rasowa2410 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Z tej Twojej "Koteczki" to niezły tygrys jest! A pierwsze zdjęcie, to już w ogóle straszne :crazyeye::crazyeye::scared: :-xA Joosefa i tak do Mam Talent zaciągniemy - siłą! Chylińska od razu by go do finału wcisnęła... Quote
Mika31 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 gratuluje Josefa mój Pik też wczoraj nasikał mamie do łóżka [w piątek kupiłam jej nowe kołdry] długo się nimi cieszyli Quote
Mika31 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 :evil_lol::evil_lol:anita te zdjęcia reanimacji potrzebuje Quote
Celina12 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 No i znalazłam w necie i sama nie wiedząc tytuł obrazu Celinka z jamnikiem...:evil_lol::diabloti: http://galeria-malarstwa.com/obraz-15-Celinka+z+jamnikiem.html autor Krzysztof Iwin nawet malarz ma na imie jak mój mąz-to nie jest możliwe by tyle zbieżności było....hihihihi Jeszzce ma taki... O psie,który stracił trop Quote
yunona Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Podoba mi się ten typ malarstwa , nie wiem jak to nazwać , żeby nie zrobić plamy to najpierw poczytam. Super! A Anita to wszystkich chce wykończyć, uwazajcie na nią ;) Quote
bianka0 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 No nie ! Tytuł obrazu zabójczy : Celinka z jamnikiem . Zbieg okoliczności Celinko, czy byłaś jego modelką ? Quote
Celina12 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Nie znam facia...a gdzieś na moim wątku są zdjęcia ze mną...więc same porównajcie...:diabloti: Pisałam wcześniej,że to ja jestem przecież:evil_lol:...ale moja rodzinka miała ze mnie grzanę...jak znalazłam ten tytuł...hihihih... Quote
bianka0 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Celina12 napisał(a):Nie znam facia... No tak :shake: To podobieństwo, jamnik i tytuł obrazu. Teraz to możesz się wypierać :diabloti: Quote
Celina12 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 :evil_lol: ależ nie wypieram się-dziwiło mnie tylko an wątku Harutka na,którym wstawiłam ten obraz,że mnie nie rozpoznałaś....:diabloti: Quote
bianka0 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Celina12 napisał(a)::evil_lol: ależ nie wypieram się-dziwiło mnie tylko an wątku Harutka na,którym wstawiłam ten obraz,że mnie nie rozpoznałaś....:diabloti: I przyznaję się, że Ci nie uwierzyłam, że jesteś modelką na takim pięknym obrazie. Wstyd mi teraz :oops: Quote
Celina12 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 A wstydź się,wstydź....:eviltong::p...wieczorkiem muszę chyba całą tą sprawę opisać u siebie na wątku....na razie latam=góra-dół-Wnuczęta nie dają spokoju :loveu::evil_lol:....i znów się coś źle czuję.... Quote
yunona Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 i jeszcze takie dzieło tegoż p.Krzysztofa , tytuł Jamniki i coś z serii Biankowego zawodu he, he...., tytuł Zadumany chirurg. Internista. I coś dla Celinki : Święty Krzystof Quote
Sarunia-Niunia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Bianko! Celinka chciała nas zmylić... Pozując do obrazu przydłużyła włosy... Ale i tak została rozpoznana:eviltong::evil_lol::diabloti:... hihihi.... Quote
bianka0 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Czyli Pan Krzysztof Iwin jest fanem jamników :loveu: Zresztą i inne zwierzęta przewijają się często przez jego obrazy : koty, kundelki. Fajnie że są tacy ludzie. Quote
bianka0 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Cena Celinki z jamnikiem 950 zł http://www.pepiniera.pl/galeria/celinka-z-jamnikiem-obraz-akrylowy-878.html O rany yunono co to jest ? Jeżeli to Zadumany chirurg, to bym się go bała :evil_lol: Jestem zbyt przyziemna żeby to rozszyfrować :p Quote
Celina12 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 :shake: to więcej niż dostaję na miesiąc....no tak Celinka pójdzie do kogoś innego...muszę pocieszyć się zdjęciem obrazu:diabloti: Quote
bianka0 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Ale on wisi na tapecie już od 2007 roku, czyli jakby tak grosik do grosika..... Quote
Celina12 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Hi-grosik do grosika...TO SE NE DO Cioteczko...a niech se dalej wisi-co ma wisieć nie utonie:diabloti: Ciekawe skąd jest ten malarz... mój Krzyś zobaczył obraz Świętego Krzysztofa i stwierdził,że nie domalowali mu brody-pewnie farb zabrakło...:evil_lol: Quote
bianka0 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Celina12 napisał(a): Ciekawe skąd jest ten malarz... [FONT=Impact]Krzysztof Iwin jest absolwentem gdańskiej ASP, studiował w II Pracowni Malarstwa prof. Macieja Świeszewskiego oraz w I Pracowni Projektowania Architektury Wnętrz prof. Andrzeja Pniewskiego. Pracę dyplomową z malarstwa i rysunku obronił 15 stycznia 2003 r. z wyróżnieniem.Zajmuje się malarstwem, rysunkiem i grafiką od kilkunastu lat. Jego prace gromadzą kolekcjonerzy w kraju i za granicą. [/FONT] 989 – 1993 Liceum Sztuk Plastycznych w Olsztynie 1993 – 1995 Wyższa Szkoła Pedagogiczna w Olsztynie, Wydział Artystyczny 1995 – 2002 Akademia Sztuk Pięknych w Gdańsku, Wydział Architektury i Wzornictwa, Wydział Malarstwa i Grafiki 01.2003 – Praca dyplomowa na Wydziale Malarstwa i Grafiki Jagoda1 może znać malarza :cool3: Quote
Celina12 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Noto szukamy Jagody1:diabloti:...jak obraz tak długo czeka na kupno-może na bazarek go podarują a Ja wtedy co????KUPIĘ!!!!! Quote
bianka0 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Celina12 napisał(a):Noto szukamy Jagody1:diabloti:...jak obraz tak długo czeka na kupno-może na bazarek go podarują a Ja wtedy co????KUPIĘ!!!!! Jagódka pewnie tu zajrzy. A na bazarku o taaaaki obraz powalczyłybyśmy wszystkie bez pardonu :diabloti: Quote
Celina12 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 bianka0 napisał(a):Jagódka pewnie tu zajrzy. A na bazarku o taaaaki obraz powalczyłybyśmy wszystkie bez pardonu :diabloti: ...żadnej walki na bazarku :angryy::diabloti:....kto by tam chciał jakąś Celinkę z krzywym biustem....:shake: ...no i do tej pory sama nie mogę dojśc do siebie...pisząc,że to ja z Fokusem nie wiedziałam wtedy czyj to obraz i jaki ma tytuł...hihihihi...gdyby Ania i Krzysio nie wiedzieli o wszystkim-sama sobie bym nie uwierzyła.... Quote
bianka0 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Celina12 napisał(a):...żadnej walki na bazarku :angryy::diabloti:....kto by tam chciał jakąś Celinkę z krzywym biustem....:shake: Ja bym chciała :evil_lol: A biust skorygujemy, przemalujemy równo. Quote
Celina12 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Celinka do Celinki.....:diabloti:....artystę poprawiać???A właściwie Matkę Naturę???TAki mam i już....:evil_lol::evil_lol:...i powiem jak Danuśka-Mój CI ON Quote
bianka0 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Na razie dzielimy skórę ( futro ?) na niedźwiedziu :evil_lol: Quote
Recommended Posts