bianka0 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Celina12 napisał(a):....zaraz mi się pewien kawał przypomniał...hihihi....:diabloti::evil_lol: . Jaki ? Ja żeby mu dokuczyć mam swój ulubiony o cenach mózgów.;) Quote
Celina12 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Pewna babulinka przyszła do przychodni i w rejestracji powiedziała,że chce do GOLOGA.Została przyjęta w gabinecie przez ginekologa i w trakcie badania nieśmiało prosi-Pani Doktorze-czy można troszkę wyżej bo mnie gardło boli.... Quote
bianka0 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Celina12 napisał(a):Pewna babulinka przyszła do przychodni i w rejestracji powiedziała,że chce do GOLOGA.Została przyjęta w gabinecie przez ginekologa i w trakcie badania nieśmiało prosi-Pani Doktorze-czy można troszkę wyżej bo mnie gardło boli.... :roflt: Wyszło jak u mnie, tylko babulince sprzątać nie kazał. Quote
Celina12 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 ....no a ten o cenach mózgów????:diabloti: Quote
bianka0 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Celina12 napisał(a):....no a ten o cenach mózgów????:diabloti: XXI wiek, ludzie mogą już sobie przeszczepiać dowolne części ciała, włącznie z mózgami. Przychodzi nowobogacki do kliniki, zamażyło mu się być trochę mądrzejszym. Proponują mu mózgi : lekarzy, adwokatów, biskupów. Wybiera lekarza. Proponują internisty za 40 tysięcy chirurga za 60 tysięcy i ginekologa za 100 tysięcy. Pomyślał, że wybierze ten najdroższy, a co, stać go na to. Ale jeszcze zapytał ,, a dlaczego ginekologa jest najdroższy ?" Odpowiedź : BO MAŁO UŻYWANY :diabloti: Quote
Celina12 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 :roflt::roflt::roflt:....dobre....:diabloti: Quote
bianka0 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Celina12 napisał(a)::roflt::roflt::roflt:....dobre....:diabloti: I prawdziwe :ices_bla: Quote
taxelina Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 To moja wiadomosc na gg pewnie nie doszla? :( a ja nie mam archiwum nbede musiala od nowa sie naprodukowac :D Quote
bianka0 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 deer_1987 napisał(a):To moja wiadomosc na gg pewnie nie doszla? :( a ja nie mam archiwum nbede musiala od nowa sie naprodukowac :D Nie, nie mam teraz gg. Jutro Bianka wgra mi od nowa. Quote
bianka0 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Diana S napisał(a):A, bianka to kto? Bianka to moja córka :evil_lol: Quote
taxelina Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 bianka0 napisał(a):Nie, nie mam teraz gg. Jutro Bianka wgra mi od nowa. Napisalam tyle ze we wtorek pobralismy krew u nowego cudownego wet zeby sprawdzic jak Niunia ma sie "wewnatrz" i albo dzis albo jutro mial podac wyniki, dzis nie podal znaczy ze beda w pon i zaczynamy z imuran. Quote
rasowa2410 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 A ja spóźniona, ale zawsze - GRATULUJĘ SCHWYTANIA Małej Kuleczki! Quote
bianka0 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 deer_1987 napisał(a):Napisalam tyle ze we wtorek pobralismy krew u nowego cudownego wet zeby sprawdzic jak Niunia ma sie "wewnatrz" i albo dzis albo jutro mial podac wyniki, dzis nie podal znaczy ze beda w pon i zaczynamy z imuran. No to się lek w końcu przyda i oby był skuteczny. Jutro już będę miała gg. Ale straciłam wszystkie numery gg. rasowa2410 napisał(a):A ja spóźniona, ale zawsze - GRATULUJĘ SCHWYTANIA Małej Kuleczki! Murka pisze że malutka Sandra jest cudowna. Ładnie chodzi na smyczy i zachowuje czystość. Bardzo przytula się do człowieka. Była pewnie kiedyś domowym pieskiem, którego ktoś tak potraktował. Oszalała z lęku w nieznanym jej świecie. Jutro założę jej wątek. Quote
