Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie chce się wierzyć, że to ten sam Bruno !!! Cieszę się bardzo, że doszedł do siebie. Oczywiście dzięki wspaniałym opiekunom. Mam nadzieję, że nowy domek już wkrótce!!!

Posted

Klementynkaa napisał(a):
:mad: a domku nie widać

no jak nie widać, tak nie widać:-(

czy Bruno ma allegro?

Nie ma rady trzeba go baaardzo intensywnie poogłaszać gdzie się tylko da:roll:

Posted

Wy chyba żartujecie że to ten sam pies. Wątek miał założony w czerwcu i przez 1,5 miesiąca urosła mu sierść na całym ciele? Troche w to nie wierzę, pokażcie zdjecia psa takiego stojącego.

Posted

.::Blue_Lagoon::. napisał(a):
Allegro nie mamy.

:crazyeye:no nie!
Bruno wygląda cudnie i musi mieć allegro, by szybciej domek znalazł. Ja allegro mu nie wystawię, bo konta tam nie mam, ale mogę zasponsorować wyróżnione, tylko ktoś je zrobić musi...Dajcie znać co robimy;)

Posted

reksio7 1,5 miesiąca temu wątek był założony to prawda. Ale Bruno nie był łysy! Na zdjęciach doskonale widać, że sierść jest tylko przerzedzona. Nie wiem do czego zmierzasz?? :roll: Przecież liczy się tylko to, że wyzdrowiał.

Posted

reksio7 napisał(a):
bo trudno w to uwierzyć że to ten sam pies,troche to podejrzane

jak mnie się coś na wątku wydaje "trochę podejrzane" lub mało wiarygodne, to po prostu idę pomagać gdzieś indziej:razz:

Posted

Odezwała się do mnie pani, która jest zainteresowana adopcją. ;) Mieszka w województwie kujawsko - pomorskim, Bruno mieszkałby w domu z małym ogródkiem. Pani oferuje dużo czasu dla psa, zapewnienie opieki weterynaryjnej i długie spacery. Kilka lat temu odszedł jej ukochany rottweiler Ramzes, więc ma już jakieś doświadczenie z psami. Obecnie ma kanarka. Zgodziła się na wizytę i rozmowę.