bico Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 .::Blue_Lagoon::. napisał(a):Odezwała się do mnie pani, która jest zainteresowana adopcją. ;) Mieszka w województwie kujawsko - pomorskim, Bruno mieszkałby w domu z małym ogródkiem. Pani oferuje dużo czasu dla psa, zapewnienie opieki weterynaryjnej i długie spacery. Kilka lat temu odszedł jej ukochany rottweiler Ramzes, więc ma już jakieś doświadczenie z psami. Obecnie ma kanarka. Zgodziła się na wizytę i rozmowę. :crazyeye:o matko, jest nadzieja, jest szansa na dom!:multi: Trzeba "kuć żelazo póki gorące", nie wolno nam stracić tej szansy:cool3: Kiedy jest wizyta przedadopcyjna? Kto na nią idzie? Szybko to dograć trzeba;) Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 bico osoba do wizyty już zaklepana, jest z pogranicza woj. wielkopolskiego i kujawsko - pomorskiego. ;) Kilka razy przeprowadzała już takie wizyty, więc mam do niej pełne zaufanie. Termin umówiony w przyszłym tygodniu. Trzymajcie kciuki! Quote
bico Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 .::Blue_Lagoon::. napisał(a):bico osoba do wizyty już zaklepana, jest z pogranicza woj. wielkopolskiego i kujawsko - pomorskiego. ;) Kilka razy przeprowadzała już takie wizyty, więc mam do niej pełne zaufanie. Termin umówiony w przyszłym tygodniu. Trzymajcie kciuki! już nie mogę się doczekać tej wizyty, wieści z niej, a najbardziej tego, by Bruno już miał dobry domek:multi: Trzymam, kciukasy!:bigok: Quote
Fredziu123 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Jak będziecie mieć jakieś wieści to zaraz piszcie. Czekamy z niecierpliwością. Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Musicie poczekać do jutra. ;) Wszystko ustalone, nawet godzina spotkania.;) Quote
bico Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 .::Blue_Lagoon::. napisał(a):Musicie poczekać do jutra. ;) Wszystko ustalone, nawet godzina spotkania.;) Wobec tego będziemy siedzieć jak na szpilkach:cool3: Kciuki zaciśnięte:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Huuuurraaa :multi: Bruno jedzie do nowego domku! Wizyta wypadła na 5! ;) Quote
bico Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 .::Blue_Lagoon::. napisał(a):Huuuurraaa :multi: Bruno jedzie do nowego domku! Wizyta wypadła na 5! ;) :crazyeye: Huuuura! Bardzo się cieszę, że Bruno będzie miał nowy domek:bigcool::bigcool::bigcool: A można prosić więcej szczegółów o nowym domku i wizycie, kiedy Bruno tam jedzie?:cool3: Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Wizyta przebiegła sprawnie i przy kawie. ;);) Nowa rodzina była bardzo miła i spełniła nasze oczekiwania. Wykazała się też dużą wiedzą na temat psów i pokazała rodzinny album ze wszystkimi zwierzakami jakie mieszkały w domu. Hmm...było ich naprawdę wiele począwszy od kilku psów i skończywszy na jeżu. Umowa adopcyjna podpisana i domek też fajny, zaczęli już skupować akcesoria dla dobka. :evil_lol: Brunuś pojedzie do nowego domku już w przyszłym tygodniu. :loveu: Quote
Gemini666 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 jak super !! Bruno wszystkiego dobrego w nowym domku - należy Ci się malutki Quote
bico Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 .::Blue_Lagoon::. napisał(a):Wizyta przebiegła sprawnie i przy kawie. ;);) Nowa rodzina była bardzo miła i spełniła nasze oczekiwania. Wykazała się też dużą wiedzą na temat psów i pokazała rodzinny album ze wszystkimi zwierzakami jakie mieszkały w domu. Hmm...było ich naprawdę wiele począwszy od kilku psów i skończywszy na jeżu. Umowa adopcyjna podpisana i domek też fajny, zaczęli już skupować akcesoria dla dobka. :evil_lol: Brunuś pojedzie do nowego domku już w przyszłym tygodniu. :loveu: Wspaniale!:multi::multi::multi: Już nie mogę się doczekać kiedy Bruno na stałe osiądzie w nowym domku:loveu: Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Ja też. :evil_lol::evil_lol: Na pewno będzie super towarzyszem. ;) Quote
AMIGA Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 I jak tam? Czy sa jakies nowe wieści? Jestem cichym "podczytywaczem" tgego wątku i chciałabym przeczytać jakis happy end :p Quote
Recommended Posts