anita_happy Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 yunona napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: konkretny facet, w końcu przystojny :eviltong::evil_lol: i na komputerach się zna ;) no baaaaaaaaaaaaa..i to jak! Quote
anita_happy Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 bianka0 napisał(a):Czy możesz mi napisać po polsku co mam zrobić :crazyeye: ZNAJOMA SZUKA przewozu psiaka/malego/ na trasie ///poszukuję transportu z Siekierczyna ( Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Zielona Góra) do Słupska.///telefon Dorota 503159907 zapodane! Quote
bianka0 Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 anita_happy napisał(a):ha ha ha hahahahah Nie śmiej się, bo ja na poważnie nie wiem co mam zrobić :niewiem: anita_happy napisał(a):ZNAJOMA SZUKA przewozu psiaka/malego/ na trasie ///poszukuję transportu z Siekierczyna ( Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Zielona Góra) do Słupska.///telefon Dorota 503159907 zapodane! Aha, o to chodziło :evil_lol: Serdecznie dziękuję . Quote
taxelina Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/139376-Uwaga-jamniki....-i-reszta?p=18013775&viewfull=1#post18013775 Wiesz moze z tym pytaniem? Quote
balbna R Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/100686-Jamniki-z-%C5%82%C3%B3dzkiego-schroniska-nadal-w-potrzebie!?p=18022874#post18022874 Quote
bianka0 Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 deer_1987 napisał(a): Nie wiem skad ta ilosv czerwonych? :( Niestety deer nie wiem :shake: Być może nie jest to jedna przyczyna. Okres pooperacyjny, zaawansowany wiek Niuni, jesień kiedy jest fizjologiczny spadek, no i pierwotna choroba suczki. Quote
taxelina Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 bianka0 napisał(a):Niestety deer nie wiem :shake: Być może nie jest to jedna przyczyna. Okres pooperacyjny, zaawansowany wiek Niuni, jesień kiedy jest fizjologiczny spadek, no i pierwotna choroba suczki. No wlasnie tego sie "boimy" z wet ze znamy tylko ogolne wyniki, jak kawalki puzzle, a nie wiemy jak jedno na drugie oddzialywuje.. Quote
Celina12 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 :oops:...ja nie poznaję.... Bianko co tak cichutko u Ciebie? Tęskno za Tobą..... Quote
Sarunia-Niunia Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ja też nie, choć pewnie nawet mogę nie znać z moim malusim stażem.... Quote
anita_happy Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 bianka0 napisał(a):Filc ?............... FILC! ma przyjaciółke jamniczą - szczoteczkę :) jak moja BEFI taka sama! już razem sie dogadali..spacerują doopa w doopke.. ehh...miodzio filc z czasów schroniska Quote
bianka0 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Dobrze że Filc już w domu :lol: Czy zostawili mu to imię ? A co tak cicho ? ... Sama nie wiem, chyba nic ciekawego u mnie się nie dzieje. Więcej czasu poświęcam na razie na psiaki do adopcji. Te szare, krótkie dni są takie monotonne, smutne. Z ciekawszych spraw to suczka posokowca, którą znaleźli chłopi wróciła do swojego właściciela. Zrobiliśmy z mężem zdjęcie komórką i porozsyłaliśmy do myśliwych i okazało się, że zginęła jednemu z nich 20 km dalej. Szukał jej od 2 tygodni zupełnie w innej okolicy. Quote
taxelina Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 No te dni jakies takie krotkie i szaro bure... Pamietaj ze ja czekam na informacje na ktorego psiaka wplacic w podziekowaniu za pomoc dla nas :) Gdyby teraz takiego nie bylo to po prostu pamietaj o nas :) Quote
