Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
Kiedys mam nadzieje Was Raj odwiedzic :loveu:

Ja też mam taka nadzieję.
W końcu wszystkie jamnicze drogi prowadzą do Jamnikowa Lubelskiego :evil_lol:
Od roku mam już więcej czasu, nie pracuję już tyle co kiedyś.

Posted

bianka0 napisał(a):
Ja też mam taka nadzieję.
W końcu wszystkie jamnicze drogi prowadzą do Jamnikowa Lubelskiego :evil_lol:
Od roku mam już więcej czasu, nie pracuję już tyle co kiedyś.

Najpierw to ja musze przekonac Tz zeby chcial jechac samochodem do polski bo ja sie tluc pociagiem z bagazami i dwoma psami nie bede:diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987']Najpierw to ja musze przekonac Tz zeby chcial jechac samochodem do polski bo ja sie tluc pociagiem z bagazami i dwoma psami nie bede:diabloti:

Zwłaszcza pociągami w Polsce.
Rodzina z Anglii na wakacje przyjeżdża zawsze samochodem, pomimo układu kierowniczego z drugiej strony. Dają sobie radę.

[quote name='rasowa2410']:o TO ŻART?! :o Niesamowite! Mogłaby się w niej utopić :D

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie, to nie żart.
Polcia próbowała zaanektować michę w całości, ale chęci przerosły jej możliwości.;)

Posted

bianka0 napisał(a):
Zwłaszcza pociągami w Polsce.
Rodzina z Anglii na wakacje przyjeżdża zawsze samochodem, pomimo układu kierowniczego z drugiej strony. Dają sobie radę.

On po prostu jezdzi do pracy i z pracy samochodem i z tym mu sie samochod kojarzy. a dwa on nie lubi tak jezdzic samochodem i jak sam mowi na wakacje jedzie zeby odpoczac a nie jechac cala droge i byc umeczonym samym ruchem i kierowaniem

Posted

bianka0 napisał(a):
No tak, w Polsce jeździ się bardzo ciężko. :shake:
Ale można się zmieniać przy kierownicy i wtedy jest lżej.

Tylko to trzeba najpierw miec prawko ktorego ja nie mam :diabloti:

Posted

Za podróżowaniem własnym autem przemawia jeszcze to.że nie trzeba być zależnym od PKP czy PKS,które spóźniają się,przepełnione....a koszt właściwie porównywalny.WIesz sama,że mój mąż często jeździł do Szwecji i zawsze autem-na promie można sobie odpocząć :diabloti:

No ale każdy ma swoje upodobania,przyzwyczajenia,sposoby na spędzenie urlopu.

Posted

Celina12 napisał(a):
Za podróżowaniem własnym autem przemawia jeszcze to.że nie trzeba być zależnym od PKP czy PKS,które spóźniają się,przepełnione....a koszt właściwie porównywalny.WIesz sama,że mój mąż często jeździł do Szwecji i zawsze autem-na promie można sobie odpocząć :diabloti:

No ale każdy ma swoje upodobania,przyzwyczajenia,sposoby na spędzenie urlopu.

Ja niestety tego mojego to chyba nie przekonam :mad: Np moj tata lubi byc za kolkiem a ten Tz tak sobie :mad: Samochod widzi jak srodek transportu do pracy, cos od czego musi byc zalezny zeby dojechac.

Posted

[quote name='Mika31']ciociu zmobilizuj się i zrób prawko bez tego ciężko[/QUOTE]
To nie chodzi o mobilizacje tylko o koszty tego w szwecji... dopiero co 2 lata temu robil Tz i poszlo 20 tys kr = 10 tys zlotych...

Posted

wiem ja zanim wyjechałam zrobiłam w Polsce potem to pomogło chociaż w Anglii nie cierpiałam prowadzić a prawko zrobiłam bo mieszkam na zadupiu wszędzie daleko jak mieszkałam w Poznaniu zawsze korzystałam z komunikacji miejskiej

Posted

To ja mam tutaj dosc dobra komunikacje miejska i z ystad dojade szybciej pociagiem 160 km/h niz samochodem i taniej :) Nie no kiedys prawko zrobie ale to trzeba odkladac duzo kasy :(

Posted

[quote name='bianka0']Najlepiej byłoby zrobić sobie dłuższy urlop, przyjechać do Polski i zrobić prawo jazdy.[/QUOTE]
No pewnie tak, ale to trzeba zgrac z kims do opieki nad Sherry :diabloti:

Posted

[quote name='bianka0']Albo z nią przyjechać.[/QUOTE]
[quote name='Mika31']bianka ma absolutną racje[/QUOTE]
No ale to znow jestesmy w punkcie wyjscia :razz: bo samolot nie bierze psow wiec trzeba promem i samochodem czego tz nie zrobi :D