Ciara Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Jak z Brunem?? Ile jeszcze potrzeba pieniędzy na jego leczenie??Na razie rozssyłam linki do cegiełek mam nadzieje,że chociaż tym trafi się do ludzi..:angryy: Quote
Ciara Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Jesteście w stanie wstawić tu nr konta na które mają być dokonywane wpłaty?? Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Robale wytępione. :evil_lol: Bruno nabrał sił i teraz szuka już domku stałego, najgrosze za nami, pozostało nam tylko podawanie preparatów mineralno - witaminowych i tabletek na stawy. Chłopak wygląda całkiem przyzwoicie i czuje się wspaniale. :loveu: Pstryknę parę zdjęć i wstawię. :eviltong: Quote
Isadora7 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Bruno ciotka Isadora ciężki tydzień miała to nie była u ciebie Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Lidan napisał(a):Wpadłam w odwiedziny do Bruna ;) Ja również.... Jak się czuje Bruno ? Gdzie jest konto dla Bruna, w pierwszym poście nie widziałam? Quote
Isadora7 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Bruno pokaż sie na dobranoc, jeszcze ze dwa dni jak ciotka Isadora sajgon ogarnie to zajmie sie tobą. Quote
majqa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Nie daj się dobeńku!!! Zdrowiej ku uciesze nas wszystkich. Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Z Brunem wszystko w porządku. :loveu: Wygląda przyzwoicie, ładniutki doberman z niego. Apetyt mu wrócił. Mogę powiedzieć, że jest wielkim łasuchem. :evil_lol: Po tabletkach na wzmocnienie stawów i codziennych masażach coraz rzadziej utyka na łapkę i myślę, że wróci do pewnej sprawności. :loveu: Robale wyniosły się na dobre. :multi: Dana nr wysłałam Ci na PW. ;) Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Proszę zajrzyjcie na wątek tego psiaka. :-(:-( Dowiedziałam się o nim od znajomej i postanowiłam od razu ogłosić go na Dogomanii. Zwierzak tyle przeszedł, że musi znaleźć domek. http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-zostawiony-w-lesie-na-smiercionosnej-lince-141529/#post12577800 Quote
Dana i Muszkieterowie Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dziękuję ! :loveu: Cieszę się, że Bruno zdrowieje ! :loveu: Quote
bico Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Wspaniale, że Bruno zdrowy i że robale już go nie dręczą:multi: Teraz tylko dobry domek dla niego się musi znaleźć:roll: Quote
Recommended Posts