bianka0 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Celinko, będą jak wrócę z Lublina. Zobaczcie co mod z futrzanym wątkiem zrobił. Zabronił używać emotikonów :cool3: Quote
Krysia Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='bianka0']Dwa futrzaki, pluszaki.:p Dumka i Goliacik. Cudne" bliżniaki,, :crazyeye: Quote
bianka0 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Krysia napisał(a):Cudne" bliżniaki,, [ciach mod] Widzę że znowu o futrzakach i to bliźniaczych, no to robimy cichmoda :mad: Dumka jest prawie dwa razy dłuższa od Goliata, a i tak zdarza nam się je pomylić. Quote
Krysia Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Goliacik jest bardziej rozczochrany:diabloti: i coś przed chwilą wcinał:razz: bo tak słodko się oblizuje:eviltong: Moi rodzice na początku nasze małe też mylili a teraz już nie:diabloti: wiadomo kto jest kto:loveu: Quote
bianka0 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Wiesz Krysiu, Goliacik jest zawsze rozczochrany, nie ma bata na jego kłaczki i antenki nacz oczkami. Mogę go trymować pół godziny, a on tylko się strzepnie i wraca do stanu pierwotnego :evil_lol:. I jest wiecznie zapluty, ciągle muszę mu wycierać bródkę. Dlatego ma przydomek Kloszardzik. Quote
Celina12 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Rozczochrany czy nie-w ząbek czesany czy nie....z antenkami czy bez...ja chce łosia a jamnikami.... O kurczaki i korzonki co je wykopuję-wierszem piszę ja...FOKUS!!!! Quote
bianka0 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Zapraszam na sesję zdjęciową pierwszego odcinka JAMNICZY TOP MODEL. Sesja odbyła się na Panie Łosiu upolowanym na bazarku dogomaniackim. Modelki i modele nie są profesjonalistami, a tym bardziej nie jest nim fotograf.;) Warunki fotografowania były bardzo trudne, ze względu na zbliżającą się porę kolacji modeli. Sesja jest zorganizowana specjalnie dla WIKUSI :lol: Głosowanie można będzie zacząć po wstawieniu zdjęć ostatniego, siódmego modela. Pierwszy kandydat - MODEL TUPTUŚ Quote
bianka0 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Trzeci kandydat - MODEL GOLIACIK Quote
bianka0 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Czwarta kandydatka - MODELKA POLEŃKA Quote
bianka0 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Piąta kandydatka - MODELKA DUMKA Quote
bianka0 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Szósta kandydatka - MODELKA NEGRA Quote
bianka0 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Siódma kandydatka - MODELKA TINKA Quote
bianka0 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Drugi odcinek JAMNICZEGO TOP MODEL niebawem. Pieski będą prezentowały się w ekskluzywnych, wieczorowych obróżkach i szeleczkach, tak zwanych taksówkach. Trzeci odcinek, prezentacja w koszu wysłanym kontrowersyjnym przedmiotem [ciach mod] Quote
Celina12 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Ło matko i córko...co się Cioteczce stało....???? Quote
bianka0 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Celina12 napisał(a):Ło matko i córko...co się Cioteczce stało....???? Myślisz że ...:stupid: Nie, to niespodzianka, zaraz będzie widać. Quote
Celina12 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Ni no coś Ty Cioteczko....żadne takie cóś....:diabloti:...myślałam,że to jakowyś bunt na tle futrzanym :evil_lol::evil_lol: Quote
wapiszon Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Pomożecie?????? Sunia Zojka nie może się odnaleźć w nowym domku. Przeprowadzałam w nim wizytę przedadopcyjną. Pańcia Zojki jest wspaniałą , ciepłą kobietą. Wymarzonym Przyjacielem dla Zojeczki. Pomóżcie Zojce w to uwierzyć ! http://www.dogomania.pl/threads/216840-Pierwszy-listek-dla-wiary-drugi-dla-nadziei%E2%80%A6Dramat-Zojki-%E2%80%93-zbieramy-na-behawioryst%C4%99 Quote
Celina12 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 No padłam z zachwytu-Cioteczko Bianko-no powaliłaś mnie na kolana...jutro jak Wiki wróci z przedszkola-bedzie w domku pisk....sama jestem ciekawa Jej reakcji....no i czekamy na dalsze części.... Polcia z tą łapeńką :loveu::loveu:..Dumcia taka wyczesana...:loveu:..Tinusia doopke wolała bardziej pokazać....Negra i Tuptuś-jak pięknie proszą...Maluszek słodziak a Goliacik boski z tą fryzurką Irokeza...no i Modele padnięte i zmęczone sesja-czekają na wyniki...:diabloti: Quote
yunona Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Sesja wspaniała, jeśli można to stawiam na Polcię. Jako modelka jest najlepsza, damy przodem więc Negra i Dumcia. Rozczulił mnie Maluszek delikatnie i dyskretnie próbując rogów łosia (1 zdj.),Tuptuś extra model z facetów, Goliacik z Tineczką super leniuszkowo-leżące . Każde w swoim rodzaju super. Bianko ale nie widać Ciebie na tym futrzaku:eviltong::lol: , coś z jamnika też masz:evil_lol:. Ale zauważ, że w sumie porzuciły futro łosia i wolą dywan! :eviltong::diabloti: :-P (pewnikiem wełniany!) Quote
bianka0 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Cieszę się, że sesja zdjęciowa się podoba [ciach mod, lub jak kto woli :rozmowa kontrolowana] Tak yunono, dywan jest wełniany. Dlatego też, tyle lat oparł się tarzaniom kolejnych pokoleń jamników [ciach mod] Mam nadzieję że Wikulince sesja się spodoba, ale przyjmę z honorem wszystkie jej krytyczne uwagi i wskazówki do następnej sesji zdjęciowej. Aha, zapomniałam dodać, że mamy siedem pierwszych miejsc. Wszystkie modelki i modele biorące udział w dzisiejszej sesji i przechodzące do następnej, otrzymały w nagrodę smaczki firmy *******, oraz kolacyjkę z makaronem upolowanym na bazarku dogomaniackim.[ciach mod] Było jeszcze jedno zdjęcie Joosefa pod łosiem, ale się rozmazało. Quote
Isadora7 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Powiem jedno to nie będzie mój faworyt Goliacik. [ciach mod] Mam jednak problem musze wybrać między Tuptusiem a Maluszkiem [ciach mod]. A to obstawianme przeze mnie zdjęcia [ciach mod] Quote
Celina12 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 ....jak Bianka wspomniała-mamy 7 miejsc pierwszych-więc wygrywają WSZYSCY!!!! Jutro muszę włączyć dyktafon jak Wikunia będzie oceniać i dokładnie WAM napisać co mówiła...:evil_lol:.... Quote
Recommended Posts