bianka0 Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Wiesz, tak myślę że mnie to nawet niedźwiedź by się wystraszył.:evil_lol: Kiedyś w lesie chciałam pomóc chłopu, który się zgubił. Niewiele myśląc wyszłam z krzaków, myślałam że zawału chłopisko dostanie :diabloti: Quote
rasowa2410 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='bianka0']Wiesz, tak myślę że mnie to nawet niedźwiedź by się wystraszył.:evil_lol: Kiedyś w lesie chciałam pomóc chłopu, który się zgubił. Niewiele myśląc wyszłam z krzaków, myślałam że zawału chłopisko dostanie :diabloti:[/QUOTE] :roflt:ahahahahaha Chciałabym to wiedzieć!:evil_lol: Quote
Celina12 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='rasowa2410']ooooooo! Bym tak mogła patrzeć i patrzeć na te Małe Co Nieco. Ciesz się Bianeczko, że jeszcze nie zaatakował Cię Kubuś Puchatek!:evil_lol: Pamiętaj, nie chodź ciemnymi uliczkami - niedźwiedź grasuje! :ghost_2:[/QUOTE] Kubuś Puchatek-nie atakuje-toż to Najlepszy Przyjaciel mojej Wikuni :diabloti:...a bazarek...zamawiali jak jeszcze nie był gotowy...:evil_lol:...i znów się na załapałam na taką ilośc jak chciałam.... Quote
Celina12 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='bianka0']A co Celinko chciałaś ?[/QUOTE] Polowałam na jagody,smalczyk dla Krzysia-nie daruje mi,żem się spóźniła-i mimo iż mam w domu malowanie-robić będę musiała...,miodzik.....no ale kto swego nie pilnuje-ten tak ma...:diabloti: Quote
JamniczaRodzina. Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Sklep zostałprawie wyprzedany jeszcze przed otwarciem.:lol:Ja też się spóżniłam będę musiała czekać cały rok.Za gapowe trzeba płacić.:eviltong: Quote
bianka0 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Oj tam, oj tam dziewczyny, jakoś to będzie :cool3: Ktoś pomógł Sabci przetrwać zimne dni i podesłał jej piękne ubranka .:lol: Dopiero wstałam, poprzedniej nocy spałam godzinę. Zaraz muszę zliczać zamówienia - 33 sztuki :loveu: , no i najgorsza część programu - pakowanie przesyłek :-( Czy są chętni do pomocy ? Gratisem byłoby buszowanie po spiżarni.:diabloti: Quote
bianka0 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Śpiąca Poleńka :diabloti: Wściekła że ją podglądamy otworzyła oczka :p Quote
JamniczaRodzina. Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Musiało jej się coś miłego przyśnić taka zadowolona minka. Quote
yunona Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Wygląda jak mały rekinek :eviltong::evil_lol::loveu::loveu: Quote
bianka0 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Te staruszeńki są takie kochane, rozbrajające :p Quote
Celina12 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ale mnie te fotki rozczuliły...Dżekuś mi się przypomniał,no i podobna jest do Biego.On tez tak uwielbiał spać..i ilośc ząbków jak widze taka sama.... Quote
bianka0 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Tak Poleńka ma co drugi ząbek, ale jak się wścieknie na Negrę to z wściekłością próbuje ją ugryźć. Negra wtedy staje i patrzy ze zdziwieniem raz na Polcię, raz na mnie. Negra jest szalona, ale nigdy nie zaczepia staruszek. Quote
anita_happy Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 NIE MA TO jak uciec z domu na weekend:) mam na dt do jutra - wczoraj akcja DZIŚ DOMY:) jutro tez TREVORA zabiera jego rodzina..jestem wolna!!!!!!!!!!!!!!do poniedziałku Quote
bianka0 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Ale masz śliczne kluseczki. :loveu: A rano będziesz miała totalnie zalane mieszkanko. Ze schroniska je przywiozłaś ? Znowu będziesz tęskniła za Trevorem. Quote
anita_happy Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Celina12']Polowałam na jagody,smalczyk dla Krzysia-nie daruje mi,żem się spóźniła-i mimo iż mam w domu malowanie-robić będę musiała...,miodzik.....no ale kto swego nie pilnuje-ten tak ma...:diabloti:[/QUOTE] ja wiedziałam..ale mam pod reka dwa srajace szczyle i trzeci z kenelem Quote
bianka0 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='anita_happy']ja wiedziałam..ale mam pod reka dwa srajace szczyle i trzeci z kenelem[/QUOTE] To masz prawie jak smalczyk i miodzik razem wzięte :diabloti: Quote
bianka0 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='deer_1987']Czesc niedzielne![/QUOTE] Witaj Marta.:lol: Dla mnie jest to czarna niedziela, wypiję kawę i idę pakować 35 paczek :-( Quote
taxelina Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Tak czytalam o bazarku, powodzenia z pakowaniem! Quote
bianka0 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='deer_1987']Tak czytalam o bazarku, powodzenia z pakowaniem![/QUOTE] Ale się żarty Ciebie trzymają od rana :nono: Quote
taxelina Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Zrobilam to co mialam do szkoly to moge isc zaraz na spacer, po deszczu wyszlo slonce to humor mam :loveu: Quote
wapiszon Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='bianka0']: Dla mnie jest to czarna niedziela, wypiję kawę i idę pakować 35 paczek :-([/QUOTE] Tylko biegusiem:eviltong::eviltong::eviltong: 35 głodnych gąb czeka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak poważnie JESTEŚ WIELKA BIANKO0:modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts