Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyznam, że wsadziłam rękę do boksu i przytulił isę do niej. Głaskałam go ile mogłam tylko. Musiałam też uważać, bo jego kolega chciał mnie capnąć. Żal..żal odchozić od tych krat i zostawiać je tam...

Posted

Kojarze tego CTR, jak byłam w schronisku to zwrócił moją uwagę, bo jest prześliczny. Z tym, że był bardzo agresywny (co się dziwić, tak duży pies o takiej psychice jak CTR w tak małym boksie...)

Posted

zdecydowanie jeśli macie jakieś psy na oku, można zrobić ogłoszenia samo wklejenie tutaj może dać za mało, z Poznania nie znam nikogo od spanielków ale jest Asia&Ginger

my z Martą robiłyśmy wątki i ogłaszałyśmy tylko parę psów, ale domki jakieś znalazły bo bez ogłoszeń to ciężko

Posted

ms_arwi napisał(a):
nie wiecie czy ktos nie potrzebuje transportu Poznan-Warszawa albo na odwrot? bo mam kolege, ktory jedzie tam niedlugo i przy okazji jakiegos psiaka moglby wziac :)

Umiesc na transportowym napewno ktos sie znajdzie...

Posted

[quote name='agaga21']dajcie znać jeśli do waszego schroniska trafi ten pies:
http://i35.tinypic.com/5l6hbs.jpg

został bezprawnie oddany lub sprzedany nie wiadomo komu!!!
jest dość prawdopodobne, że pojawi się w którymś z wielkopolskich schronisk
wątek marsa:
http://www.dogomania.pl/threads/182980-Amstaff-Mars-juz-w-nowym-domku-happy-end-!?p=16138252#post16138252

podeslalam zdjecie na wypadek gdyby w Poznaniu sie pojawil

[quote name='coronaaj']Umiesc na transportowym napewno ktos sie znajdzie...

juz sie zglosila potrzebujaca :) podalam na miary na kolege, ktory sie wybiera i chetnie pomoze.

Posted

Byłam dziś w schronisku... jest kilka nowych psów. No i oczywiscie wiele tych co już pewnie od dawien dawna siedzą. Powstawiam zdjecia, jak tylko obrobię.

Posted

ten psiak zwrócił moja uwagę... niestety przez to, jak traktował go kolega z bosku. Mianowicie kolega z bosku wpadał co jakiś czas to jego budy i gryzł go paskudnie.... Przynajmniej wygladało to fatalnie. Nie wiem komu to zgłosić..czy jest tu na dogo ktoś kto tam działa? Ktoś..co ma jakiś wpływ na to, co sie dzieje z psami?

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Dalmatyńczyk!! Prosze o pomoc dla niego kolezanki od kropeczkowych psiaków... siedział w budzie apatyczny i trząsł się jak liść na wietrze. Musi mu być bardzo zimno. Może kto chce dalmatyńczyka?