Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasz najmniejszy grubasek nie był dzisiaj zainteresowany sesją fotograficzną.
Interesował go tylko owies.

Niestety nic go nie byo w stanie oderwać od żłobu :evil_lol:

Posted

danka1234 napisał(a):
widać że na upartego i w Harnosiu moznaby znalezć cos z jamnika,np.4 łapy :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale się uśmiałam.
Na upartego to i w moim TZ-cie coś z jamnika znajdę :p

Posted

Z tymi posłankami to jest różnie w dzień.Jedyny kojec, do którego nie wchodzą pozostałe to Lilith, ta nie da sobie w kaszę napluć.:shake: Wie co to jest własność prywatna, pomimo że ma trzy zęby na krzyż umie popędzić intruza :diabloti: Pozostałe kojce są zajmowane w zależności od humoru, chociaż każdy ma swoje ulubione miejsce i nie wchodzą sobie w drogę. Czasami ich decyzje musiałam poprzeć solidnym klapem :mad: ale teraz dogadują się już bez mojego udziału.
W nocy natomiast każdy ma swoje ulubione, niezmienne miejsce ( oczywiście wszystkie wokół mnie ).
Ze mną śpi tylko moja miłość:loveu::loveu::loveu:Tuptuś. Wszystkie je bardzo kocham, ale Tupek pod tym względem jest bardzo wyjątkowy, muszę bardzo uważać ponieważ czasami zbyt ostre zdanie doprowadza go do takiego stanu że boję się żeby nie dostał ataku drgawkowego.
Tuptuś ma swoje dwa nastroje : albo zakochanym wzrokiem jest wpatrzony, albo obrażony:evil_lol:

Posted

magenka1 napisał(a):
Te zdjęcia są boskie :loveu:

Dziękuję,:lol: ale wejdź na stronę Jamniczej Rodziny.Tam dopiero są boskie zdjęcia:crazyeye:
Ja niestety nie umiem okiełznać swoich psiaków żeby takie fotki zrobić:shake:

Posted

[quote name='lilith27']jak Ty masz pięknie............

i jaki zwierzyniec......

Witaj lilith27:lol:
Całe piękno w moim domu to właśnie ten zwierzyniec.:diabloti: Dla nich się chce do domu wracać :razz:
Jak Ci się podoba Twoja imienniczka Lilith, wydaje mi się że jest zadowolona i dość obfita :evil_lol:

Posted

lilith27 napisał(a):
ma mikro głowe?

Nie :shake:, ma makro brzuszek.
W zespole Cuschinga te zmiany anatomiczne są nieodwracalne, po za tym jest wilczy apetyt, niezależnie od jej jamniczej żarłoczności ;)

Posted

A ja zazdroszczę lil_ce takiego talentu, który umożliwia tworzenie takich pięknych rzeczy:roll:

Będzie jeszcze jeden obraz ale to niespodzianka na zupełnie innym wątku.:evil_lol:
Jak znam życie zostanę za to porządnie obsztorcowana, ale co mi tam , ja więcej psiaków na razie nie mam , a uwielbiam prace lilk_i.:cool3: