JamniczaRodzina. Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 No no półeczki aż się uginają :diabloti:.W mojej spiżarni w większości stoją puste słoiczki.:p Quote
bianka0 Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 JamniczaRodzina. napisał(a):W mojej spiżarni w większości stoją puste słoiczki.:p Czyli jest bardzo dużo miejsca, żeby zapełnić półki pełnymi słoiczkami z Jamnikowa Lubelskiego :p Quote
Diana S Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Sandra sliczna. A, przetwory apetyczne....:p Quote
rasowa2410 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Ach śliczna Sandrusia!!! Wszystkie zdjęcia cudne... ale jednak te słoiczki przykuły moją uwagę... MNIAM! ŁAAAAAAA! OSZALEĆ MOŻNA! MNIAM! Quote
bianka0 Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Przynajmniej wyglądają ładnie :cool3: Mam nadzieję że będą ludziom smakowały. Joosef nalega na szybka sprzedaż, bo nie może swobodnie poruszać się po piwnicy. Wszystkie półki zapchane, boi się że postrąca słoiki. Quote
anita_happy Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 ogórki - polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!masakra - zaje...ste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aha..i sałatka z kapusty 4 me - ma być! nawet jak jej nie bedzie wiec wystac 5..a 6 dla mnie!!! cukinia tez OK:) cholerka, ale, ze grzybków nie ma to straszne - u mnie tez sie skonczyły w szafce Quote
bianka0 Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 anita_happy napisał(a): ze grzybków nie ma to straszne - u mnie tez sie skonczyły w szafce Są tylko kurki i opieńki, trochę suszonych. Nic na to nie poradzę :-( Quote
Celina12 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Taaaaaa ogóreczki pychotka.....to i moja Wikunia powie....zajadała się....:loveu: Quote
Isadora7 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Celina12 napisał(a):Ło jejuuuuu...umarnęłam.....:diabloti:....moje ogóreczki,papryczka,buraczki,sałatki...miodzik.....no kuś Ty KUSICIELKO!!!!:evil_lol: Ja też :) yunona napisał(a):Zawsze mnie Twoja spiżarnia powala! Ileż to pracy, a potem błogiej przyjemności przy konsumpcji , zacieramy łapki (jak to jamniczki wszystko jedzące;) ) nioooooo i ja rasowa2410 napisał(a):Ach śliczna Sandrusia!!! Wszystkie zdjęcia cudne... ale jednak te słoiczki przykuły moją uwagę... MNIAM! ŁAAAAAAA! OSZALEĆ MOŻNA! MNIAM! Sandrusia śliczna ale może mi sie wydaje że cos jej zakapiorkiem z oczatek błyszczy :) Quote
Grosziwo Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Jak ja przegapię Twój bazarek to umrę z rozpaczy !!!!!!!!!!!! ...... i głodu Quote
bianka0 Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Nie, nie przegapicie, na pewno będę musiała zacząć w piątek wieczór, żeby mieć wolną sobotę i niedzielę. Dam znać na wątku jak już będę robiła zdjęcia. Quote
holly101 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Bianko, jestem umówiona z panią na 10. Jak odbierzemy Sabę to od razu zadzwonimy. Quote
bianka0 Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 holly101 napisał(a):Bianko, jestem umówiona z panią na 10. Jak odbierzemy Sabę to od razu zadzwonimy. Dobrze, bardzo dziękuję.:loveu: Najważniejsze, żeby oddała suczkę i podpisała zrzeczenie się. Dzwoniłam dzisiaj do zuziM, wszystko uzgodnione, a Saba raczej długo u niej w kojcu nie będzie musiała być. Szykuje jej się jamniczy DT. Quote
Isadora7 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Ja wstrzymuje oddech, złapię powietrze jak juz będzie info że odebrana. Quote
Celina12 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 ....ciekawe jak poszło.....Bianko wysłałam czerwony sweterek i takie ubranko jakie ma Fokus- z brązowego polaru...jak dotrą poprosze o info-czy robić nowe i dłuższe,szersze...itp.Mam nadzieję,że będzie pasowało to czerwone-bo się rozciąga. Quote
