Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

.::Blue_Lagoon::. napisał(a):
Odezwała się do mnie pani, która jest zainteresowana adopcją. ;) Mieszka w województwie kujawsko - pomorskim, Bruno mieszkałby w domu z małym ogródkiem. Pani oferuje dużo czasu dla psa, zapewnienie opieki weterynaryjnej i długie spacery. Kilka lat temu odszedł jej ukochany rottweiler Ramzes, więc ma już jakieś doświadczenie z psami. Obecnie ma kanarka. Zgodziła się na wizytę i rozmowę.

:crazyeye:o matko, jest nadzieja, jest szansa na dom!:multi:
Trzeba "kuć żelazo póki gorące", nie wolno nam stracić tej szansy:cool3: Kiedy jest wizyta przedadopcyjna? Kto na nią idzie? Szybko to dograć trzeba;)

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bico osoba do wizyty już zaklepana, jest z pogranicza woj. wielkopolskiego i kujawsko - pomorskiego. ;) Kilka razy przeprowadzała już takie wizyty, więc mam do niej pełne zaufanie. Termin umówiony w przyszłym tygodniu. Trzymajcie kciuki!

Posted

bico osoba do wizyty już zaklepana, jest z pogranicza woj. wielkopolskiego i kujawsko - pomorskiego. ;) Kilka razy przeprowadzała już takie wizyty, więc mam do niej pełne zaufanie. Termin umówiony w przyszłym tygodniu. Trzymajcie kciuki!

już nie mogę się doczekać tej wizyty, wieści z niej, a najbardziej tego, by Bruno już miał dobry domek:multi:
Trzymam, kciukasy!:bigok:

Posted

Musicie poczekać do jutra. ;) Wszystko ustalone, nawet godzina spotkania.;)

Wobec tego będziemy siedzieć jak na szpilkach:cool3:

Kciuki zaciśnięte:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Huuuurraaa :multi: Bruno jedzie do nowego domku! Wizyta wypadła na 5! ;)

:crazyeye:
Huuuura! Bardzo się cieszę, że Bruno będzie miał nowy domek:bigcool::bigcool::bigcool:

A można prosić więcej szczegółów o nowym domku i wizycie, kiedy Bruno tam jedzie?:cool3:

Posted

Wizyta przebiegła sprawnie i przy kawie. ;);) Nowa rodzina była bardzo miła i spełniła nasze oczekiwania. Wykazała się też dużą wiedzą na temat psów i pokazała rodzinny album ze wszystkimi zwierzakami jakie mieszkały w domu. Hmm...było ich naprawdę wiele począwszy od kilku psów i skończywszy na jeżu. Umowa adopcyjna podpisana i domek też fajny, zaczęli już skupować akcesoria dla dobka. :evil_lol: Brunuś pojedzie do nowego domku już w przyszłym tygodniu. :loveu:

Posted

Wizyta przebiegła sprawnie i przy kawie. ;);) Nowa rodzina była bardzo miła i spełniła nasze oczekiwania. Wykazała się też dużą wiedzą na temat psów i pokazała rodzinny album ze wszystkimi zwierzakami jakie mieszkały w domu. Hmm...było ich naprawdę wiele począwszy od kilku psów i skończywszy na jeżu. Umowa adopcyjna podpisana i domek też fajny, zaczęli już skupować akcesoria dla dobka. :evil_lol: Brunuś pojedzie do nowego domku już w przyszłym tygodniu. :loveu:

Wspaniale!:multi::multi::multi:
Już nie mogę się doczekać kiedy Bruno na stałe osiądzie w nowym domku:loveu:

• 2 weeks later...