bianka0 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 deer_1987 napisał(a):No te dni jakies takie krotkie i szaro bure... Pamietaj ze ja czekam na informacje na ktorego psiaka wplacic w podziekowaniu za pomoc dla nas :) Gdyby teraz takiego nie bylo to po prostu pamietaj o nas :) Dziękuję Marta.:loveu: Być może będzie trzeba pomóc w transporcie Saby, ale to będę wiedziała w przyszłym tygodniu. Może uda się trochę taniej, bo na razie jest to dopiero uzgadniane. Quote
taxelina Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 W przyszly piatek akurat mam wyplate :diabloti: Quote
bianka0 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 deer_1987 napisał(a):W przyszly piatek akurat mam wyplate :diabloti: Jak ja miło wspominam te czasy, w których wiedziałam kiedy będę miała wypłatę :evil_lol: Quote
taxelina Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 bianka0 napisał(a):Jak ja miło wspominam te czasy, w których wiedziałam kiedy będę miała wypłatę :evil_lol: Ja wiem jeszcze jedna wyplata a potem juz niestety nie... nasza firma stracila kontrakt... ja zostaje bez pracy Quote
bianka0 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 deer_1987 napisał(a):Ja wiem jeszcze jedna wyplata a potem juz niestety nie... nasza firma stracila kontrakt... ja zostaje bez pracy Przykro :-( Ale szansa na kolejną pracę mam nadzieję jest, bardzo Ci tego życzę. Moja firma ma pracy aż za dużo, ale wypłata dla szefa jest wtedy jak coś zostanie :diabloti: Quote
taxelina Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 W tej chwili nie ma, ale studiujac dwa kierunki (i na razie pracujac) nie nudzi mi sie :diabloti: Jedynie co to zamiast wyplaty bede pozyczac od panstwa w trakcie nauki bo z czegos rachunki trzeba placic :diabloti: Oj to nie masz regularnie kasy? Quote
bianka0 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 deer_1987 napisał(a): Oj to nie masz regularnie kasy? Regularnie jest kasa na prowadzenie ,,interesu". Ale to właśnie jest paradoks, im więcej pracy w zakładzie, tym mniej kasy zostaje dla prowadzącego :evil_lol: A ostatnio jak zapewne wiesz, ceny wszystkiego rosną w zawrotnym tempie, a będą jeszcze szybciej.:shake: Więc wolałam te czasy, kiedy po prostu miałam wypłatę. Quote
Isadora7 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 bianka0 napisał(a):Dziękuję Marta.:loveu: Być może będzie trzeba pomóc w transporcie Saby, ale to będę wiedziała w przyszłym tygodniu. Może uda się trochę taniej, bo na razie jest to dopiero uzgadniane. Może ja wróće do propozycji danej ongiś przez jedną z hodowczyń (nie było mowy o kasie a o pomocy) i dopytam czy moze tylko trasę bym chciała znać. Pytanie nie boli czemu nie miałabym spytać. Quote
taxelina Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Tia to tak jak Tz sie kiedys wybral ze mna do supermarketu - przy czym zakupy to od dawna glownie ja robie - i tak oj tego nie kupimy, tego tez nie a to czemu nie ma miesa ponizej 40 kr za kg? Az mi sie smiac chcialo bo on nawet nie zauwazyl ze jedzenie zdrozalo... Quote
bianka0 Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Isadora7 napisał(a):Może ja wróće do propozycji danej ongiś przez jedną z hodowczyń (nie było mowy o kasie a o pomocy) i dopytam czy moze tylko trasę bym chciała znać. Pytanie nie boli czemu nie miałabym spytać. Ale jak najbardziej Isadoro :lol: Tylko że tak jak pisałam na wątku Saby, jest dla niej DT w Słupsku u mamy Kasi77. ( tam gdzie był Maksio). I teraz w tamtą stronę potrzebny jest transport. Wiesz deer , w Polsce to już nawet nie zauważamy jak wszystko drożeje. Jak utrzymuje się stała cena jakiegoś produktu, to człowiek oczom nie wierzy :crazyeye: Quote
taxelina Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 a jak to bywa pensje nie rosna :mad::diabloti: Quote
Recommended Posts