wapiszon Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='bianka0']Bo mam gości, którzy właśnie Was czytają i oglądają nasz wątek :diabloti: Z OLSZTYNA !!!![/QUOTE] To mizianka dla stadka i pozdrowienia dla Gości z Olsztyna( zapewne są też psiolubni?) Quote
Celina12 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='bianka0']Bo mam gości, którzy właśnie Was czytają i oglądają nasz wątek :diabloti: Z OLSZTYNA !!!![/QUOTE] Wow-ależ się cieszę....zapraszam na jutr-będą fotki z Wikunią...jej występy.:multi: Pozdrowienia gorące dla GOŚCI.... Quote
bianka0 Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Goście pozdrowieni, jeszcze odsypiają nasze wczorajsze szaleństwo.:evil_lol: Opowiadałam im o Tobie Jagódko i ich córka- Monika była Twoją studentką. Goście psiolubni, ale zaskoczeni, że 7 psiaków w domu i taki spokój i porządek. Dużo ludzi myśli, że jak tyle piesków to musi być Sodoma i Gomora. Quote
matrioszka2 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 O-o-o-o-o - to. Zwłaszcza ci starej daty tak uważają, że "tam gdzie jest pies to śmierdzi ... jak się wchodzi do jakiegoś domu , to od razu można poznać, że tam jest pies, bo ... śmierdzi.". Może dlatego, że wciąż w nich pokutuje mit, że psa kąpie się jak najrzadziej, najlepiej raz na rok.No to nie dziwne, że im śmierdzi.Wtedy się z nimi zgodzę. O wszystko, co się ma trzeba dbać.Wtedy jest porządek.I nic nie śmierdzi. Tylko trzeba pracy. U nygusów śmierdzi, ale nygusom, to i smród nie przeszkadza. Quote
bianka0 Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Chyba się obawiali, że przy tylu psach w domu będzie rozgardiasz, ciągłe szczekanie i szaleństwo. One poszczekają trochę przy powitaniu, a potem już nie mają takiej potrzeby. Tuptuś jak zwykle przyniósł z pokoju kocyk i rozłożył go pod nogami kuzyna Józia. Na kocyku ułożyły się zaraz obok Tupka, Tinka Maluszek i Goliat. A Leszek był zadowolony, że psiaki go lubią i wszystkie cztery tak sobie leżą grzecznie pod jego nogami :cool3: Dzisiaj przyszła po raz pierwszy nowa sprzątaczka. Bardzo boi się psów, więc jej przyjście do mnie było jak wejście do jaskini lwa, wymagało determinacji. Odbyło się bezboleśnie, pod koniec dnia poruszała się już nawet bez strachu. :diabloti: Quote
Celina12 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Moje też najpierw szczekają,potem znosi Fokus kapcie,Dumiś szuka mnie a Pirat zakopuje się w kucki loc:diabloti: Noto jaskinia lwa obłaskawiona....:evil_lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Nasze też poszczekają potem witają się pomerdają ogonkami (wszystko zależy od tego czy osoba im sie spodoba)wskakują na kolana.Widać Tuptuś niezwykle gościnny chłopak.:loveu: Quote
Mika31 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 ciocie skromnie zaproszę na jamniczy bazarek Quote
Sarunia-Niunia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Mega Kiermasz dla dwóch chorych jamniczek do 31.01.2012r. do 19.00 Gabuni i Deli/Dusieńki Quote
bianka0 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 No cóż, dzisiaj Negra delikatnie złapała za spodnie sprzątaczkę. Kobietka mało nie zeszła na zawał. Zobaczymy czy jeszcze do nas przyjdzie w piątek :roll: Quote
bianka0 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Niestety, Negra to morderca. Była szkolona do polowań na lisy. Wszystkie psy toleruje, jest do nich łagodna, ale gdyby złapała któregoś z naszych dzikich kotków :shake: Z gośćmi twa to minutkę, kiedy broni wejścia do domu, za progiem już pcha się z głaskaniem do wszystkich ludzi. I ten moment znowu przegapił Józio, pomimo że go prosiłam, że Negra nie może być na podwórku, kiedy wchodzi ktoś obcy. Miesiąc temu ugryzła i to porządnie jego kolegę. Ale on jest bardzo psiolubny i na nim nie zrobiło to wrażenia. No cóż, jak ucieknie sprzątaczka, zagonię Negrę do sprzątania.:mad: Quote
taxelina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 bianka0 napisał(a):No cóż, jak ucieknie sprzątaczka, zagonię Negrę do sprzątania.:mad: Super, dobry pomysl! Quote
bianka0 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Obawiam się że zostanę sama z super genialnymi pomysłami i sprzątaniem po nocach całego domu :evil_lol: Quote
taxelina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Chyba zartujesz takie cudne oczy by tyle nabroily? Quote
bianka0 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 deer_1987 napisał(a):Chyba zartujesz takie cudne oczy by tyle nabroily? Oczy nie, tylko te malutkie ząbki :diabloti: Quote
taxelina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 bianka0 napisał(a):Oczy nie, tylko te malutkie ząbki :diabloti: Malutkie to mala szkode :razz: Quote
bianka0 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Popatrz na jej kły w paszczęce jak ziewa :cool3: Quote
taxelina Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 bianka0 napisał(a):Popatrz na jej kły w paszczęce jak ziewa :cool3: pelny komplet :diabloti: Quote
Recommended Posts