bianka0 Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Niedobry dzisiaj miałam dzień.:shake: Leda sprawia kłopoty w nowym domu, będę musiała zamówić wizytę psiego psychologa. No i z konieczności musiałam wziąć pod opiekę jamniczkę Sabę, zwrot z adopcji po 3 latach. Pomogła holly101, mała będzie u zuziM. Będą potrzebne ogłoszenia, kubraczek no i jak ktoś może to chociaż parę złotych na utrzymanie małej. Jak wróci z adopcji Leda, to leżę na 4 łopatkach, razem z moimi jamnikami.:mdleje: Zaglądajcie czasami do Saby. Ale chyba jak będzie u zuziM założę jej nowy wątek. Po rozmowie z obecnym ,,domkiem" nie mam wątpliwości, że trafiłaby do schronu :shake: http://www.dogomania.pl/threads/215690-Pilny-nowy-dom-dla-jamniczki-!!! Quote
taxelina Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 to ja sie jutro odezwe na gg to bedziesz miala moj :D Quote
bianka0 Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 deer_1987 napisał(a):to ja sie jutro odezwe na gg to bedziesz miala moj :D No widzisz Marta, przez to wszystko zapomniałam spacyfikować córkę w kwestii gg. Jak wróci, to ją złapię i dam znać, że już jest czynne. Quote
Isadora7 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='bianka0'][...] Po rozmowie z obecnym ,,domkiem" nie mam wątpliwości, że trafiłaby do schronu :shake: http://www.dogomania.pl/threads/215690-Pilny-nowy-dom-dla-jamniczki-!!! Niestety ja tez z panią rozmawiałąm pare razy i mam te same odczucia. A jak patzre na stary i nowy watek to mnie qrwixa bierze. Cwiarkało, achało, ochało mnie zbesztano że maiłam pretensje o dymanie mnie przez miesiąc czasu i zwodzenie ze to zima, to kiewrniuk, to picuus glancus, ja osobe któa była chętna zwodziłam aż pewnego dnia dowiedziałam zsię ze jest naz=dzwyczajny domek. Po wyrazeniu swojego zdania zostałam zbesztamna okrzyczana (literki sie do dzisiaj zmniejszyły) - na szczescie Pani ode mnie dostała wówczas inną jamnisie i jest z nią do dzisiaj. Ja mam kilka kubraczków ale małe, nawet dla Rudolfa taks prosiłam bo te u mnie małe. Pukne do Jamniczej to coś udzierga może. Quote
bianka0 Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Podobno jest kubraczek, ale...się zapodział w trakcie remontu. Ma go odnaleźć. Ale i tak potrzebne są dwa, na zmianę żeby zuzia mogła je suszyć. No cóż jamnik do kojców zewnętrznych, ale nie jest to schronisko, gdzie nie będzie nawet można odnaleźć suczki. Strasznie to smutne. Smutniejsze, że w rozmowie było zero uczuć. Quote
Isadora7 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Niestety tez odczułam zimnicę totalną w rozmowie i taka roszczeniowa była rozmowa. Zreszta ś;ledzac wątki daje tez pewien obraz. Quote
bianka0 Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Pani była bardzo poprawna, grzeczna. Po raz kolejny przekonuję się że niektórzy wybierają nick instynktownie zgodny ze swoją naturą. Arktyka, Alaska.... A może się mylę. Wolę nie oceniać. W tym przypadku nie chcę oceniać i nie chcę wiedzieć dlaczego po trzech latach tak wyszło. Dobrze że poprosiła o pomoc, bo nawet nikt nie wiedziałby co się stało z suczką. To tak jak w tym kawale ze Stalinem i dzieckiem.;) Quote
Celina12 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Jednego nie rozumiem-z tego co pisała na starym wątku to wynikało,że jamniczka jest u niej a nie u babci-świadczą o tym nawet fotki....no ale.....i jak tu wierzyć ludziom? Jak cieszyć się z domków-:shake:....pozostaje niesmak i bidulka jamniczka. Bianko podaj mi na PW swój adres jeszcze raz....wyślę jakieś ubranko...no i jak trzeba dziergam następne.....po tym jak mi pwoiesz-czy to co wysąłłam dobre lub ewentualnie dodać lub skrócić-wtedy będę wiedziała jaką wielkośc zrobić. Quote
bianka0 Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Celinko serdecznie Ci dziękuję :loveu: Ale ubranko chyba będzie lepiej przesłać od razu do zuziM. Jutro będę z nią rozmawiała, to poproszę o adres do przesyłki i podam Ci na PW. Ona też nam powie potem czy będzie dobre. Jeszcze raz dziękuję kochana. Quote
Celina12 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Nie za ma co...jak to mówi Wikunia....oprócz ubranko czy coś jeszcze potrzeba???? KAskę jak coś wyskrobię tez wyślę-więc jakby co to numer konta tez poprosze na PW....a ile kosztuje doba w hoteliku? Quote
Recommended Posts