Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']Jaki piekny malec![/QUOTE]

Śliczny, ale....mam już tego czasami dosyć. Niedługo skończę jak Violetta Villas.
Masz szczęście Marta, że w Szwecji nie musisz tego przechodzić.
Ja poruszam się już wszędzie z lękiem, że znajdę błagalnie wpatrzone we mnie oczy. Oczy psie proszące o pomoc, gdzie znowu nie będę mogła się odwrócić i odejść.
Uszy zatykam, ale oczu zamknąć nie mogę, a te psy wyrastają jak grzyby po deszczu.
Grzybów w tym roku nie było, to psami nadrobiłam :diabloti:

Posted

Prezencik piękny, ciekawe jak wyglada dowcipniś:diabloti: podrzucający prezenciki.
Może czasu specjalnie niet, ale na wątku pojawię się ,na fb udostępniam parę razy dziennie.:lol:

Juchuuuuuuuuuuuuuu! zaczęłam setną stronę! Mam nadzieję, że szczęsliwą :)

Posted

[quote name='yunona']Prezencik piękny, ciekawe jak wyglada dowcipniś:diabloti: podrzucający prezenciki.
Może czasu specjalnie niet, ale na wątku pojawię się ,na fb udostępniam parę razy dziennie.:lol:

Juchuuuuuuuuuuuuuu! zaczęłam setną stronę! Mam nadzieję, że szczęsliwą :)

Dziękuję yunono :lol:
Ja też zauważyłam że poleciała dzięki Tobie stówka :evil_lol:

Posted

nie komentuj pory bianko:) dzis bylam w schronie w radomiu!!! masa psów, które nie powinny tam byc!

np.
FILC - jamnik długowłosy czarny /ma sfilcowane futro/, postura, chód, zachowanie = jamnik. Kastrowany ok 2 lata.\waga od 7/8 kg /. Do innych psów i suczek - ok., ładnie idzie na smyczy, lubi jak sie skupia uwagę na nim, lubi jak się go przytula i nosi na rękach /dopomina się o więcej!!/ /// kontakt 0 692 407 681

wydaje mi sie, ze to mixiki długowłosego i szorstkiego jamnika!! piesek ma futro potwornie sfilcowanie /idzie do fryzjera 1 listopada - pewnei wytną na szorstkiego/
jak sie go "wymaca" jak jamnik ale to futro..usiska...łapki...kufa...dooopka..ogonek i ten specyficzny chód latającego psa /jak Dumka/

Posted

Tak Anita, masz rację. Gdyby miał trochę inne futerko to jest bardzo podobny do Dumki.
Jak go doprowadzą do porządku, będzie bardzo ładny.
Wrzuciłaś go na jamniki w potrzebie, może Isadora go wstawi na sos jamnikom.

Posted

[quote name='bianka0']Tak Anita, masz rację. Gdyby miał trochę inne futerko to jest bardzo podobny do Dumki.
Jak go doprowadzą do porządku, będzie bardzo ładny.
Wrzuciłaś go na jamniki w potrzebie, może Isadora go wstawi na sos jamnikom.

Wstawi , wstawi jako klona kloszardowego. No zobacz czy to nie jest znajome spojzrenie i znajoma "twarz" ? http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/297861_191097714299648_100001982634640_410197_2138506949_n.jpg

.

Posted

Goliat = piłkarzyk.:diabloti:
Czyżby Filc też tylko jednym się interesował ?

Rozmawialiśmy z Joosefem, że Dumka długo by w schronisku nie pożyła, dopiero się lekko zaokrągliła. Zjadała pewnie resztki , których już inne psy nie mogły dojeść. Jak jej stawiam miseczkę to muszę długo ją zapraszać. Wystarczy machnąć obok ręką, a ona już w popłochu ucieka.

Posted

funia napisał(a):
bmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Funiu gdzie jedziesz i co tak dziwnie warczy ?:evil_lol:
Jak próbuję to przeczytać, to brzmi jak MZ-etka :diabloti:

Dzisiaj koło południa mój szczeniaczek Koksio pojechał do nowego domu, aż cały kilometr obok ośrodka :lol:

Posted

Ja też się cieszę, bo to dobry dom i będę ich miała na oku.
To był zupełny zbieg okoliczności.
We wtorek byłam u nich na wizycie domowej u babci, wiekowej staruszeńki. Pokazałam im zdjęcia Koksia. Przedyskutowali, przemyśleli i dzisiaj przyjechali zobaczyć malucha.

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Widzisz i Joosef zadowolony że Koksio do soboty znalazł domek.:cool3:

Zadowolony,:evil_lol: tym bardziej że też zna rodzinę i wie że tam psiaki zawsze mają dobrze.

Posted

No cóż ja zaczęłam tą szczęśliwą stronę:eviltong::evil_lol::grins: (nie ma to jak czarodzieje) więc podwójnie cieszę się sukcesem Koksia, że grzeje doopkę na swojej kanapie.:loveu:

Posted

wapiszon napisał(a):
Ale szybka akcja, Koksio już w nowym domku :)

Edycja postu tak warczy ...Sprawdzałam czy banerek działa:evil_lol:
Czyż nie jest ciekawy temat ?:cool3: