yunona Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Fercia idealnie reaguje na hasło nie wolno, natomiast Harutek opiera kufę w misce i też do mnie warczy.:) Ja tylko mu grzecznie tłumaczę, że to fuj wyżerać Ferci i macham rękami i mówię sio! No to zenit, ale ja napieram i cały czas mówię sio! to Ferci, aż wreszcie odchodzi, albo wręcz jak nie odchodzi, a powarkuje, błyskawicznie zabieram michę i stawiam przed Fercią pokazując gdzie jego. Ale to zdarza się już coraz rzadziej. Teraz jak jest chorusi to prawie wcale nie warczy, tylko przytula się :) Quote
bianka0 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 (edited) Psy są jak dzieci. Kiedy jest się wiele godzin poza domem, to człowiek tęskni do tego, żeby częściej z nimi przebywać. A jak przyjdzie niedziela, to tak dadzą popalić, że z chęcią idzie się na drugi dzień do pracy :evil_lol: Popatrzcie co wypatrzyłam na bazarku : [FONT=Calibri][SIZE=3][FONT=Calibri][SIZE=3][FONT=Calibri][/FONT][/FONT][/FONT] Edited January 22, 2012 by bianka0 Quote
taxelina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 http://img267.imageshack.us/img267/6314/jamnik.jpg Jaki piekny portret! Quote
bianka0 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Jest nareszcie kalendarz z moją Fryteczką :multi::multi::multi: http://www.dogomania.pl/threads/221369-KALENDARZE-METAMORFOZY-psiak%C3%B3w-z-dogomanii!-do-30.01.12r. Quote
bianka0 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Nagroda z mojej spiżarni dla osoby, która rozpozna tego pana !!! :diabloti: Dla ułatwienia dodam, że mieszkał u nas. Quote
JamniczaRodzina. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Czy może to ten psiunio co w Celinki strony pojechał? Quote
bianka0 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 JamniczaRodzina. napisał(a):Czy może to ten psiunio co w Celinki strony pojechał? Czyli ???? Quote
JamniczaRodzina. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Właśnie i tu mam problem z przypomnieniem imienia pamiętam ,ze był niezłym rozbójnikiem w zabawach z twoimi jamniorkami.Skleroza nieboli.:cool3: Quote
bianka0 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 To jest FREDI Ale rozpoznałaś go Elu :cunao: Nagroda Ci sie należy na bank, tylko musisz sobie wybrać, co mam przygotować. Quote
JamniczaRodzina. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 No właśnie Fredi rozbójnik ,a teraz wyrósł na takiego kawalera. Quote
bianka0 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Na dodatek Anta miała rację, jest jamnikowaty. Czyli co przygotować dla zwycięzcy, ogóreczki? papryka? konfiturki.:cool3: Quote
bianka0 Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Śliczny, mam nadzieję, że uda mi się go przelicytować :roll: Quote
Celina12 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 ....o ja -a ja się spóźniłam-jak zobaczyłam fotkę -zaraz se pomyślałam,że to Fredi słodki-ale zmężniał...:loveu::loveu: a ja będę miała niedługo już w domciu portret Fokusa...i Wikuni....:multi::multi: Quote
bianka0 Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Tu jest Celinko więcej jego zdjęć, wyrósł chłopaczek na jamnika :evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/203595-FREDI-Mistrz-w-udawaniu-jamnika-ma-sw%C3%B3j-kochaj%C4%85cy-domek-!!!/page16 Quote
Celina12 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 No nie ma co się dziwić Frediemu-przecież ciągle był uważany za jamnika :loveu: Fajnie Chłopak tam ma... Quote
Hotel KADIF Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Wczoraj zamieszkał w naszym hoteliku Foryś, podopieczny bianki!:p Nie wklejam zdjęć, żeby nie "zaśmiecać" wątku, ale albumik wkleję :eviltong:: http://imageshack.us/g/819/dscf3527e.jpg/0 :loveu::loveu::loveu: Quote
bianka0 Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 DIFciu jak Ty nie chcesz ,,zaśmiecać" wątku, to ja go sobie zaśmiecę. :evil_lol: Ja w ogóle bardzo lubię zaśmiecanie tego wątku, lubię jak się pokazują tutaj inne pieski, a nie tylko w kółko ta moja parszywa ósemka.:diabloti: Oto FORYŚ Quote
malawaszka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Foryś słodziak :loveu: a jak Tinka? bo pisałaś wcześniej, że apetytu nie ma :oops: w ogóle to na zdjęcia letniego ogrodu gapiłam się chyba z 15 minut... też tęsknię za latem! Quote
bianka0 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Byłyśmy z Bianką i staruszeńkami chyba ze 3 godziny u naszego weterynarza Marcina. Tina miała kolejny raz zrobione USG, nie ma ropomacicza, wszystkie narządy w normie. Pobraliśmy badania, jutro będą wyniki. Jeżieli będą dobre to Tinka musi mieć oczyszczone i powyrywane ząbki. Jeżeli będzie anemia, to poczekamy. Miesiąc po oczyszczeniu ząbków, jak mała będzie już w formie musimy usunąć dystalne części listw mlecznych, po 3 sutki na każdej. Tam są początkowe zmiany nowotworowe, nie ma co dalej tego trzymać. Nie można tego razem zrobić, zbyt próchnicze są zmiany w jamie ustnej, najpierw trzeba to wszystko pousuwać. Polcia miała pobrane badania. W środę o 10 będzie miała oczyszczane i usuwane resztki ząbków, tam też jest tragedia. Od razu usuniemy guzek na drugiej ( nie operowanej) listwie mlecznej, chociaż nie wygląda on groźnie. Jeżeli Tinka będzie miała badania w porządku, to też ząbki będziemy robić w środę po Polci. Quote
yunona Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 To mały szpitalik Ci się szykuje. Biedne te staruszeńki , ale żeby w miarę zdrowo pożyły, pewne zabiegi są koniecznością . Trzymam kciuki za bidulki:) Quote
bianka0 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Tak, zabiegi są w tym przypadku koniecznością. Jak się bierze staruszki, to trzeba się liczyć z takimi sytuacjami. Już jestem do tego przyzwyczajona. Szkoda mi trochę tych babulek, ale u obu ząbki są koszmarne. A Polcia już miała z przodu czyszczone jeszcze jak była u Kikou, ale z tyłu zostały pieńki, one też zaczną jej dokuczać. Quote
Isadora7 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 oby wszystko przebiegło dobrze, niech babinki dojdą do siebie jak najszybciej Quote
Recommended Posts