bianka0 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Nasz najmniejszy grubasek nie był dzisiaj zainteresowany sesją fotograficzną. Interesował go tylko owies. Niestety nic go nie byo w stanie oderwać od żłobu :evil_lol: Quote
danka1234 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 widać że na upartego i w Harnosiu moznaby znalezć cos z jamnika,np.4 łapy Quote
Kostek Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 i uszy ma i oczyska i duuuzy apetyt no istny jamnik :D Quote
bianka0 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 danka1234 napisał(a):widać że na upartego i w Harnosiu moznaby znalezć cos z jamnika,np.4 łapy :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale się uśmiałam. Na upartego to i w moim TZ-cie coś z jamnika znajdę :p Quote
bianka0 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Kostek napisał(a):i uszy ma i oczyska i duuuzy apetyt no istny jamnik :D A na dodatek też najbardziej upasiony ze wszystkich koni w stadninie :diabloti: Quote
bianka0 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Dzisiaj u nas w nocy mróz - 20 stopni. Kiełbaski pozakopywały się w swoje kołderki, że trudno rozpoznać czy to ryjek:evil_lol: Tylko jemu gorąco Quote
Isadora7 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Wiadomo Goliacik gorący chłopak :) http://images43.fotosik.pl/244/8171a2ad126db6e9med.jpg No a Tuptek widać jak zakochanym wzrokiem patrzy na Ciebie: http://images36.fotosik.pl/131/f1eae6e09269e391med.jpg Quote
JamniczaRodzina. Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 No proszę jak ładnie wychowane jamniczki każdy w swoim łóżeczku :loveu: .Nasze posłanka uzywają tylko na dzień a nocki spędzają w łóżeczkach właścicieli .:lol: Quote
bianka0 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Z tymi posłankami to jest różnie w dzień.Jedyny kojec, do którego nie wchodzą pozostałe to Lilith, ta nie da sobie w kaszę napluć.:shake: Wie co to jest własność prywatna, pomimo że ma trzy zęby na krzyż umie popędzić intruza :diabloti: Pozostałe kojce są zajmowane w zależności od humoru, chociaż każdy ma swoje ulubione miejsce i nie wchodzą sobie w drogę. Czasami ich decyzje musiałam poprzeć solidnym klapem :mad: ale teraz dogadują się już bez mojego udziału. W nocy natomiast każdy ma swoje ulubione, niezmienne miejsce ( oczywiście wszystkie wokół mnie ). Ze mną śpi tylko moja miłość:loveu::loveu::loveu:Tuptuś. Wszystkie je bardzo kocham, ale Tupek pod tym względem jest bardzo wyjątkowy, muszę bardzo uważać ponieważ czasami zbyt ostre zdanie doprowadza go do takiego stanu że boję się żeby nie dostał ataku drgawkowego. Tuptuś ma swoje dwa nastroje : albo zakochanym wzrokiem jest wpatrzony, albo obrażony:evil_lol: Quote
bianka0 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 magenka1 napisał(a):Te zdjęcia są boskie :loveu: Dziękuję,:lol: ale wejdź na stronę Jamniczej Rodziny.Tam dopiero są boskie zdjęcia:crazyeye: Ja niestety nie umiem okiełznać swoich psiaków żeby takie fotki zrobić:shake: Quote
lilith27 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 jak Ty masz pięknie............ i jaki zwierzyniec...... Quote
bianka0 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='lilith27']jak Ty masz pięknie............ i jaki zwierzyniec...... Witaj lilith27:lol: Całe piękno w moim domu to właśnie ten zwierzyniec.:diabloti: Dla nich się chce do domu wracać :razz: Jak Ci się podoba Twoja imienniczka Lilith, wydaje mi się że jest zadowolona i dość obfita :evil_lol: Quote
bianka0 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 lilith27 napisał(a):ma mikro głowe? Nie :shake:, ma makro brzuszek. W zespole Cuschinga te zmiany anatomiczne są nieodwracalne, po za tym jest wilczy apetyt, niezależnie od jej jamniczej żarłoczności ;) Quote
bianka0 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 A teraz niespodzianka :multi::multi::multi::multi: Popatrzcie jak świetnie lilk_a namalowała całą ferajnę:loveu: Quote
bianka0 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Nie ma wątpliwości,który to psiak. Na każdej akwarelce oddany jest jego charakter.:cool3: Quote
Kostek Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 matko bosko az mi sie lza zakrecila- to jest przecudowne Quote
bianka0 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Kostek napisał(a):matko bosko az mi sie lza zakrecila- to jest przecudowne Tak, aż się chce każdego z nich przytulić pogłaskać:lol: Quote
Kostek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 dokladnie! siedze i sie gapie,poznalam Twoje psiaki i od razu jak patrze na obrazy mam je przed oczami jak zywe Quote
wiki4 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Śliczne obrazy :loveu: Witamy się z rana ;) Quote
bianka0 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 A ja zazdroszczę lil_ce takiego talentu, który umożliwia tworzenie takich pięknych rzeczy:roll: Będzie jeszcze jeden obraz ale to niespodzianka na zupełnie innym wątku.:evil_lol: Jak znam życie zostanę za to porządnie obsztorcowana, ale co mi tam , ja więcej psiaków na razie nie mam , a uwielbiam prace lilk_i.:cool3: Quote
JamniczaRodzina. Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Boskie:loveu: dziewczyna ma prawdziwy talent.Psiaki jak żywe. Quote
Recommended Posts