Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bianka0']Bo mam gości, którzy właśnie Was czytają i oglądają nasz wątek :diabloti:

Z OLSZTYNA !!!![/QUOTE]
To mizianka dla stadka i pozdrowienia dla Gości z Olsztyna( zapewne są też psiolubni?)

Posted

[quote name='bianka0']Bo mam gości, którzy właśnie Was czytają i oglądają nasz wątek :diabloti:

Z OLSZTYNA !!!![/QUOTE]

Wow-ależ się cieszę....zapraszam na jutr-będą fotki z Wikunią...jej występy.:multi:

Pozdrowienia gorące dla GOŚCI....

Posted

Goście pozdrowieni, jeszcze odsypiają nasze wczorajsze szaleństwo.:evil_lol:
Opowiadałam im o Tobie Jagódko i ich córka- Monika była Twoją studentką.
Goście psiolubni, ale zaskoczeni, że 7 psiaków w domu i taki spokój i porządek.
Dużo ludzi myśli, że jak tyle piesków to musi być Sodoma i Gomora.

Posted

O-o-o-o-o - to. Zwłaszcza ci starej daty tak uważają, że "tam gdzie jest pies to śmierdzi ... jak się wchodzi do jakiegoś domu , to od razu można poznać, że tam jest pies, bo ... śmierdzi.". Może dlatego, że wciąż w nich pokutuje mit, że psa kąpie się jak najrzadziej, najlepiej raz na rok.No to nie dziwne, że im śmierdzi.Wtedy się z nimi zgodzę.
O wszystko, co się ma trzeba dbać.Wtedy jest porządek.I nic nie śmierdzi.
Tylko trzeba pracy. U nygusów śmierdzi, ale nygusom, to i smród nie przeszkadza.

Posted

Chyba się obawiali, że przy tylu psach w domu będzie rozgardiasz, ciągłe szczekanie i szaleństwo.
One poszczekają trochę przy powitaniu, a potem już nie mają takiej potrzeby.
Tuptuś jak zwykle przyniósł z pokoju kocyk i rozłożył go pod nogami kuzyna Józia. Na kocyku ułożyły się zaraz obok Tupka, Tinka Maluszek i Goliat.
A Leszek był zadowolony, że psiaki go lubią i wszystkie cztery tak sobie leżą grzecznie pod jego nogami :cool3:
Dzisiaj przyszła po raz pierwszy nowa sprzątaczka. Bardzo boi się psów, więc jej przyjście do mnie było jak wejście do jaskini lwa, wymagało determinacji. Odbyło się bezboleśnie, pod koniec dnia poruszała się już nawet bez strachu. :diabloti:

Posted

Niestety, Negra to morderca. Była szkolona do polowań na lisy.
Wszystkie psy toleruje, jest do nich łagodna, ale gdyby złapała któregoś z naszych dzikich kotków :shake:
Z gośćmi twa to minutkę, kiedy broni wejścia do domu, za progiem już pcha się z głaskaniem do wszystkich ludzi. I ten moment znowu przegapił Józio, pomimo że go prosiłam, że Negra nie może być na podwórku, kiedy wchodzi ktoś obcy.
Miesiąc temu ugryzła i to porządnie jego kolegę. Ale on jest bardzo psiolubny i na nim nie zrobiło to wrażenia.
No cóż, jak ucieknie sprzątaczka, zagonię Negrę do sprzątania.:mad: