taxelina Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Kiedys mam nadzieje Was Raj odwiedzic :loveu: Quote
bianka0 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 deer_1987 napisał(a):Kiedys mam nadzieje Was Raj odwiedzic :loveu: Ja też mam taka nadzieję. W końcu wszystkie jamnicze drogi prowadzą do Jamnikowa Lubelskiego :evil_lol: Od roku mam już więcej czasu, nie pracuję już tyle co kiedyś. Quote
rasowa2410 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 :o TO ŻART?! :o Niesamowite! Mogłaby się w niej utopić :D Quote
taxelina Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 bianka0 napisał(a):Ja też mam taka nadzieję. W końcu wszystkie jamnicze drogi prowadzą do Jamnikowa Lubelskiego :evil_lol: Od roku mam już więcej czasu, nie pracuję już tyle co kiedyś. Najpierw to ja musze przekonac Tz zeby chcial jechac samochodem do polski bo ja sie tluc pociagiem z bagazami i dwoma psami nie bede:diabloti: Quote
bianka0 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='deer_1987']Najpierw to ja musze przekonac Tz zeby chcial jechac samochodem do polski bo ja sie tluc pociagiem z bagazami i dwoma psami nie bede:diabloti: Zwłaszcza pociągami w Polsce. Rodzina z Anglii na wakacje przyjeżdża zawsze samochodem, pomimo układu kierowniczego z drugiej strony. Dają sobie radę. [quote name='rasowa2410']:o TO ŻART?! :o Niesamowite! Mogłaby się w niej utopić :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie, to nie żart. Polcia próbowała zaanektować michę w całości, ale chęci przerosły jej możliwości.;) Quote
Celina12 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Jaką Polcia ma super miskę....hihihi-tak pilnuje swojego?:diabloti: Quote
bianka0 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Ta miska nie jest Polci. Ona jest zbiorowa na suchą karmę. Taka wielka, żeby każdy psiak mógł sobie podejść z dowolnej strony i przekąsić co nieco :cool3: Quote
taxelina Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 bianka0 napisał(a):Zwłaszcza pociągami w Polsce. Rodzina z Anglii na wakacje przyjeżdża zawsze samochodem, pomimo układu kierowniczego z drugiej strony. Dają sobie radę. On po prostu jezdzi do pracy i z pracy samochodem i z tym mu sie samochod kojarzy. a dwa on nie lubi tak jezdzic samochodem i jak sam mowi na wakacje jedzie zeby odpoczac a nie jechac cala droge i byc umeczonym samym ruchem i kierowaniem Quote
bianka0 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 No tak, w Polsce jeździ się bardzo ciężko. :shake: Ale można się zmieniać przy kierownicy i wtedy jest lżej. Quote
taxelina Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 bianka0 napisał(a):No tak, w Polsce jeździ się bardzo ciężko. :shake: Ale można się zmieniać przy kierownicy i wtedy jest lżej. Tylko to trzeba najpierw miec prawko ktorego ja nie mam :diabloti: Quote
Celina12 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Za podróżowaniem własnym autem przemawia jeszcze to.że nie trzeba być zależnym od PKP czy PKS,które spóźniają się,przepełnione....a koszt właściwie porównywalny.WIesz sama,że mój mąż często jeździł do Szwecji i zawsze autem-na promie można sobie odpocząć :diabloti: No ale każdy ma swoje upodobania,przyzwyczajenia,sposoby na spędzenie urlopu. Quote
bianka0 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 deer_1987 napisał(a):Tylko to trzeba najpierw miec prawko ktorego ja nie mam :diabloti: Tak też myślałam. To była podpucha ;) Czas zrobić prawo jazdy ! Quote
taxelina Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Celina12 napisał(a):Za podróżowaniem własnym autem przemawia jeszcze to.że nie trzeba być zależnym od PKP czy PKS,które spóźniają się,przepełnione....a koszt właściwie porównywalny.WIesz sama,że mój mąż często jeździł do Szwecji i zawsze autem-na promie można sobie odpocząć :diabloti: No ale każdy ma swoje upodobania,przyzwyczajenia,sposoby na spędzenie urlopu. Ja niestety tego mojego to chyba nie przekonam :mad: Np moj tata lubi byc za kolkiem a ten Tz tak sobie :mad: Samochod widzi jak srodek transportu do pracy, cos od czego musi byc zalezny zeby dojechac. Quote
Mika31 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 ciociu zmobilizuj się i zrób prawko bez tego ciężko Quote
taxelina Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Mika31']ciociu zmobilizuj się i zrób prawko bez tego ciężko[/QUOTE] To nie chodzi o mobilizacje tylko o koszty tego w szwecji... dopiero co 2 lata temu robil Tz i poszlo 20 tys kr = 10 tys zlotych... Quote
Mika31 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 wiem ja zanim wyjechałam zrobiłam w Polsce potem to pomogło chociaż w Anglii nie cierpiałam prowadzić a prawko zrobiłam bo mieszkam na zadupiu wszędzie daleko jak mieszkałam w Poznaniu zawsze korzystałam z komunikacji miejskiej Quote
taxelina Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 To ja mam tutaj dosc dobra komunikacje miejska i z ystad dojade szybciej pociagiem 160 km/h niz samochodem i taniej :) Nie no kiedys prawko zrobie ale to trzeba odkladac duzo kasy :( Quote
bianka0 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Najlepiej byłoby zrobić sobie dłuższy urlop, przyjechać do Polski i zrobić prawo jazdy. Quote
taxelina Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='bianka0']Najlepiej byłoby zrobić sobie dłuższy urlop, przyjechać do Polski i zrobić prawo jazdy.[/QUOTE] No pewnie tak, ale to trzeba zgrac z kims do opieki nad Sherry :diabloti: Quote
taxelina Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='bianka0']Albo z nią przyjechać.[/QUOTE] [quote name='Mika31']bianka ma absolutną racje[/QUOTE] No ale to znow jestesmy w punkcie wyjscia :razz: bo samolot nie bierze psow wiec trzeba promem i samochodem czego tz nie zrobi :D Quote
Celina12 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Co tu tak cichutko-Cioteczko Bianka-pisz co u WAS? Quote
bianka0 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='Celina12']Co tu tak cichutko-Cioteczko Bianka-pisz co u WAS?[/QUOTE] Bo mam gości, któtrzy wlaśnie Was czytają i oglądają nasz wątek :diabloti: Quote
bianka0 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 (edited) Dubel, czas wymienić prehistoryczny komputer na górze. Edited January 14, 2012 by bianka0 Quote
Recommended Posts