Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

barbara.h napisał(a):
a najgorsze jest to, że dla nie których sterylizacja to coś jakby z kosmosu!!

To jest zezwierzęcenie, okaleczanie. znęcanie się .... itd. A szczególnie odjajczanie. Pracuję w męskim towarzystwie i otwarcie mówię o sterylizacji i kastracji. Moi koledzy ( wszyscy z wyższym wykształceniem) mają mnie za wredną babę ;) Jeszcze sterylizacja , no .... może ale kastracja ????????????? Im się wydaje,że obcięcie jajek to gorsze niż obcięcie głowy;) No bo niektórzy z nich chyba myślą tą częścią ciała ;)

Posted

No, skończyłam robić zdjęcia martwej natury :diabloti:l
Latanie do piwnicy z koszem pełnym słoików trochę poprawiło mi poranny humor.
Kołderki poszyte, ale muszę je przeprać, są takie twarde. Nie wiem czy będa chciały w takich spać.
Dzisiaj w nocy wkleję zdjęcia, jutro będę liczyć w piwnicy słoiczki.

Jutro znowu do pracy, znowu kontakt z ludźmi ze wsi i ich zwierzętami. :-(

Posted

rozwalona jestem asortymentem bazarku :), a papryka po cygańsku będzie? Bo w zeszłym roku ja nie zdązyć;) a ponoć niebo w gębie :). Ale jest w czym wybierać. Super!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='bianka0']Jeszcze w trakcie, ale może będziecie coś chciały, to już można sobie zerknąć małe co nieco;)

http://www.dogomania.pl/threads/218694-Robi-si%C4%99-i-jeszcze-troch%C4%99-b%C4%99dzie-sie-robi%C4%87.

proszę zaznaczyć przy pozycji powidła sliwkowe, zze z mojego sadu w innym razie nie zgadzam się na sprzdaż tych specjałów .Jakby nie było nasze psiaki nie raz zadbały o ich nawożenie:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='funia']proszę zaznaczyć przy pozycji powidła sliwkowe, zze z mojego sadu w innym razie nie zgadzam się na sprzdaż tych specjałów .Jakby nie było nasze psiaki nie raz zadbały o ich nawożenie:diabloti::evil_lol:

:megagrin::grin::roflt::megagrin::grin::roflt:

Posted

Jo37 napisał(a):
Ale dobroci na bazarku.Tylko jak uchwycić moment.

Joasiu bazarek otworzę jutro po 17-tej po powrocie z pracy. Wcześniej absolutnie nie dam rady.
Nie wiem co zrobić z tymi zamówieniami na puste zdjęcia :evil_lol:
Yunono, to były grzyby ( gąski i rydze ) po cygańsku, w tym roku jest niewiele grzybów, bo ich nie było. Nie ma innych oprócz kurek i opieniek.

Funiu o Twoich śliweczkach i podarowaniu ich przez Ciebie już wiele razy wspominałam i jeszcze raz dziękuję :loveu:

Idę kończyć bazarek, bo jeszcze dużo roboty, dopiero zliczyłam słoiczki w piwnicy, do jutra mało czasu.:shake:

Posted

bianka0 napisał(a):
Joasiu bazarek otworzę jutro po 17-tej po powrocie z pracy. Wcześniej absolutnie nie dam rady.
Nie wiem co zrobić z tymi zamówieniami na puste zdjęcia :evil_lol

Proszę bardzo wziąć pod uwagę , bo stracę pracę! ;), zamówienie jest nie tylko dla mnie, włączył się prezes :) )

Posted

Isadora7 napisał(a):
Bianko ale jaja z tym Twoim bazarkiem sprzedane zanim wystawione teraz powinnas dac po 100 zł za słoiczek:mdleje::roflt::roflt::roflt:

Żebyś Isadoro wiedziała.
Sama nie wiem cze się cieszyć, czy złościć.:mad:
A tak ładnie zakamuflowałam się z wrzuceniem wszystkich postów wczoraj w nocy, bazarek zleciał na 6 tą stronę i już byłam dobrej myśli, że mi się uda ......i wyczaiła taks, zrobiła wpis i podbiła bazarek :evil_lol:

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']O matko co się tutaj dzieje:evil_lol: jak za dawnych czasów wyczekiwanie a towar pod ladą się rozszedł.:diabloti:Bianko dobre marki zawsze w cenie.:lol:[/QUOTE]

Dziękuję bardzo, cieszę się że przetwory smakują. To już czwarty rok wystawiam bazarki.
Dopiero teraz mam chwilkę oddechu, uporałam się z zaległymi zamówieniami.

Posted

ooooooo! Bym tak mogła patrzeć i patrzeć na te Małe Co Nieco.
Ciesz się Bianeczko, że jeszcze nie zaatakował Cię Kubuś Puchatek!:evil_lol: Pamiętaj, nie chodź ciemnymi uliczkami - niedźwiedź grasuje! :ghost_2: