Fuka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 to jest mysl :wink: - wiele terrierow ma kocie łapki :lol: Quote
flashka-g Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 A tam wystawy kotów..ja ostatnio dostałam linka o wystawie międzynarodowej MYSZY w Łodzi;p no myslalam ze padne tym bardziej jak zobaczylam kto byl sedzią....znana polska sędizna kynologiczna i hodowczyni i super handler..na poczatku myslalam ze to fotomontaż;] Quote
Flaire Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 flashka-g napisał(a):znana polska sędizna kynologiczna i hodowczyni i super handler..na poczatku myslalam ze to fotomontaż;]Widzisz? W myszach już się poznali na tym, co dobre! Myszy wolno sędziować tylko sędziom psów, którzy nigdy nie mieli myszy :lol: :lol: :roflt: Quote
flashka-g Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 to ja chyba pojde na sedziowanie kijanek... Quote
asher Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 [quote name='Flaire']Aż trudno mi uwierzyć, że ktoś może niezauważyć żartu w tym poscie. Ludzie, opamiętajcie się! Chyba zbyt poważnie to wszystko bierzecie. Jak dowcip się nie podoba, to należy zignorować, ale brać poważnie i oburzać się :o ? Flaire, DOKLADNIE TAK!!! nie tylko na tym forum pojawil sie post zaniepokojonej i... reakcje byly identyczne! :o odezwaly sie glosy swietego oburzenia :o a ja bardziej bawilam sie czytajac te idiotyczne komentarze, niz sam apel zaniepokojonej :lol: :lol: :lol: Quote
Diana14 Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Nie no super super!!! Nieźle się uśmiałam....heheheheheh Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 flashka-g napisał(a):to ja chyba pojde na sedziowanie kijanek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roflt: Quote
Genia Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Bardzo dobry zart .Trochę prawdy jednak jest w tym kumoterstwie w sędziowaniu-odczułam to na własnej skórze ! ! :evil: :sweetCyb: Quote
Recommended Posts