matrioszka2 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 A czy ona czasem nie wystawia takich cudeniek na bazarku usługowym ? Quote
bianka0 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 matrioszka2 napisał(a):A czy ona czasem nie wystawia takich cudeniek na bazarku usługowym ? Na usługowym nie, ale część prac lilk_a wystawia na wybrane psiaki.Tak trafiłam w Jej galerii na portret konia i ....zakochałam się w Jej obrazach :loveu::loveu::loveu: Quote
wiki4 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Śliczne są ;) Kiedy nowe foteczki? :cool3: U nas nowe od 312 :p Quote
bianka0 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Czy ktoś pozna tego pana z innego jamniczego wątku ? Quote
JamniczaRodzina. Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Niezły przystojniaczek pan T.:lol: Quote
danka1234 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='JamniczaRodzina.']Niezły przystojniaczek pan T.:lol: pan T,został rozpoznany. Quote
lilith27 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='bianka0']Czy ktoś pozna tego pana z innego jamniczego wątku ? kto to robi? jakie to piękne jest Quote
bianka0 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Zobacz poprzednie strony, tam są akwarele wszystkich moich psiaków i olej Harnasia. Tak maluje lil_ka. Quote
bianka0 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 A tu jeszcze jeden piesek w interpretacji lilk_i To jest Faguś - piesek mojego brata : Quote
teacherka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ja też umówiłam się z lilk_a, ale nie mam (póki co) odpowiednich zdjęć. Quote
bianka0 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 To nie muszą być specjalne zdjęcia, wystarczy wysłać 2-3 żeby miała wyobrażenie zwierzęcia. Zawsze sama wybiera i decyduje. Nie narzucam które to ma być zdjęcie. Wyzbierałam już wszystkie moje zwierzęta, rodziny i znajomych. Aż mi szkoda że nie mam ich więcej, żeby zobaczyć kolejne portrety. Quote
teacherka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 To super. Pierwszy będzie Aurusi, która biega za TM. Dziękuję za informację. Quote
bianka0 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Danusiu, cała moja rodzina składa wyrazy głębokiego współczucia. Nie ma takich słów, które mogłyby oddać smutek jaki przeżywamy razem z Tobą. Piszę w imieniu Bianeczki, która prosiła żeby Ci przekazać, że na zawsze zapamięta nasz spacer w Warszawie razem z Toficzkem, Lilith i Pankracym. Wczoraj płakała razem z Tobą. Quote
yunona Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Piękne fotki namalowanych psiaczków świadczą dobitnie o niewątpliwym talencie lil_ki. Każde świetnie oddane rzeczywistości, że aż niemalże chce się powiedzieć, że świetna fotka a to świetny rysunek. Brawo!!!!!!! Że też Bianeczka ma talent w wynajdowaniu niesamowitych ludzi , ale przecież ona sama jest też niesamowita. Serdeczne pozdrowionka od rodzinki czarodziejskiej. Quote
yunona Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Piękne fotki namalowanych psiaczków świadczą dobitnie o niewątpliwym talencie lil_ki. Każde świetnie oddane rzeczywistości, że aż niemalże chce się powiedzieć, że świetna fotka, a to świetny rysunek. Brawo!!!!!!!:multi: Że też Bianeczka ma talent w wynajdowaniu niesamowitych ludzi , ale przecież ona sama jest też niesamowita. :p Serdeczne pozdrowionka od rodzinki czarodziejskiej.:loveu: Quote
yunona Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Piękne fotki namalowanych psiaczków świadczą dobitnie o niewątpliwym talencie lil_ki. Każde świetnie oddane rzeczywistości, że aż niemalże chce się powiedzieć, że świetna fotka, a to świetny rysunek. Brawo!!!!!!!:multi: Że też Bianeczka ma talent w wynajdowaniu niesamowitych ludzi , ale przecież ona sama jest też niesamowita. :p Serdeczne pozdrowionka od rodzinki czarodziejskiej.:loveu: Quote
yunona Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Piękne fotki namalowanych psiaczków świadczą dobitnie o niewątpliwym talencie lil_ki. Każde świetnie oddane rzeczywistości, że aż niemalże chce się powiedzieć, że świetna fotka, a to świetny rysunek. Brawo!!!!!!!:multi: Że też Bianeczka ma talent w wynajdowaniu niesamowitych ludzi , ale przecież ona sama jest też niesamowita.:p Serdeczne pozdrowionka od rodzinki czarodziejskiej.:loveu: Quote
yunona Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Piękne fotki namalowanych psiaczków świadczą dobitnie o niewątpliwym talencie lil_ki. Każde świetnie oddane rzeczywistości, że aż niemalże chce się powiedzieć, że świetna fotka a to świetny rysunek. Brawo!!!!!!! Że też Bianeczka ma talent w wynajdowaniu niesamowitych ludzi , ale przecież ona sama jest też niesamowita. Serdeczne pozdrowionka od rodzinki czarodziejskiej. Quote
bianka0 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Dziękuję yunona, ale ja jestem zwykłym zjadaczem chleba :evil_lol: Ale dostać talent to wielka odpowiedzialność i nie każdy daje radę ją udźwignąć. Pozdrowienia dla czarodziejskiej rodziny od moich śpiochów :p Brat śmiał się, że przypomina mu ten widok oddział położniczo - noworodkowy. Quote
lilk_a Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 no ta ja się jednak tu wpiszę , podglądam wątek odkąd go odnalazłam , ale nie mogę siedzieć cicho po takich zdjęciach :):) brzuchole śliczne wywalone do góry , słodziaki takie:loveu::loveu:, że tylko wycałować :):):) Quote
bianka0 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Najbardziej ich lubię jak śpią, najmniej wtedy rozrabiają :razz: Quote
lilk_a Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 oj tak , z psami jak z dziećmi , najgrzeczniejsze kiedy śpią :):) Quote
yunona Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Najukochańsze jamolki spiące słodko!!!!! Toż to najpiękniejszy widok jaki widziałam. Każde chrapiące w innej pozycji lub cichutko sapiące. Jak się patrzy na takie śpiące jamniczki to aż się gębusia śmieje. I jaka cisza w domu nikt nic nie gryzie, szarpie czy rozrzuca nie wspomnę o szczekaniu. Berbecie boskie!!!!!!! Multum buziaków!!!!! Quote
Recommended Posts