Celina12 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Goliaciku-pinuj mi tej papryczki-uwielbiam takową....i ogóreczki....i sałatki....MNIAM...o matko dlaczego ja mam mokrą klawiaturę????:diabloti: Quote
wapiszon Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 barbara.h napisał(a):a najgorsze jest to, że dla nie których sterylizacja to coś jakby z kosmosu!! To jest zezwierzęcenie, okaleczanie. znęcanie się .... itd. A szczególnie odjajczanie. Pracuję w męskim towarzystwie i otwarcie mówię o sterylizacji i kastracji. Moi koledzy ( wszyscy z wyższym wykształceniem) mają mnie za wredną babę ;) Jeszcze sterylizacja , no .... może ale kastracja ????????????? Im się wydaje,że obcięcie jajek to gorsze niż obcięcie głowy;) No bo niektórzy z nich chyba myślą tą częścią ciała ;) Quote
rasowa2410 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Celina12 napisał(a):Goliaciku-pinuj mi tej papryczki-uwielbiam takową....i ogóreczki....i sałatki....MNIAM...diabloti: Goliacik niczym Gladiator! Quote
bianka0 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 No, skończyłam robić zdjęcia martwej natury :diabloti:l Latanie do piwnicy z koszem pełnym słoików trochę poprawiło mi poranny humor. Kołderki poszyte, ale muszę je przeprać, są takie twarde. Nie wiem czy będa chciały w takich spać. Dzisiaj w nocy wkleję zdjęcia, jutro będę liczyć w piwnicy słoiczki. Jutro znowu do pracy, znowu kontakt z ludźmi ze wsi i ich zwierzętami. :-( Quote
baster i lusi Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Głosujcie proszę na Rachów: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14399&view=viewpoll Wystarczy się zarejestrować na forum i oddać głos! Wasz jeden głos może oznaczać przetrwanie zimy dla 150 psów! głosowanie jest do dzisiaj, rachow idzie łeb w łeb, kazdy głos na wage złota kochani!!!! Quote
bianka0 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Ja już głosowałam, szkoda że nie mogę drugi raz. Quote
wapiszon Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 bianka0 napisał(a):Ja już głosowałam, szkoda że nie mogę drugi raz. Ja zagłosowałam drugi raz w imieniu TZ-ta z jego komputra ;) Quote
rasowa2410 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 I jakie wyniki? Bo u mnie jest po 46 (Rachów) i 45 (Królasy)%??? Quote
Isadora7 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 rasowa2410 napisał(a):Rachów wygrał? Tak :) ............ Quote
bianka0 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Jeszcze w trakcie, ale może będziecie coś chciały, to już można sobie zerknąć małe co nieco;) http://www.dogomania.pl/threads/218694-Robi-si%C4%99-i-jeszcze-troch%C4%99-b%C4%99dzie-sie-robi%C4%87. Quote
Isadora7 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 o matko jedyna ja juz wiem ze utopie w buraczkach z papryką, ogórkach, czerwonej kauście, smalczyku, o matko zaplułam juz klawiaturę Quote
yunona Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 rozwalona jestem asortymentem bazarku :), a papryka po cygańsku będzie? Bo w zeszłym roku ja nie zdązyć;) a ponoć niebo w gębie :). Ale jest w czym wybierać. Super!!!!!!!!!!! Quote
funia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='bianka0']Jeszcze w trakcie, ale może będziecie coś chciały, to już można sobie zerknąć małe co nieco;) http://www.dogomania.pl/threads/218694-Robi-si%C4%99-i-jeszcze-troch%C4%99-b%C4%99dzie-sie-robi%C4%87. proszę zaznaczyć przy pozycji powidła sliwkowe, zze z mojego sadu w innym razie nie zgadzam się na sprzdaż tych specjałów .Jakby nie było nasze psiaki nie raz zadbały o ich nawożenie:diabloti::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='funia']proszę zaznaczyć przy pozycji powidła sliwkowe, zze z mojego sadu w innym razie nie zgadzam się na sprzdaż tych specjałów .Jakby nie było nasze psiaki nie raz zadbały o ich nawożenie:diabloti::evil_lol: :megagrin::grin::roflt::megagrin::grin::roflt: Quote
MaDi Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Dziękuję za głosy dla Rachowa, udało się!:) Quote
Jo37 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ale dobroci na bazarku.Tylko jak uchwycić moment. Quote
bianka0 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Jo37 napisał(a):Ale dobroci na bazarku.Tylko jak uchwycić moment. Joasiu bazarek otworzę jutro po 17-tej po powrocie z pracy. Wcześniej absolutnie nie dam rady. Nie wiem co zrobić z tymi zamówieniami na puste zdjęcia :evil_lol: Yunono, to były grzyby ( gąski i rydze ) po cygańsku, w tym roku jest niewiele grzybów, bo ich nie było. Nie ma innych oprócz kurek i opieniek. Funiu o Twoich śliweczkach i podarowaniu ich przez Ciebie już wiele razy wspominałam i jeszcze raz dziękuję :loveu: Idę kończyć bazarek, bo jeszcze dużo roboty, dopiero zliczyłam słoiczki w piwnicy, do jutra mało czasu.:shake: Quote
yunona Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 bianka0 napisał(a):Joasiu bazarek otworzę jutro po 17-tej po powrocie z pracy. Wcześniej absolutnie nie dam rady. Nie wiem co zrobić z tymi zamówieniami na puste zdjęcia :evil_lol Proszę bardzo wziąć pod uwagę , bo stracę pracę! ;), zamówienie jest nie tylko dla mnie, włączył się prezes :) ) Quote
Isadora7 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Bianko ale jaja z tym Twoim bazarkiem sprzedane zanim wystawione teraz powinnas dac po 100 zł za słoiczek:mdleje::roflt::roflt::roflt: Quote
bianka0 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Isadora7 napisał(a):Bianko ale jaja z tym Twoim bazarkiem sprzedane zanim wystawione teraz powinnas dac po 100 zł za słoiczek:mdleje::roflt::roflt::roflt: Żebyś Isadoro wiedziała. Sama nie wiem cze się cieszyć, czy złościć.:mad: A tak ładnie zakamuflowałam się z wrzuceniem wszystkich postów wczoraj w nocy, bazarek zleciał na 6 tą stronę i już byłam dobrej myśli, że mi się uda ......i wyczaiła taks, zrobiła wpis i podbiła bazarek :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Jasne mamy winowajce - taks :roflt::roflt: A tak naprawdę to to sa uroki posiadania DOBREJ MARKI Quote
JamniczaRodzina. Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 O matko co się tutaj dzieje:evil_lol: jak za dawnych czasów wyczekiwanie a towar pod ladą się rozszedł.:diabloti:Bianko dobre marki zawsze w cenie.:lol: Quote
bianka0 Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='JamniczaRodzina.']O matko co się tutaj dzieje:evil_lol: jak za dawnych czasów wyczekiwanie a towar pod ladą się rozszedł.:diabloti:Bianko dobre marki zawsze w cenie.:lol:[/QUOTE] Dziękuję bardzo, cieszę się że przetwory smakują. To już czwarty rok wystawiam bazarki. Dopiero teraz mam chwilkę oddechu, uporałam się z zaległymi zamówieniami. Quote
rasowa2410 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 ooooooo! Bym tak mogła patrzeć i patrzeć na te Małe Co Nieco. Ciesz się Bianeczko, że jeszcze nie zaatakował Cię Kubuś Puchatek!:evil_lol: Pamiętaj, nie chodź ciemnymi uliczkami - niedźwiedź grasuje! :ghost_2: Quote
Recommended Posts