bianka0 Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Dziękuję Celinko:loveu: Saba u zuziM, nie jest źle da sobie radę. Potrzebny DT domowy, ale już na spokojnie. Jest OK. Leda w nowym domku zachowuje się dobrze, nellyduży popracowała z rodziną, która robiła niewielkie błędy, nie będzie zwrotu z adopcji. Jest OK. Nie dotarłam znowu do Murki żeby zobaczyć Sandrę, ale mała jest świetna, nie sprawia kłopotów. Jest Ok. Moje psy zaniedbane, nie mam w ogóle dla nich czasu, nie mam nawet czasu żeby im dać jeść trzeba mi je odebrać z adopcji. Nie nadaje się na właściciela. Kto chętny na osiem futer ? Quote
Mika31 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 dodam moje dwa ja też nie mam czasu a Pik strasznie męczy bo to gadający pies jest Quote
yunona Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 [quote name='bianka0']Dziękuję Celinko:loveu: Saba u zuziM, nie jest źle da sobie radę. Potrzebny DT domowy, ale już na spokojnie. Jest OK. Leda w nowym domku zachowuje się dobrze, nellyduży popracowała z rodziną, która robiła niewielkie błędy, nie będzie zwrotu z adopcji. Jest OK. Nie dotarłam znowu do Murki żeby zobaczyć Sandrę, ale mała jest świetna, nie sprawia kłopotów. Jest Ok. Moje psy zaniedbane, nie mam w ogóle dla nich czasu, nie mam nawet czasu żeby im dać jeść trzeba mi je odebrać z adopcji. Nie nadaje się na właściciela. Kto chętny na osiem futer ? [quote name='Mika31']dodam moje dwa ja też nie mam czasu a Pik strasznie męczy bo to gadający pies jest Aaaaaaaaaaaaaaaa! Pieski dały w kość! :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No cudnie!!!:mad::mad::mad: Chyba jakieś wizyty poadopcyjne z instrukcjami trzeba by zrobić;) Posłużę się cytatem : specyficzny rodzaj humoru [ciach mod] :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Mika31 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 nie dały są cudowne i kochane tylko życie dało w kość i z tym ciężko sobie poradzić Quote
bianka0 Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 yunona napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaa! Pieski dały w kość! :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No cudnie!!!:mad::mad::mad: Chyba jakieś wizyty poadopcyjne z instrukcjami trzeba by zrobić;) Posłużę się cytatem : specyficzny rodzaj humoru [ciach mod] :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Tak pieski dały w kość i te swoje, te w hotelikach również. Ale to pestka, jak dorzucić do tego trzydzieści osób dziennie, a potem niezadowoloną rodzinę z powodu ciągłej nieobecności w domu i tak około 20 telefonów, to się ma całokształt zbyt krótkiego dnia. Doba mogłaby mieć 48 godzin, a i tak byłaby za krótka. Na dodatek to napięcie w oczekiwaniu na kontrolę instytucji nadrzędnej :diabloti: i ciągłe poczucie, że ma się coś niedopięte. [ciach mod] Quote
bianka0 Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Isadora7 napisał(a):w tym jeden telefon ode mnie :) Przepraszam, ale chyba prałam w tym czasie ufajdane psie kołderki :diabloti: Potem wykonałam parę telefonów ze stacjonarnego i dopiero teraz nastawiałam budzik w komórce, a tam patrzę.....znowu nie odebrałam :oops: Quote
yunona Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Współczuję , ja też mam niezły młyn i w pracy i w domu, dlatego wiem, że czasu wiecznie mało.:) I futra dalej "ni ma" a za pasem zima ;) , Ponoć Kurier zamówony i w środę powinam mieć:mad::diabloti: Quote
bianka0 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 yunona napisał(a): I futra dalej "ni ma" a za pasem zima ;) , Ponoć Kurier zamówony i w środę powinam mieć:mad::diabloti: Dość długo to futro biegnie na piechotę :shake: W takich przypadkach zawsze mam mieszane odczucia. Jestem po prostu zbyt ,,akuratna". Quote
yunona Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 bianka0 napisał(a):Dość długo to futro biegnie na piechotę :shake: W takich przypadkach zawsze mam mieszane odczucia. Jestem po prostu zbyt ,,akuratna". W rozmowie z Dor puściłam farbę i słyszała jak moja cierpliwośc się ulotniła i nie omieszkałam na pw napisać byłej wł. futra , że już jej nie mam i że to nie fair. Quote
Recommended Posts