rasowa2410 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 no właśnie! CZARODZIEJSKA SETNA STRONA... niech coś zdziała :) Quote
taxelina Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 rasowa2410 napisał(a):no właśnie! CZARODZIEJSKA SETNA STRONA... niech coś zdziała :) u mnie 250 :razz: Quote
bianka0 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 deer_1987 napisał(a):u mnie 250 :razz: To zaraz Ci wrzucę tam moich weteranów schroniskowo- hotelikowych Melvina i Ledę, może liczba 250 im szczęście przyniesie :diabloti: Jejku, co ja wypisuję, zaczynam tracić racjonalizm, w jakąś numerologię wierzę :oops: Quote
funia Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 A tak mnie wzięło .... AKT PODZIĘKI DLA PEWNEGO WRAŻLIWEGO CZŁOWIEKA. Człowieku, który wczoraj nocą, a może dziś rankiem, porzuciłeś przy drodze mała psinę dziękuję ci za okazane serce i wrażliwość. Miałeś go dość; mogłeś przecież utopić go, zwyczajnie otruć, zagłodzić, przyłożyć czymkolwiek w mały łepek – siekiera nie byłaby ci potrzebna, mogłeś powiesić u siebie w domu lub w lesie, lub kopniakami nauczyć kto jest panem nie zmęczyłbyś się – on taki niewielki nie oddałby ci. Miałeś tyle możliwości a ty, litościwy człeku, dałeś mu szansę, żeby sam zginął pod kołami samochodu lub uwiądł z pragnienia i głodu. Wielka twoja dobroć, duszo chrześcijańska. Wyprostowany staniesz w niedzielę przed ołtarzem; dumnym spojrzeniem omieciesz kruchtę, sprawiedliwy człowiek, dobry mąż, ojciec i zacny katolik. Czyn twój nie może zostać bez nagrody - życzę ci zatem, abyś doświadczył tego samego, a błagania twojego w godzinie trwogi, niech wysłuchają wszyscy skrzywdzeni przez ciebie i ludzie i zwierzęta. Quote
funia Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 żartowałam .......Skopiowałam ze str.Fundacji Emir .Nie wiem kto to spłodził ... Quote
taxelina Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Nigdy nie wiadomo z ta numerologia :razz: Quote
bianka0 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 funia napisał(a):Ja ...........ładne ? Funiu zatkało mnie :crazyeye:, już chciałam gratulować. deer_1987 napisał(a):Nigdy nie wiadomo z ta numerologia :razz: Też mnie zatkało :evil_lol: Nie tylko ja czasami myślę irracjonalnie, widocznie czasami mamy taką potrzebę :p No i już mamy 101 stronę. Quote
funia Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 żeby Ci pokazać ze i ja potrafię, spłodzę na dniach coś wyjatkowego .Obiecuję ,ze Cię zatka:razz: Quote
bianka0 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 funia napisał(a):żeby Ci pokazać ze i ja potrafię, spłodzę na dniach coś wyjatkowego .Obiecuję ,ze Cię zatka:razz: Dobrze, czekam. Bardzo chcę żeby mnie mile zatkało :lol: Wrobiłaś mnie kochaniutka w wyjazd do Kraśnika na wizytę przedadopcyjną :mad: Quote
funia Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 No tak .....Myslałam ,ze się nie wyda .....Mam nadzieje,ze nie jesteś zła:diabloti: Ale jak Ty sprawdzisz to mucha nie siada:eviltong: Quote
bianka0 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 funia napisał(a):No tak .....Myslałam ,ze się nie wyda .....Mam nadzieje,ze nie jesteś zła:diabloti: Ale jak Ty sprawdzisz to mucha nie siada:eviltong: Jestem zła :angryy: Ale przy okazji odwiedzę brata i zajrzę co jest do zrobienia przed świętem na grobie rodziców. No cóż, ten dom jest do sprawdzenia tak tylko pro forma. Podobno rodzina już w rozmowie nieciekawa. Nieprzyjemnie jedzie się na taką wizytę :shake: Quote
funia Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Chciałam pomóc, Szczebrzeszyn peka od bezdomniaków .Wybacz ,ze nadałam Ci roboty. Quote
bianka0 Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 funia napisał(a):Chciałam pomóc, Szczebrzeszyn peka od bezdomniaków .Wybacz ,ze nadałam Ci roboty. Funiu wybaczam, ale może razem zrobimy tą wizytę :cool3: Quote
anita_happy Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 to po co jechać??? a koło mnie śpi i chrapie :P Karmel/Tazzie/Cynamon/Talar/Uluses ??? juz umie aportować! ładnie jedzie w aucie p.s. Kto przygarnie tekle i Tule? dumna moja happy_mamas....zakochała się..ale cóż - życie!!!!:( oddamy Karmelka do najlepszego domu, który podpisze nam oswiadczenei o kastracji!!! i bierzemy na dt collinke:(( [video=youtube;KdV4kFenz0w]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KdV4kFenz0w[/video] Quote
bianka0 Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 anita_happy napisał(a):to po co jechać??? Bo szczeniaków cała kupa i nie ma co z nimi zrobić. A czasami przez telefon dom brzmi nieciekawie, a w realu jest OK. Chociaż to rzadkość. Niestety tamte szczeniaczki to typowe wsiowe Burki, nie takie piękne jak Karmelek, o nie 30 telefonów nie będzie :-( Każdy telefon się liczy. Anita oddawaj Karmelka i bierz Kolinkę. Najpierw na DT potem na DS. ;) Będzie pasowała do Latiki. Happy-mamas ma świetny dresik i gumowiaczki na poprawienie humoru :lol: Quote
anita_happy Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 mamas sie lansuje z KArmelkiem..ale niebawem jej Goldena na collaka zamienięlllhihihi Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 wspaniałe stadko:) zapraszam do Nas Quote
Isadora7 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='funia']A tak mnie wzięło .... AKT PODZIĘKI DLA PEWNEGO WRAŻLIWEGO CZŁOWIEKA. Człowieku, który wczoraj nocą, a może dziś rankiem, porzuciłeś przy drodze mała psinę dziękuję ci za okazane serce i wrażliwość. Miałeś go dość; mogłeś przecież utopić go, zwyczajnie otruć, zagłodzić, przyłożyć czymkolwiek w mały łepek – siekiera nie byłaby ci potrzebna, mogłeś powiesić u siebie w domu lub w lesie, lub kopniakami nauczyć kto jest panem nie zmęczyłbyś się – on taki niewielki nie oddałby ci. Miałeś tyle możliwości a ty, litościwy człeku, dałeś mu szansę, żeby sam zginął pod kołami samochodu lub uwiądł z pragnienia i głodu. Wielka twoja dobroć, duszo chrześcijańska. Wyprostowany staniesz w niedzielę przed ołtarzem; dumnym spojrzeniem omieciesz kruchtę, sprawiedliwy człowiek, dobry mąż, ojciec i zacny katolik. Czyn twój nie może zostać bez nagrody - życzę ci zatem, abyś doświadczył tego samego, a błagania twojego w godzinie trwogi, niech wysłuchają wszyscy skrzywdzeni przez ciebie i ludzie i zwierzęta. [quote name='funia']żartowałam .......Skopiowałam ze str.Fundacji Emir .Nie wiem kto to spłodził ... Spłodziła go Emir (Krystyna Sroczyńska) ugotowała niedawno gdy do fundacji t trafił 4kilogramowy 1,5 roczny chłopczyk znaleziony w rowie Quote
Isadora7 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 FILC na SOS DLA JAMNIKÓW http://jamniki.eadopcje.org/psiak/438 :cool1: Quote
wieso Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='Isadora7']FILC na SOS DLA JAMNIKÓW http://jamniki.eadopcje.org/psiak/438 :cool1: jaki slodziak....... Quote
bianka0 Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Ciekawe jak będzie wyglądał Filc po zabiegach kosmetycznych, to ładny piesek. Pewnie imię nie będzie do niego pasowało. Odpadł mi wyjazd na wiazytę przedadopcyjną do Kraśnika. Ludzie od 3 dni nie odbierają telefonu.:angryy: Najbardziej żałuje Tuptuś, bo miał z nami jechać, robić za testera.:cool3: Quote
Isadora7 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 U mnie Ruda robi za testerkę. Zdjęcia psiaka zawsze mogę podmienić na SOS. Quote
bianka0 Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Tuptuś jest do testowania dzieci wybierany z premedytacją. Nie gryzie ich, ale za nimi nie przepada. Po za tym jest posłuszny, więc można sprawdzić na nim dziecko, czy będzie przestrzegało zakazu ,, nadmiernej bliskości " w stosunku do psa. Goliat się absolutnie nie nadaje, wszystkie dzieci natychmiast chcą mieć Goliata z piłeczką i zaczyna się płacz. Quote
Recommended Posts