bianka0 Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Zapraszamy na drugi odcinek JAMNICZEGO TOP MODEL Dzisiaj przystojni modele i urocze modelki będą prezentować piękne, ekskluzywne , wieczorowe kompleciki firmy TAKS, tak zwane taksówki. Widok tych przedmiotów powoduje natychmiastowe szaleństwo, spowodowane skojarzeniem ze spacerem. Fotograf był zmuszony przekupować ciasteczkami towarzystwo, w związku z czym będą musiały dzisiaj zadbać o linię i nie dostaną kolacji. Zdjęcia są robione na narzutce z owczej wełny flocati. Ten odcinek również dedykujemy WIKULINCE i KINDZE ( zgadnijcie kto to ?) Piertwszy model - TUPTUŚ Quote
yunona Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Czy to radość z możliwości używania emotionek? ;) Quote
Celina12 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 :multi::multi: a ja się domyślam co będzie.....taksóweczki?????:multi: Quote
anita_happy Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 te ----- weź dopisz w pierwszym poscie Dumke i Negre:P Tuptuś Goliat Maluszek Joguś Harnaś Pola Tina bo łyso jakos Quote
anita_happy Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww uczesałas GOOO czad komplecik....to chyba jakos po boku było robione! Quote
bianka0 Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='anita_happy']te ----- weź dopisz w pierwszym poscie Dumke i Negre:P Tuptuś Goliat Maluszek Joguś Harnaś Pola Tina bo łyso jakos Dopiszę, dopiszę. Tylko brakuje mi miejsca na zdjęcia, muszę do moda napisać. Quote
Sarunia-Niunia Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Czekałam na te fotki, czekałam i się doczekałam:multi:... Normalnie nie mogę się na Nich napatrzeć!!! Co za Skarby:loveu:!!! Pozują wszyscy wyśmienicie, ale Tuptuś to naprawdę urodzony Model:happy1:... Jednak mnie znów pobiły zdjęcia zza kulis... Czy każdy sam wybierał komplecik dla siebie http://images49.fotosik.pl/1156/7f40539cc0bdaa3cmed.jpg czy to inni decydowali? Quote
Isadora7 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 A ja mam pytanie czy one same wybierały sobie taksóweczki? Quote
bianka0 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Isadora7 napisał(a):A ja mam pytanie czy one same wybierały sobie taksóweczki? Sarunia-Niunia napisał(a): Czy każdy sam wybierał komplecik dla siebie czy to inni decydowali? Inni decydowali, a konkretnie kreator mody, czyli ja :diabloti: Quote
Sarunia-Niunia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 bianka0 napisał(a):Inni decydowali, a konkretnie kreator mody, czyli ja :diabloti: Wow, to brawo dla Kreatora:ylsuper::klacz:... Quote
bianka0 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):Wow, to brawo dla Kreatora:ylsuper::klacz:... Dziękuję, pomagała mi dobrać taks :loveu: Jutro jeszcze wstawię Jogusia w jego kompleciku. Quote
taxelina Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Jedna obrozka piekniejsza od drugiej :loveu: Quote
Mika31 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 śliczne taksówki modele jak na wyborach miss Quote
rasowa2410 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Tinka jak różowa. Fiu fiu fiu! No, teraz dopiero będzie podrywać facetów! :D Aż Kapsel na jej widok nastroszył uszy. Takiej Panienki jeszcze nie widział. Ciągle mi się patrzy w monitor i się oblizuje xD Polcia w ekozieleni = modna :) Na każdym zdjęciu jak z Top Model Quote
Celina12 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 ....Ja wczoraj padłam...zdążyłam zobaczyć aż do..Negry....wow jakie super obróżki i smyczki-Wikunia jednak powiedziała ,że najśliczniejszą ma Polcia..taką glubą no i ma kolory pink i green Śliczne te kompleciki-każdy!!! Quote
bianka0 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Jamniory zaczynają się przyzwyczajać do sesji zdjęciowych :evil_lol: Jedno siedzi i pozuje, reszta spokojnie obok obserwuje. A potem już wiedzą że będą smaczki. I po zakończeniu wszystkich zdjęć znowu smaczki. Zaczynają to lubić. Tak zielona jest śliczna, ale w lesie różowa Tinki jest najlepiej widoczna. Wydaje mi się że dobrze dopasowałyśmy z taks obróżki do piesków :p Quote
taxelina Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 jeszcze troche i beda pozowac jak moje :razz: Quote
Recommended Posts