Jagoda1 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Jak to sie udaje przy takiej gromadce utrzymać ład i porządek... i jeszcze paczki z przetworami.....podziwiam:razz: Quote
bianka0 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Jagoda1 napisał(a):Jak to sie udaje przy takiej gromadce utrzymać ład i porządek... i jeszcze paczki z przetworami.....podziwiam:razz: Nie udaje się :evil_lol: , nie ma co podziwiać. W tym tygodniu mam nadzieję skończę przygotowywać kontrakt z NFZ to biorę się za świąteczne porządki. Nie będę się wstydziła robić zdjęć psiakom. Muszę teraz uważać, żeby nie sfotografować kurzu na podłodze :diabloti: Jo ja też się cieszę że Lili już nie na ulicy. Dawno żadna adopcja nie sprawiła mi tyle radości. Anita, czy to jest posokowiec ? Mam chętnego na posokowca. Quote
bianka0 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Mika jak się czujesz ? Już lepiej ? Quote
Mika31 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 ostatnie dni nawet dobrze jedyne co odczuwam to osłabienie dużo śpie przestrzegam zaleceń rodzina pilnuje diety jestem pod kontrolą lekarza staram się nie zwariować Quote
bianka0 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Mika31 napisał(a):ostatnie dni nawet dobrze jedyne co odczuwam to osłabienie dużo śpie przestrzegam zaleceń rodzina pilnuje diety jestem pod kontrolą lekarza staram się nie zwariować Nie zwariuj Mika, dobrze że już nudności ustąpiły. Osłabienie też minie. Zdrowiej kochana, niedługo święta. :lol: Quote
funia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Załamałam się .......... Uploaded with ImageShack.us Quote
Jagoda1 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='anita_happy']a ta Pani zadzwoniła do mnie w sprawie ADOPCJI TEGO "jamniczka" Wyglada mi, ze to bloodhound Quote
bianka0 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 No i spróbujcie tu przy nich posprzątać.:shake: Jak tylko widzą odkurzacz, to robią wszystko żeby człowiekowi przeszkadzać. Cały dywan jest natychmiast usiany jamnikami i trzeba robić przerwę. Quote
JamniczaRodzina. Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 One się naradzają kto ma odkurzacz przejąć. Quote
Mika31 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 moje jak widzą odkurzacz to jest wielka ucieczka Quote
bianka0 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 One naprawdę kochają się jak rodzeństwo, jeden za drugim poszedłby w ogień. Do akcji wkracza Negra ( Tuptuś ma stringi, Negra majteczki :diabloti: ) I po sprzątaniu. Quote
Jagoda1 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 One dbaja, by pani nie przemęczała się...:) Quote
bianka0 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Jagoda1 napisał(a):One dbaja, by pani nie przemęczała się...:) No właśnie, naradzały się kto ma pomóc i jak to bywa za dużo ich było do roboty, więc nie pomógł nikt. Tak samo jak z ludźmi :diabloti: Quote
anita_happy Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='bianka0']Nie udaje się :evil_lol: , nie ma co podziwiać. W tym tygodniu mam nadzieję skończę przygotowywać kontrakt z NFZ to biorę się za świąteczne porządki. Nie będę się wstydziła robić zdjęć psiakom. Muszę teraz uważać, żeby nie sfotografować kurzu na podłodze :diabloti: Jo ja też się cieszę że Lili już nie na ulicy. Dawno żadna adopcja nie sprawiła mi tyle radości. Anita, czy to jest posokowiec ? Mam chętnego na posokowca. to jakiś HUND - ogarkowo.pl go przejeło - to podobno jakiś Juryjski hund ale spoko - jest i drugi tego drugiego tez ogarkowo chyba zabrało i TRZECI TEZ JEST 8 miesieczny [quote name='Jagoda1']Wyglada mi, ze to bloodhound Quote
taxelina Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Uwielbiam tu do Ciebie zagladac, uwielbiam ogladac Twoja kochana bande :loveu: Quote
Krysia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 To prawda że po jakimś czasie pieski bardzo się kochają i tęsknią za sobą:loveu: Moje bliżniaki dziś rano poszły na 2 śniadanie do mojej mamy zresztą jak co dzień:diabloti: a Tobi nie chodzi tylko wraca ze spaceru do siebie :p Dziś wydawało mu się że są tam za długo chodził za mną i wywoływał żebym z nim poszła po maluchy:diabloti: nawet nie skutkowało drapanko i głaskanko:diabloti: Jak wróciły to tak się ucieszył jak by ich cały dzień nie widział:crazyeye: Quote
bianka0 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 deer_1987 napisał(a):Uwielbiam tu do Ciebie zagladac, uwielbiam ogladac Twoja kochana bande :loveu: Witaj deer, dobrze że do nas zaglądasz. :lol: Nie chce mi się nawet pisać po dniu przygotowywania kontaktu, co roku to samo. Bez sensu wypełniane papiery, które nie uległy zmianom :-( Krysiu najśmieszniej u nas wygląda, jak jedno lub dwa z nich jedzie do weterynarza, a reszta czeka na nie pod furtką. A kiedy wracają to biegną sprawdzić czy są całe i nieuszkodzone. :evil_lol: Zalizałyby je wtedy na śmierć z tego szczęścia, że już wróciły. Quote
Celina12 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 JA też zaglądam ale pisać czasu nie mam....sprzątanie po malowaniu-masakra.....kocham te jamniki-czy w majtkach czy w stringach czy bez.....:loveu::loveu: Quote
bianka0 Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Oglądam po raz drugi reportaż TVN z Korabiewic. O właścicielach i weterynarzach to nie ma nawet co wspominać. Ale policjanci.:diabloti: Pan naczelnik policji Małecki to triumf debilizmu, komunistyczna buta brzmi w każdym wypowiedzianym przez niego zdaniu. A podinspektor Arkadiusz Zgieb to kwintesencja polityki i głupoty naczelnika. Są tak durni, że nawet nie wstydzili się pokazać swojej niefachowości przed kamerami całej Polsce. Ci ludzie, pobierający wynagrodzenie z podatków społeczeństwa, za swoją głupotę oczekuję jeszcze szacunku. Hańbią swój zawód. Boże, oni mają dzieci. Jak te dzieci się czują widząc swoich zapracowanych, wspaniałych tatusiów.:shake: Quote
Hotel KADIF Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ja też oglądałam ten reportaż! Totalna beznadzieja i żen! :shake: Żal mi Grzegorza, bo walczy o każde psie istnienie a napotyka właśnie takie "społeczne mury" jak widać było w programie! Zero emaptii w ludziach.... Przykre to i smutne bardzo! Quote
Krysia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ja też oglądałam :( Od razu przypomniała mi się" Arktyka,, Na pytanie dlaczego nie pokarze pieska odp:"nie bo nie,, i tyle można sobie :( Ta bezsilność może zabić!! Quote
bianka0 Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Krysia napisał(a):Ja też oglądałam :( Od razu przypomniała mi się" Arktyka,, Na pytanie dlaczego nie pokarze pieska odp:"nie bo nie,, i tyle można sobie :( Ta bezsilność może zabić!! Tak Krysiu, tylko cierpliwością i uporem można wiele zrobić. Dzięki Wam Tobiaszka musiała oddać, a potem poleciało już lawinowo. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Serdecznie zapraszam na bazarek dla Luneczki: http://www.dogomania.pl/threads/219652-To-i-owo-dla-Luny-do-28.12.2011r.-do-18.00 Quote
Recommended Posts