bianka0 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Szczęściara Tinka. :lol: Mała pieszczocha. W domaganiu się o głaskanie przebija nawet Tuptusia. :evil_lol: Quote
bianka0 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Teraz czarne diabły :diabloti: Negra, niesamowicie wdzięczne psisko. Bardzo mądra, żywiołowa, na swój sposób niezależna. Umie rozbawić towarzystwo, zaczepiając je, ale z olbrzymim taktem. Zero agresji, chociaż mogłoby się wydawać na początku inaczej. Miłe zaskoczenie :razz: Quote
Isadora7 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 że tak powiem jakoś "zrubensiała" co nie dyskredytuje faktu, że jest śliczna Quote
bianka0 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Isadora7 napisał(a):że tak powiem jakoś "zrubensiała" co nie dyskredytuje faktu, że jest śliczna Zacytuję sama siebie :evil_lol: bianka0 napisał(a): Tylko po prostu nadwaga jest u nas wliczona w ryzyko adopcji.:diabloti: Quote
bianka0 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Drugi czarny diabeł :diabloti: Tuptuś, cwaniak nad cwaniakami. Zawsze pozostanie Warszawiakiem :evil_lol: Rozmazane, ale mina warta uwiecznienia :razz: Quote
Isadora7 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Bo prawdziwy Warszawiak zawsze bedzie Warszawiakiem, gdziekolwiek będzie. Może cwaniakiem ale w sensie pozytywnym, prawdziwy warszawiak zawsze jest charakterny, jak chłopaki z Kercelaka i Czerniakowa. I taki jest Tuptuś. Quote
bianka0 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Mam jeszcze drugiego Warszawiaka na banicji, o którym wszyscy zapomnieli.:-( Melvina, wypisz, wymaluj - identyczny. :p Quote
Isadora7 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 bianka0 napisał(a):Mam jeszcze drugiego Warszawiaka na banicji, o którym wszyscy zapomnieli.:-( Melvina, wypisz, wymaluj - identyczny. :p Musze go bra ć w scenerie "Złego" lub "Boso ale w ostrogach". Tylko weny chwycę. Quote
Sarunia-Niunia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Fajne zdjęcia Twoich Pociech Bianeczko:) Szczególnie jednak rozczuliła mnie Tinka - http://images40.fotosik.pl/1234/5ef849481b2c2726med.jpg - UROCZA jest!!! Zacofanie i psy na łańcuchu to nie tylko wiejski obrazek. W mieście też tak jest. Sama doświadczam tego na co dzień. Quote
barbara.h Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a): Zacofanie i psy na łańcuchu to nie tylko wiejski obrazek. W mieście też tak jest. Sama doświadczam tego na co dzień. a najgorsze jest to, że dla nie których sterylizacja to coś jakby z kosmosu!! Quote
bianka0 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Co ona tam robi :crazyeye: To się nie nadaje do jedzenia. Dlaczego cały czas lata z koszykami, a potem robi zdjęcia jakimś głupim słoikom, zamiast nam :shake: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 :multi:Hurrra:multi: - będzie bazarek - :multi:hurrra:multi: Przynajmniej wszystko na to wskazuje:-o... Dobrze, że są tacy, którzy coś nam "podkablują":evil_lol: Quote
bianka0 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Podkablowały psiaki :evil_lol: W piątek, po pracy powinno wszystko być już gotowe. Quote
bianka0 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 baster i lusi napisał(a):a grzybki suszone będą? Będą, ale niewiele :shake: Quote
baster i lusi Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 bianka0 napisał(a):Będą, ale niewiele :shake: a to będę czatować na bazarek:lol::loveu: Quote
bianka0 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Józio dzisiaj szyje nowe kołderki jamnikom :cool3: [quote name='baster i lusi']a to będę czatować na bazarek:lol::loveu: Zapraszam :lol: Quote
Celina12 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ło Mateńko Jóźio to SKARB!!!!Też chcę nowe kołderki...:diabloti::diabloti: I dobrze ,że są wśród WAS Don Pedrowie-tajemniczy szpiedzy...:evil_lol::loveu: Chętnie zobaczyłabym irokeza Goliacika.... Quote
bianka0 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Mika31 napisał(a):ciociu gdzie ty taki skarb znalazłaś Nie pamiętam Mika :diabloti: Dawno temu to było. Quote
bianka0 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='Celina12'] Chętnie zobaczyłabym irokeza Goliacika.... A proszę bardzo :p Goliacik pomaga mi przy bazarku. Pilnuje słoiczka z papryką, żeby chociaż jeden w domu został. :diabloti: Quote
Jagoda1 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 "bianka0", nie nudzicie się, to wiem... na pewno:) Gdybym mieszkała bliżej wydziergałabym koronki dla jamniczych kołderek, a dla Was aureolę i skrzydła anielskie... Quote
bianka0 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Jagoda1 napisał(a):"bianka0", nie nudzicie się, to wiem... na pewno:) Gdybym mieszkała bliżej wydziergałabym koronki dla jamniczych kołderek, a dla Was aureolę i skrzydła anielskie... Ano nie lubimy się nudzić. Zresztą uważam że praca to najlepsza profilaktyka głupoty, bo lekarstwa na nią już nie ma.:diabloti: A co do tej aureoli Jagódko, to.....my trochę takie diabelskie natury jesteśmy, daleko nam do aniołów, sporo w nas kontrowersji. A jak z tą adopcją :p bo muszę w razie czego nowy kojczyk kupić. Quote
yunona Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Może bazarro z kołderkami dla psiaków ? ;) Nalezy wykorzystać talent Joosefa :lol:. A na bazarek grzybowo-ogórkowo-paprykowo-sałatkowo-konfiturowo-dżemowo-powidłowo-miodowy czaimy się :knuje::scared: Jamniory czorne ;) to szczególnie uwielbiam - jak mojego Haluta;). Wzruszając pysio Tinusi :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts