Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie płacz kochana, psiaczki masz w cudownych strojach, futro byłoby już brakiem smaku i wyczucia .:eviltong::evil_lol: A tak kreatorowi nie można nic zarzucić jest pełnia smaku, estetyki i gustu.:loveu: Fakt, że robaczki widać chętnie pozują, super wyglądają, będę i ja musiała nad tym popracować. :lol:

P.S. zajrzyj proszę na wątek futrowy - są fajne wpisy ! [ciach mod]

Posted

No to teraz się ujawniłam a nikt nie pochwali mych długich włosów,pięknej czerwonej sukni no tak w ogóle.:diabloti::diabloti:.Tylko coś mi biust krzywo wyszedł..albo taki mam czy cós?

Posted

bianka0 napisał(a):
Skąd go masz ?
Miał być duży i kudłaty :evil_lol:

ze schroniska - pies ok 2 lata...
poszedł na bytowe i sobie nie radzi
nesia ma kudły - jej ciepło..
a ten dygocze...
mama chciała duzego..
trzymajcie kciuki za jutro - jade z latiką na zapoznanie:)))

chłopak jest swietny...ciagnie na smyczy bo zdziczał w schronie...
trafił w lipcu - umiał wtedy ładnie chodzic na smyczy...etc.
a teraz - masakra

do odchudzenia :)
kolor - ciemna czekolada..
p.s.
ma kudłate duuuuuuuuuuuuuuuże uszy...wiec jest ok..
mama na focie widziała, ale nie wie, ze jutro jak sie z LAtiką dogada to mamay nowego lokatora:)

TRZYMAJCIE kciuki za mnei jutro - mam examin o dotacje :) a potem akcje z latika i golfem :)

duzo sie bedzie działo

Posted

yunona napisał(a):
Selin jest urocza :eviltong::p:lol:

Prawda???? Chociaż Ktoś mnie docenia....

Anitko widzę,że jutro zamiast Wnukami się zajmowac będę musiała kciuki trzymać...

A Kto mnie namalował Blanko-tego niestety nie pamiętam-starośc-nie radość...:eviltong:

Posted

Ach, Anita zawsze coś wymyśli. Nigdy spokojnie na swoich 4 literach nie posiedzi, a ma na czym.;) Odleżyny jej się na pewno tam nie zrobią.
Happy-mamas to już na nic nie reaguje, córka przeprowadza ją delikatnie w stan autyzmu.:roll:

Celinko męczy mnie to od wczoraj, kto jest autorem obrazu, miałam nadzieję że mi podpowiesz.

Posted

[quote name='bianka0']Ach, Anita zawsze coś wymyśli. Nigdy spokojnie na swoich 4 literach nie posiedzi, a ma na czym.;) Odleżyny jej się na pewno tam nie zrobią.
Happy-mamas to już na nic nie reaguje, córka przeprowadza ją delikatnie w stan autyzmu.:roll:

Celinko męczy mnie to od wczoraj, kto jest autorem obrazu, miałam nadzieję że mi podpowiesz.

no no no...ma ma ma

mamas nie ma z kim na spacerey chodzic..to będzie BIEGAC na tych spacerach..

Posted

[quote name='Isadora7']utalentowany Joosef jest :)

W zamian za to Negra znowu nasikała mu na łóżko. :diabloti:

Dzisiaj udało mi się zrobić zdjęcie mojej koteczce- dzikusce.
Siedziała w nocy na tarasie, widać tylko lampy, jak u wilka.

[quote name='anita_happy']zgłaszamy chłopaka do MAM TALENT sekcja - wszechstronny :)

Śmiej się, śmiej.:mad: