bianka0 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Mika31 napisał(a):ale co zjadła to jej Oj tak :p Mimo rozdętego brzuszka, jak widać jest bardzo z siebie zadowolona.:diabloti: Quote
yunona Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Bardzo cieszy mnie takie złodziejstwo, znaczy, że nie tylko moje czatują na okazję.:p Piesia najedzona, pobaraszkowała trochę, gęba roześmiana od ucha do ucha, foty machnięte cóż więcej chcieć.:evil_lol: Może dzisiaj wreszcie poznała uczucie sytości lub przejedzenia?:eviltong::evil_lol: Eeeee.....tam wątpię :watpliwy:, jamniki mogą jeść na okrągło:diabloti::megagrin::megagrin::megagrin: Ciekawe czy dostanie kolację, bidulka wszyscy będą mlaskać z miseczek a Negrunia? ;) Edit: kurczaki przecież jest już prawie 22.00 to juz po kolacji :) Quote
taxelina Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 http://images37.fotosik.pl/1237/b4d318d2ca5dd8d0med.jpg jestem glodny dawaj jesc kobieto! Quote
Celina12 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Co zjadła-to JEJ...na zdrowie Kochana....troszke musisz poudawać,żeby już nie zrzędzili,że spałaszowałaś...:diabloti: Jutro =mam prośbę-3majcie za mnie kciuki.... Quote
wapiszon Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Celina12 napisał(a):Co zjadła-to JEJ...na zdrowie Kochana....troszke musisz poudawać,żeby już nie zrzędzili,że spałaszowałaś...:diabloti: Jutro =mam prośbę-3majcie za mnie kciuki.... Trzymamy, trzymamy ;) Quote
bianka0 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Celina12 napisał(a):Co zjadła-to JEJ...na zdrowie Kochana....troszke musisz poudawać,żeby już nie zrzędzili,że spałaszowałaś...:diabloti: Jutro =mam prośbę-3majcie za mnie kciuki.... Trzymamy. A Wy trzymajcie kciuki za domek dla Saby :cunao: Quote
Isadora7 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='bianka0']Zgadnijcie co to :crazyeye: Czyżby Dumka? Quote
bianka0 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Tak, Dumka z kółkami do góry. :evil_lol: Ona teraz zachowuje się jak szczeniaczek. Po raz pierwszy w życiu kochana, głaskana, całowana, uwielbiana, odreagowuje całe swoje życie. Czując się pewnie nadrabia zaległości i wróciła do okresu szczenięcego.:p Quote
Celina12 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Dumka na baterie albo nakręcona jakimś dynamem...:diabloti:...śieci jak choinkowa lampeczka.Słodyszek taki mały i kudłaty:loveu::loveu: Quote
bianka0 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Nareszcie Maluszek ma z kim szaleć. Kiedyś tak kotłował się z Nuczką zanim pojechała do swojego domu. Zgubił się jeden ciapek, więc drugi pieski dostały do kasacji. :diabloti: Oddaj ciapa! Quote
JamniczaRodzina. Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Pewnie pierwszy już wcześniej uległ kasacji.:diabloti: Quote
bianka0 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 [quote name='JamniczaRodzina.']Pewnie pierwszy już wcześniej uległ kasacji.:diabloti: Możliwe :evil_lol: Czyż nie jestem jak mały szczeniaczek ? Quote
bianka0 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 A u nas dzisiaj piękna zima :lol: Tak wygląda nasz taras. Zdjęcia sprzed minuty, tylko choinkę ubierać. Quote
taxelina Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 http://images37.fotosik.pl/1239/b4281398aff49b04med.jpg jak slodko!! A u nas sniegu brak... Quote
bianka0 Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Czy jutro będzie u nas śnieg, też nie wiadomo. Nie zapowiadali w ogóle, więc nawet przez chwilę sprawia radość. Dumka otwiera się na człowieka bardzo szybko, nie spodziewaliśmy się tego. Na początku była tak przerażona każdym dotykiem , myślałam że to będzie trwało całe miesiące. A dzisiaj brzuszek do góry, szaleństwo po domu. Na pytanie ,, kogo kocha Dumka "- podskakuje i daje buziaczka. Sypia spokojniej, coraz rzadziej skomli przez sen. Quote
yunona Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Same cudowne wieści dzisiaj i o ds Sabci:loveu: i ujawnił się wreszcie ds Ondry/Milki :loveu: i Dumcia zaczyna szaleć:multi::multi::multi: , super!:lol: Quote
taxelina Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 yunona napisał(a):i ujawnił się wreszcie ds Ondry/Milki :loveu: No zglaszam sie :diabloti: Quote
bianka0 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 deer_1987 napisał(a):No zglaszam sie :diabloti: Gratuluję decyzji Marta :multi: Ta sunia da Wam dużo radości, to wspaniale obserwować jak te najbardziej skrzywdzone przez los psiaki, otwierają się na świat.:lol: Quote
Recommended Posts