziewczyny ;) :) Quote
bianka0 Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Doopeczki przesłodkie, a te kudłate często obfajdane. :shake: Dobrze że mam w suterynie dużą wannę do kąpieli psiaków, bo te słodkie doopeczki często tego wymagają. Quote
bianka0 Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Tak, trudno ON-eczkę wziąć na ręce i schować za pazuchę :evil_lol: Bieg do samochodu. Kto pierwszy, ten lepszy. Quote
bianka0 Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 KONIEC ....... Będzie jeszcze filmik z dźwiękiem ( tylko wgrywa się już 2 godziny), który obrazuje moment dojazdu do lasu. Odgłosy i szaleństwo są nieprzyzwoite. Quote
Celina12 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 U nas śniegu prawie nie ma za to mrozy coraz większe. Czekamy w takim razie na filmik......:loveu::loveu: Quote
bianka0 Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 A ja czekam razem z Tobą na wnuczkę. Pewnie się urodzi jutro, może będzie miała na imię Martyna :roll: Quote
wapiszon Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 bianka0 napisał(a):A ja czekam razem z Tobą na wnuczkę. Pewnie się urodzi jutro, może będzie miała na imię Martyna :roll: Przyłączam się do czekania na wnuczkę :) Quote
Celina12 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Dziękuję Cioteczki....obawiam się,że to może dłużej trwać....:shake: Quote
wapiszon Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Celina12 napisał(a):Dziękuję Cioteczki....obawiam się,że to może dłużej trwać....:shake: Poczekamy ;) Będzie dobrze :) Quote
Isadora7 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 A ja zapraszam wszystkich na wątek z kuriozalną wręcz historią jamniczki: http://www.dogomania.pl/threads/221995-Prosz%C4%99-o-pomoc-w%C5%82a%C5%9Bcicieli-ps%C3%B3w-z-OCHOTY-W%C5%81OCH-ZNALEZIONA-JAMNICZKA Quote
bianka0 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Przyszły dzisiaj śmierdziuchy od Soemy. Listonosz z samego rana przyniósł nam paczkę, bo okropnie mu śmierdziała. Po za tym za jego rowerem zasuwały sąsiedzkie psy. :diabloti: Był bardzo ciekawy co tak pięknie pachnie, więc otworzyłam przy nim, wzbudzając jego przerażenie. Tina i Polcia mają troszkę podwyższone próby wątrobowe. Więc będą jadły przez tydzień Essentiale forte. Operacje przełożyliśmy na przyszłą środę. Znalazła się włascicielka Forysia, jutro odbierze go od DIF. :lol: Quote
taxelina Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 To za tydzien w srode bedziemy trzymac kciuki! Ja dziekuje jeszcze raz, lekarstwa odebralam :loveu: to teraz zostalo pw z nr konta :razz: Quote
bianka0 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Dziękuję Marta, dane w nocy podam na PW. Idę karmić zwierzynę :p U nas już - 23 stopnie :shake: Quote
taxelina Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='bianka0']Dziękuję Marta, dane w nocy podam na PW. Idę karmić zwierzynę :p U nas już - 23 stopnie :shake:[/QUOTE] Nie zazdroscimy u nas o 20 wiecej :) Quote
Mika31 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 kiedyś przeżyłam zime na północy więcej nie chce Quote
bianka0 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Zimno, strasznie zimno. W nocy kotki na reszcie skorzystały z naszego koszyczka w drewutni. :multi: Rano były wygniecione poduszeczki. Dzisiaj na pewno przyjdą, będą czuły się bezpieczniejsze, bo na siłę wydarłam Jogusia z budy i zaciągnęłam go do domu. Strasznie jest obrażony, nie gada ze mną :diabloti: Quote
bianka0 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 A tu filnik z wczorajszego dojazdu do lasu. Jest bardzo słaby jakościowo, ale nagranie tego graniczyło z cudem. Daje pojęcie o tym jak wygląda wypad z ośmioma psami w teren :diabloti: http://www.youtube.com/watch?v=F99r0z9jqFc&feature=player_embedded Quote
EVA2406 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Cudne to Twoje stadko, Bianeczko :) Dobrze, że kotki doceniły warunki w koszyczku w drewutni. Choć sama się dobrze czuję przy takiej suchej, mroźnej pogodzie to bardzo jej nie lubię ze względu na biedne zwierzęta, które nie mogą liczyć na dobrych właścicieli i opiekunów. Biedne bezdomne psy i dziko żyjące koty, które mają pozamykane okienka piwniczne. Quote
bianka0 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Koszyk jest bardzo fajny, to taka wiklinowa buda z okrągłą dziurą. Na dnie mają poduszki. Buda jest okryta kocem i jeszcze takim workiem, który nie przepuszcza wiatru. Postawiony jest wysoko na drewnie, żeby nie dosięgły go psy. W zeszłym roku, w mrozy siedziały w środku 3. Ale przychodzą tam tylko jak jest bardzo zimno. Quote
funia Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Myślałam ,ze padnę ze śmiechu z tego filmiku :evil_lol:....A kamerzysta była chyba na podwójnym gazie:diabloti: Super !!! Quote
Sarunia-Niunia Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Filmik the best:ylsuper::ylsuper::ylsuper: - moje spały pod "kuckim locem" jakby powiedziała Selin, ale jak usłyszały odgłosy z filmu byli gotowi pomagać, tym biednym, zamkniętym w samochodzie współbraciom:crazyeye::eviltong::evil_lol:!!! Quote
Recommended Posts