Isadora7 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 W Warszawie też wirusik lata mononukleozy zresztą. Quote
bianka0 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Trochę to dziwne, wieczorem się zaczęło. Siedem psów i ja. Tuptuś najpierw dostał ataku padaczki. Gdybyśmy jedli to samo, podejrzewałabym zatrucie pokarmowe. Pozostali dwunożni OK. Quote
Isadora7 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 bianka0 napisał(a):Trochę to dziwne, wieczorem się zaczęło. Siedem psów i ja. Tuptuś najpierw dostał ataku padaczki. Gdybyśmy jedli to samo, podejrzewałabym zatrucie pokarmowe. Pozostali dwunożni OK. No to zdecydowanie stajesz się psem a właściwie jamnikiem Quote
Jagoda1 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Bardzo lubię do Was zaglądać - ogrzewam sie Waszym ciepłem.:iloveyou: Posyłam dobre mysli, dużo zdrowia.:calus: Quote
bianka0 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Isadora7 napisał(a):No to zdecydowanie stajesz się psem a właściwie jamnikiem Tak :evil_lol: Wszystkie jamniki i jamnikowate ( w tym ja też) poszalały w nocy na dwa końce. A rano jesteśmy jak nowo narodzeni, jeść się chce. Zaglądamy w puste miseczki :diabloti: Ale do wieczora dieta ścisła. Ale tylko do wieczora, bo Pan Josef piecze pasztecik. Jagoda1 napisał(a):Bardzo lubię do Was zaglądać - ogrzewam sie Waszym ciepłem.:iloveyou: Posyłam dobre mysli, dużo zdrowia.:calus: Dziękujemy Jagodo za życzenia. A ja dzisiaj przekraczam magiczną granicę wieku :-( Quote
bianka0 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 deer_1987 napisał(a):Urodzinki masz? To sto lat!! Dziękuję. Już niedużo brakuje :diabloti: Quote
bianka0 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Ale piękny tort :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Lukrowo- marcepanowy. Taki jak lubię. Dziękuję :loveu: Quote
EVA2406 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 (edited) Bianko :loveu:, ja i moja gromadka życzymy Ci dużooooo zdrowia, radości i żebyś zawsze była tak wrażliwa na drugą istotę jak jesteś teraz. Edited January 7, 2012 by EVA2406 Quote
bianka0 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Dziękuję Ewciu :loveu: Widziałam przed chwilą na TTV naszą gwiazdeczkę Anitę !!!:cunao: I Pudziana też. Quote
bianka0 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Dziewczyny miętolą Maluszka. Zwłaszcza Negra go uwielbia. Goliacik znowu nie umył ząbków :shake: Quote
taxelina Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Ale mi takich kontroli i zabaw brakuje.... ale mam nadzieje ze niedlugo znow tak bede miec :) Torcikiem sie czestuj! Quote
bianka0 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Do zagryzania Maluszka przyłączyła się Tinka Negra gdzieś im uciekła. Dumisia najbardziej lubi obserwować innych z wysokości kanapy. Quote
JamniczaRodzina. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 (edited) [video=youtube;YkXwfUhCWTA]http://www.youtube.com/watch?v=YkXwfUhCWTA[/video] [SIZE="5"]Wszystkiego Najlepszego z Okazji Magicznych Urodzin Edited January 7, 2012 by JamniczaRodzina. Quote
bianka0 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Serdecznie dziękuję za życzenia :loveu: To już moja kolejna osiemnastka :evil_lol: A to jest ta prawdziwa Bianka. Wszyscy szaleją ze wszystkimi, to chyba ich sposób na złożenie mi życzeń :diabloti: Quote
Celina12 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Kochana Nasza Cioteczko-wszelkiej pomyślności w każdym dniu,spełnienia marzeń z całego serca życzę ja,cała moja rodzinka ludzko-jamnicza W Twoim Magicznym Domu nie odmówiono pomocy nikomu... tu ludzie i wszelkie stworzenie znajdzie pomoc i schronienie. Tu są ręce,które -leczą....tu są serca-które kochają dlatego tyle przyjaciół wiernych na dogo mają... Quote
bianka0 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='Celina12']Kochana Nasza Cioteczko-wszelkiej pomyślności w każdym dniu,spełnienia marzeń z całego serca życzę ja,cała moja rodzinka ludzko-jamnicza W Twoim Magicznym Domu nie odmówiono pomocy nikomu... tu ludzie i wszelkie stworzenie znajdzie pomoc i schronienie. Tu są ręce,które -leczą....tu są serca-które kochają dlatego tyle przyjaciół wiernych na dogo mają... Celinko, piękny wiersz ! Jesteś wszechstronna, masz chyba wszystkie możliwe talenty.:crazyeye: Na TTV w poniedziałek o godz 22- giej będzie kolejny reportaż o zwierzętach anity_happy :multi: Teraz już z jej domu, o jej tymczasie Trevorze, oglądajcie. Quote
bianka0 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Dziękuję :lol: Jak to fajnie mieć po raz drugi 25 lat :diabloti: W domu nawet kwiaty dostałam. ( po zwierzętach, w następnej kolejności lubię bardzo kwiatki) Quote
Mika31 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 :new-bday:Sto lat Bianko przede wszystkim zdrowia i wytrwałości itak szczęśliwych jamników:BIG::tort:wszystkiego co najlepsze:bday:życzy mika i jamniki Quote
Isadora7 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='bianka0']Celinko, piękny wiersz ! Jesteś wszechstronna, masz chyba wszystkie możliwe talenty.:crazyeye: Na TTV w poniedziałek o godz 22- giej będzie kolejny reportaż o zwierzętach anity_happy :multi: Teraz już z jej domu, o jej tymczasie Trevorze, oglądajcie. O super obejrze. O adopcji z SOS DLA JAMNIKÓW będzie z tego co pamiętam w 8 odcinku ale to jeszcze dam znać jak będę miał potwierdzone informacje w którym. Quote
Recommended Posts