Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już jestem.
Przepraszam Was, awaria laptopa :shake:
Na dodatek po naprawie wgrali mi bez pytania nowszą wersję programu. Zgłupieć można, wcale nie jestem z tego zadowolona.

Posted

No całe szczęście, że ok. A co z psiurkiem? Dał się złapać? A jeśli chodzi o Wind 7 to ja też miałam takie dziwne odczucia i często brzydko mówiłam :) Ale naumiałam się, choć czasem jeszcze zdarzy mi sie ..... rzucić męsiwkiem ;)

Posted

Mam dosyć tego programu po godzinie używania go :mad:

Piesek, a właściwie suczka odłowiona dopiero dzisiaj.
We wtorek dostała 3 tabletki sedalinu i ...można jej było soli na ogon nasypać. Zapadła noc i po 3 godzinach ganiania jej po polach schowała się w trawę.
W środę dostała 5 tabletek. Przygotowaliśmy obławę : Murkę i jej męża Szermana i kolegę maratończyka P.Tomka. Ale jakby nic nie zjadła. Pogoniła nas 5 godzin i schowała się w trawy.
W czwartek Szerman przywiózł klatkę pułapkę. Nastawiliśmy ją, ale wszystkie okoliczne psy w nią chciały wejść, tylko nie ta franca.
Okazało się że suczka podchodzi to Maciaszki - kobiety lekko opóźnionej umysłowo, która ją dokarmia.
Ustawiliśmy wczoraj z Szermanem klatkę na jej podwórku i łapały się wszystkie koty i inne cuda tylko nie ona.
Ja od rana mam dzięki tej cholerze ropną anginę, więc jestem uziemiona.
dzisiaj Szerman podjechał wypuścić kolejnego kota i znowu ustawić klatkę.
A Maciaszka z zaskoczenia złapała maleństwo za kark i do klatki.:evil_lol:
Jest już u Murki, ale dopiero jutro pojadę ją zobaczyć, dzisiaj mam hodowlę kaktusów w gardle i gorączkę 40 stopni.

Posted

Matko, ja po anginie ropnej, co jakiś czas zmagam się z chorobą skóry, która mi wtedy wywaliła (miałam podany antybiotyk, który mnie straszliwie uczulił). Moja temp. 41,2 i 3 dni nic nie jadłam, tylko łyżeczką na kilka razy woda. Nie mogłam nawet kropli wody przełknąć , do dzisiaj pamiętam ten cholerny ból. Ale to było 25lat temu, teraz są zupełnie inne leki. Współczuję.:( I gratuluję, że psiak odłowiony. :). A malucha fajna !

Posted

No cóż, w życiu nie miałam anginy. Teraz będę wiedziała jak to boli, lepiej zrozumiem innych :evil_lol:
W domu cisza, nie mogę się drzeć, wszyscy współczują, ale raczej nie są zmartwieni :razz:

Posted

Czytam na Twoim wątku Celinko, że wszyscy mają problem z otwieraniem dogo.
Mój laptop jest na gwarancji, we wtorek w czasie otwierania właśnie dogo padło całe oprogramowanie. W serwisie byli zdziwieni, do dzisiaj nie wiedzą co się stało. Nie znaleźli żadnego wirusa. Polecili mi nie wchodzić na szajsowe strony :evil_lol:

Posted

A to podobną historię miała Sarunia- Niunia. Ona w ruterze musiała pozmieniać adresy serwerów itp, bo nie mogła otworzyć strony z dogo. A to prawie po sąsiedzku?

Posted

Celina12 napisał(a):
:evil_lol:...i nie kazał Ci leżeć????:diabloti:

NIE!!!
Zapytał dlaczego nie poodkurzałam, podobno gardło i migdałki do tego nie są potrzebne :cool3: Jak mogę po polach za psami latać, to i mogę w domu posprzątać.
Nie pójdę więcej z gardłem do ginekologa :diabloti:

Posted

....zaraz mi się pewien kawał przypomniał...hihihi....:diabloti::evil_lol:

Olej to odkurzanie,sprzątanie-wszak święto dziś mamy...:diabloti:

Zdrowiej....bo ja w dalszym ciągu czekam na foty....