Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz, tak myślę że mnie to nawet niedźwiedź by się wystraszył.:evil_lol:
Kiedyś w lesie chciałam pomóc chłopu, który się zgubił. Niewiele myśląc wyszłam z krzaków, myślałam że zawału chłopisko dostanie :diabloti:

Posted

[quote name='bianka0']Wiesz, tak myślę że mnie to nawet niedźwiedź by się wystraszył.:evil_lol:
Kiedyś w lesie chciałam pomóc chłopu, który się zgubił. Niewiele myśląc wyszłam z krzaków, myślałam że zawału chłopisko dostanie :diabloti:[/QUOTE]
:roflt:ahahahahaha
Chciałabym to wiedzieć!:evil_lol:

Posted

[quote name='rasowa2410']ooooooo! Bym tak mogła patrzeć i patrzeć na te Małe Co Nieco.
Ciesz się Bianeczko, że jeszcze nie zaatakował Cię Kubuś Puchatek!:evil_lol: Pamiętaj, nie chodź ciemnymi uliczkami - niedźwiedź grasuje! :ghost_2:[/QUOTE]

Kubuś Puchatek-nie atakuje-toż to Najlepszy Przyjaciel mojej Wikuni :diabloti:...a bazarek...zamawiali jak jeszcze nie był gotowy...:evil_lol:...i znów się na załapałam na taką ilośc jak chciałam....

Posted

[quote name='bianka0']A co Celinko chciałaś ?[/QUOTE]

Polowałam na jagody,smalczyk dla Krzysia-nie daruje mi,żem się spóźniła-i mimo iż mam w domu malowanie-robić będę musiała...,miodzik.....no ale kto swego nie pilnuje-ten tak ma...:diabloti:

Posted

Oj tam, oj tam dziewczyny, jakoś to będzie :cool3:
Ktoś pomógł Sabci przetrwać zimne dni i podesłał jej piękne ubranka .:lol:

Dopiero wstałam, poprzedniej nocy spałam godzinę. Zaraz muszę zliczać zamówienia - 33 sztuki :loveu: , no i najgorsza część programu - pakowanie przesyłek :-(
Czy są chętni do pomocy ? Gratisem byłoby buszowanie po spiżarni.:diabloti:

Posted

Tak Poleńka ma co drugi ząbek, ale jak się wścieknie na Negrę to z wściekłością próbuje ją ugryźć. Negra wtedy staje i patrzy ze zdziwieniem raz na Polcię, raz na mnie.
Negra jest szalona, ale nigdy nie zaczepia staruszek.

Posted

[quote name='Celina12']Polowałam na jagody,smalczyk dla Krzysia-nie daruje mi,żem się spóźniła-i mimo iż mam w domu malowanie-robić będę musiała...,miodzik.....no ale kto swego nie pilnuje-ten tak ma...:diabloti:[/QUOTE]
ja wiedziałam..ale mam pod reka dwa srajace szczyle i trzeci z kenelem

Posted

[quote name='anita_happy']ja wiedziałam..ale mam pod reka dwa srajace szczyle i trzeci z kenelem[/QUOTE]

To masz prawie jak smalczyk i miodzik razem wzięte :diabloti:

Posted

[quote name='bianka0']:
Dla mnie jest to czarna niedziela, wypiję kawę i idę pakować 35 paczek :-([/QUOTE]

Tylko biegusiem:eviltong::eviltong::eviltong:
35 głodnych gąb czeka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A tak poważnie JESTEŚ WIELKA BIANKO0:modla::modla::modla: