Celina12 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Ćwiczenie czyni MISTRZA :diabloti: Teraz czas na,,,miseczki ...:loveu: Quote
bianka0 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 No trak, zostały miseczki, kosza z futrem nie będzie, yunona zabrała :-( Quote
yunona Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Nie płacz kochana, psiaczki masz w cudownych strojach, futro byłoby już brakiem smaku i wyczucia .:eviltong::evil_lol: A tak kreatorowi nie można nic zarzucić jest pełnia smaku, estetyki i gustu.:loveu: Fakt, że robaczki widać chętnie pozują, super wyglądają, będę i ja musiała nad tym popracować. :lol: P.S. zajrzyj proszę na wątek futrowy - są fajne wpisy ! [ciach mod] Quote
bianka0 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Ach, zajrzałam yunono :shake: Myślałam ,że panienka ma choć odrobinę poczucia humoru, a ona umie tylko pogrozić paluszkiem. :evil_lol: Quote
bianka0 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Skąd go masz ? Miał być duży i kudłaty :evil_lol: Quote
wapiszon Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 bianka0 napisał(a):Skąd go masz ? Miał być duży i kudłaty :evil_lol: Przecież jest duży i .... kudłaty ;) Quote
bianka0 Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Cioteczka Celina z jamniczką :diabloti: Quote
wapiszon Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='bianka0']Cioteczka Celina z jamniczką :diabloti: Prawdziwa Dama z jamniczkiem :) Quote
Celina12 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 No to teraz się ujawniłam a nikt nie pochwali mych długich włosów,pięknej czerwonej sukni no tak w ogóle.:diabloti::diabloti:.Tylko coś mi biust krzywo wyszedł..albo taki mam czy cós? Quote
rasowa2410 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Celina12 napisał(a):Tylko coś mi biust krzywo wyszedł..albo taki mam czy cós? No bo jamnior się w niego wbił... Quote
anita_happy Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 bianka0 napisał(a):Skąd go masz ? Miał być duży i kudłaty :evil_lol: ze schroniska - pies ok 2 lata... poszedł na bytowe i sobie nie radzi nesia ma kudły - jej ciepło.. a ten dygocze... mama chciała duzego.. trzymajcie kciuki za jutro - jade z latiką na zapoznanie:))) chłopak jest swietny...ciagnie na smyczy bo zdziczał w schronie... trafił w lipcu - umiał wtedy ładnie chodzic na smyczy...etc. a teraz - masakra do odchudzenia :) kolor - ciemna czekolada.. p.s. ma kudłate duuuuuuuuuuuuuuuże uszy...wiec jest ok.. mama na focie widziała, ale nie wie, ze jutro jak sie z LAtiką dogada to mamay nowego lokatora:) TRZYMAJCIE kciuki za mnei jutro - mam examin o dotacje :) a potem akcje z latika i golfem :) duzo sie bedzie działo Quote
Celina12 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 yunona napisał(a):Selin jest urocza :eviltong::p:lol: Prawda???? Chociaż Ktoś mnie docenia.... Anitko widzę,że jutro zamiast Wnukami się zajmowac będę musiała kciuki trzymać... A Kto mnie namalował Blanko-tego niestety nie pamiętam-starośc-nie radość...:eviltong: Quote
bianka0 Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Ach, Anita zawsze coś wymyśli. Nigdy spokojnie na swoich 4 literach nie posiedzi, a ma na czym.;) Odleżyny jej się na pewno tam nie zrobią. Happy-mamas to już na nic nie reaguje, córka przeprowadza ją delikatnie w stan autyzmu.:roll: Celinko męczy mnie to od wczoraj, kto jest autorem obrazu, miałam nadzieję że mi podpowiesz. Quote
anita_happy Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 [quote name='bianka0']Ach, Anita zawsze coś wymyśli. Nigdy spokojnie na swoich 4 literach nie posiedzi, a ma na czym.;) Odleżyny jej się na pewno tam nie zrobią. Happy-mamas to już na nic nie reaguje, córka przeprowadza ją delikatnie w stan autyzmu.:roll: Celinko męczy mnie to od wczoraj, kto jest autorem obrazu, miałam nadzieję że mi podpowiesz. no no no...ma ma ma mamas nie ma z kim na spacerey chodzic..to będzie BIEGAC na tych spacerach.. Quote
bianka0 Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Pękam ze śmiechu z pierwszego zdjęcia.:megagrin: Aż tak nie ma, niech nie przesadza. Czy dlatego teraz chcesz dużego psiaka ? Za projekt trzymam kciuki :kciuki: Quote
bianka0 Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Wczoraj Joosef uszył nowe legowisko dla piesków. Z poduszką :p Quote
anita_happy Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Isadora7 napisał(a):utalentowany Joosef jest :) zgłaszamy chłopaka do MAM TALENT sekcja - wszechstronny :) Quote
bianka0 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='Isadora7']utalentowany Joosef jest :) W zamian za to Negra znowu nasikała mu na łóżko. :diabloti: Dzisiaj udało mi się zrobić zdjęcie mojej koteczce- dzikusce. Siedziała w nocy na tarasie, widać tylko lampy, jak u wilka. [quote name='anita_happy']zgłaszamy chłopaka do MAM TALENT sekcja - wszechstronny :) Śmiej się, śmiej.:mad: Quote
Recommended Posts