anita_happy Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 bianka0 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img543.imageshack.us/img543/4324/dsc02462a.jpg No nie !!!!!!!! Anita pomysły masz boskie. A minka TaTuli niepowtarzalna. ona jest niepozorna, ale ma ogromne EGO! Quote
bianka0 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 anita_happy napisał(a): ona jest niepozorna, ale ma ogromne EGO! To tak jak jej pani :diabloti: Quote
anita_happy Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 bianka0 napisał(a):To tak jak jej pani :diabloti: małpa!małpiszonska! Quote
Celina12 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Lajkonik CUDNY!!!!:loveu::loveu: Kocham GO...a co z Krakowem związane-to kocham i już!:diabloti: U nas dziś słoneczko a Ela pojechała....:-( Quote
yunona Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Anita chyba się nudzi:eviltong: lub po paru piwkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Biedna Tula daje się tak wykorzystywać!!!! :evil_lol::evil_lol: Mój Michal jak był dzieciakiem to ciągle moją pierwszą jamniczkę obwieszał kosztownościami :evil_lol: Quote
bianka0 Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Piękne sunie na futrach, ubrane w kosztowności, na mięciutkim łosiu, to jeszcze rozumiem. Ale robić z niej tekturową atrapę czołgu z I Wojny Światowej :???: Niedługo Anita zacznie nam pisać o karmieniu much i pająków w domu, jak na wątku niewidomego Atosa. :shake: MASSSSAKRA.!!!! Wszystkim nam chyba odbija.:diabloti: Quote
yunona Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Taks wystawiła bazarek na Kielce i Szydłowiec z obrożami i smyczami. Jeszcze nikt nic nie kupił bo swieżyzna dopiero wstawiła :) http://www.dogomania.pl/threads/218155-taksowe-obro%C5%BCe-smycze-adres%C3%B3wki-do-30.11-na-Kielce-i-Szyd%C5%82owiec może cos jeszcze potrzebujesz? Quote
anita_happy Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 yunona napisał(a):Taks wystawiła bazarek na Kielce i Szydłowiec z obrożami i smyczami. Jeszcze nikt nic nie kupił bo swieżyzna dopiero wstawiła :) http://www.dogomania.pl/threads/218155-taksowe-obro%C5%BCe-smycze-adres%C3%B3wki-do-30.11-na-Kielce-i-Szyd%C5%82owiec może cos jeszcze potrzebujesz? o dzizas....ja juz chyba nie moge kupowac :)) A OTO DZIADUNIO bianko - na rtg nic nie wyszło - przerzutów brak..serce lekko powiekszone - ale to starośc łapa na rtg - kosc ok...stawy tez doktor chciał wzaic materiał do biopsji i zonk...krew i dziwna maź!! naciął tego guz - gejzer z mazią:// ja sie nie znam...ale mozliwe, ze to pęknieta torebka staw - stara sprawa. wywalił chyba z litr tego badziewia! pies nie czuł bolu - na żywca! i gula widocznei zmiękła..pies jak szedlo do auta spowrotem - jakos żwawiej smigał. nawet do auta wskoczył Quote
bianka0 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Negra ogląda reportaż z Korabiewic Negra kiedy tylko słyszy na filmach odgłosy ze schronisk, natychmiast przybiega, wlepia oczy w ekran i cała drętwieje. Serduszko jej wali, oczy są zasnute jakimiś obłędem. Tracę z nią całkowicie kontakt do momentu, aż te odgłosy zamilkną. Quote
yunona Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Bosze, ona wie , że to piekło dla nich, a na odgłosy psów skarżących się na swój los to i moje tak reagują. :( Quote
bianka0 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 One wszystkie tak reagują na szczekanie, skomlenie. Ale Negra.... W niej coś się wtedy dziwnego dzieje, traci kontakt z otoczeniem. Quote
Mika31 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 mój pik też tak robi wspomina schron i cały się jest nerwowy Quote
bianka0 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Maksymilianie, prawie rok temu 28.11.2010 .dzięki Tobie i holly101 przyjechała do nas Polcia. Przewiozłeś ją osobiście przez całą Polskę, aby mała mogła u mnie zamieszkać. Dzięki temu miałam tą krótką chwilę szczęścia, że mogłam Cię poznać. Kontakt z Tobą zapadł w moją pamięć na zawsze, dziękuję losowi że Cię spotkałam. Będziemy Cię zawsze z moim mężem wspominać z wielkim szacunkiem, Polcia też. Do zobaczenia Maksymilianie101 .....kiedyś. [FONT=Palatino Linotype]"...ani się z tym pogodzić, ani uwierzyć..." Żegnaj Maksymilianie.... [/FONT]Pomóżmy holly w adopcji Rafiego. Proszę, wrzućmy ten wątek w nasze subskrypcje : http://www.dogomania.pl/threads/2147... Quote
bianka0 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Dumka coraz bardziej przyzwyczaja się do trymowania, coraz mniej ucieczek w trakcie. Jako jedynej nie trzeba zakładać kagańca do podcinania paznokci, leży jak cielaczek na kolanach Józia i tylko posapuje od czasu do czasu. Tu świeżo po trymowaniu. Czyż nie wygląda jak troszkę bardziej wyrośnięty yorczek :cool3: Quote
Isadora7 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Tylko nie yoorek, tylko nie yoorek to szorściaczka kloszardowa pełna parą. Bosko wygląda w tej kokardzie. Quote
danka1234 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 dla mnie Dumka to wypisz wymaluj Goliat Quote
bianka0 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 danka1234 napisał(a):dla mnie Dumka to wypisz wymaluj Goliat Tylko Dumka jest dwa razy większa i dłuższa od Goliata. Jej sierść jest bardziej miękka i delikatniejsza.:razz: Jak to u kobietki. Quote
Celina12 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ona w tej wstążeczce wygląda jak smakowita czekoladka....ło jejciu a to spojrzenie...do zacałowania....:loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Celina12 napisał(a):Ona w tej wstążeczce wygląda jak smakowita czekoladka....ło jejciu a to spojrzenie...do zacałowania....:loveu::loveu: No szczególnie na tej focie, spojrzenie rozwala, artystka Quote
anita_happy Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 danka1234 napisał(a):dla mnie Dumka to wypisz wymaluj Goliat jezusie uchowaj......jeszcze jej DALEKooooooooooooooooooooooo Quote
Recommended Posts