anula1959 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Cieszę się , że Brunuś ma się już dobrze , witam wszystkich z rana i pozdrawiam:lol:! Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Isadora wiem, mijamy się na GG. :roll: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 .::Blue_Lagoon::. napisał(a):................ Dana nr wysłałam Ci na PW. ;) Dziękuję Blue ! :loveu: Grosiki dla Bruna już wysłane. :lol: Pokazuj się Bruno ! :thumbs::thumbs: Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Bruno wita wieczorkiem. ;) Dziś wpłaciłam kolejną kwotę za miesiąc w hoteliku. Na zdjęciach Bruno leniuch. :evil_lol: Kłębuszek Odprężony, wyluzowany śpioch. :loveu: Quote
bico Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Zdjątka Bruna są po prostu PRZECUDOWNE!:loveu: Nie ma siły, ktoś musi się z nim zakochać:lol: Quote
dolores181 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Dopiero teraz przeczytałam wątek częściowo i aż jestem zaskoczona przemiana Bruna, on jest prześliczny Quote
majqa Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Niewiarygodna przemiana, a zdjęcia, istna bajka, ktoś ma rękę do fotek! :razz: Quote
Fredziu123 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Nie chce się wierzyć, że to ten sam Bruno !!! Cieszę się bardzo, że doszedł do siebie. Oczywiście dzięki wspaniałym opiekunom. Mam nadzieję, że nowy domek już wkrótce!!! Quote
bico Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Klementynkaa napisał(a)::mad: a domku nie widać no jak nie widać, tak nie widać:-( czy Bruno ma allegro? Nie ma rady trzeba go baaardzo intensywnie poogłaszać gdzie się tylko da:roll: Quote
reksio7 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Wy chyba żartujecie że to ten sam pies. Wątek miał założony w czerwcu i przez 1,5 miesiąca urosła mu sierść na całym ciele? Troche w to nie wierzę, pokażcie zdjecia psa takiego stojącego. Quote
lunarmermaid Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Śliczny jest i tak szybko się zmienił.....Cudowny pies,tylko teraz domek mu potrzebny. Quote
bico Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 .::Blue_Lagoon::. napisał(a):Allegro nie mamy. :crazyeye:no nie! Bruno wygląda cudnie i musi mieć allegro, by szybciej domek znalazł. Ja allegro mu nie wystawię, bo konta tam nie mam, ale mogę zasponsorować wyróżnione, tylko ktoś je zrobić musi...Dajcie znać co robimy;) Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 reksio7 1,5 miesiąca temu wątek był założony to prawda. Ale Bruno nie był łysy! Na zdjęciach doskonale widać, że sierść jest tylko przerzedzona. Nie wiem do czego zmierzasz?? :roll: Przecież liczy się tylko to, że wyzdrowiał. Quote
reksio7 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 bo trudno w to uwierzyć że to ten sam pies,troche to podejrzane Quote
bico Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 reksio7 napisał(a):bo trudno w to uwierzyć że to ten sam pies,troche to podejrzane jak mnie się coś na wątku wydaje "trochę podejrzane" lub mało wiarygodne, to po prostu idę pomagać gdzieś indziej:razz: Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Odezwała się do mnie pani, która jest zainteresowana adopcją. ;) Mieszka w województwie kujawsko - pomorskim, Bruno mieszkałby w domu z małym ogródkiem. Pani oferuje dużo czasu dla psa, zapewnienie opieki weterynaryjnej i długie spacery. Kilka lat temu odszedł jej ukochany rottweiler Ramzes, więc ma już jakieś doświadczenie z psami. Obecnie ma kanarka. Zgodziła się na wizytę i rozmowę. Quote
Gemini666 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 dobra wiadomość - psiak po udzieleniu pomocy i leczeniu wygląda super ! Quote
Recommended Posts