olivetshka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Kochane, najmocniej przepraszam za offa, ale poszukuję kogoś pilnie na wizytę p/adopcyjną dla szczeniaczka ze Zmigrodu (watek w moim podpisie), którego wredna stara baba chciała wykończyć razem z rodzeństwem i innymi psami. Jest chętny domek z okolic Poznania, dokładnie miejscowość [SIZE="4"]LUBOŃ - czy znacie może kogoś, kto mógłby nam pomóc? Bardzo dziękuję z góry. Quote
ms_arwi Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='agnieszka32']Dominikajuszczak oddaje swojego psa :angryy: http://poznan.olx.pl/oddam-w-dobre-rece-psa-za-darmo-iid-165010398 :angryy: co za.... Quote
Andzike Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 :offtopic:Dziewczyny, pilnie poszukuje kogoś do wizyty przed/a dla Gaculi z mojej sygnatury w miejscowości Owińska - 8km na północ od Poznania. Jest tu ktoś z tych okolic? Domek zapowiada się fajnie, niunia siedzi w PDT, więc zależy mi na czasie... Quote
ms_arwi Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Andzike napisał(a): :offtopic:Dziewczyny, pilnie poszukuje kogoś do wizyty przed/a dla Gaculi z mojej sygnatury w miejscowości Owińska - 8km na północ od Poznania. Jest tu ktoś z tych okolic? Domek zapowiada się fajnie, niunia siedzi w PDT, więc zależy mi na czasie... ja mam do Owinsk 10 minut Quote
Andzike Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 ms_arwi napisał(a):ja mam do Owinsk 10 minut ms_arwi - dzięki wielkie!!! wstępnie KateBono się zadeklarowala, że zrobi wizytę, kwestia jest tylko kiedy... ;) jak nie będzie mogła jej zrobić na dniach to uśmiechnę się do Ciebie :) Super :) Quote
oris Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 szukam kogos z Leszna z do sprawdzenia domu dla dobka Quote
Paula95 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Oris, napisz na wątku leszczyńskich piesków- one mają też swój wątek, pewnie znajdzie się ciocia. :) Quote
Paula95 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Przpraszam za off Ciocie! Pilnie potrzebny transport dla Kubusia(mikropieska) do cudownego DS u Katarzynek. Trasa Poznań-> Lublin lub Poznań-> Warszawa. W ostatniej chwili wycofała się osoba, która w niedzielę miała Kubusia zawieźć, ze względu na pogodę... :( Prosimy o pomoc! Wątek Kubusia: http://www.dogomania.pl/threads/196382-Kubuś-malutki-młodziutki-piesek-szuka-domku!-Pilnie-potrzebny-transport-do-DS!!!!/page32 Quote
Paula95 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Transport dla Kubusia już jest. :) Ale teraz mam kolejną prośbę. Potrzebna ciocia do sprawdzenia domu dla Nuki, młodziutkiej, małej energicznej suni. Kochającej spacery i radośnie się bawiącej. Sunia jest już po sterylizacji, przebywa w schronisku w Gostyniu(70km od Poznania). Państwo są z Poznania(rejony- Smochowice). Która ciocia pomoże? Piszcze proszę na mój nr(607350567), a ja podeślę wam numer państwa, żeby ustalić godzinę spotkania. Super byłoby, gdyby wizyta odbyła się jak najszybciej, żeby mała nie marzła w schronie, tylko jeśli będzie wszystko ok, grzała się w domu. :) Quote
ANETTTA Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 zapraszam misz masz http://www.dogomania.pl/threads/2026...0#post16347750 Quote
agaga21 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 gdyby ktoś z was jechał pod koniec lutego lub na początku marca z warszawy do poznania(lub gdzieś w okolice), to mam ogromną prośbę! mam szczeniaka do przywiezienia do mnie na dt, może wtedy ktoś mógłby go podwieźć...? proszę, pamiętajcie o tym w razie czego. Quote
snuszak Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 agaga21 - PaulinaT chyba będzie jechać 28 lutego z Wawy do Pozka może napisz do niej http://www.dogomania.pl/threads/201701-Misiu-m%C5%82ody-niewidomy-jedzie-do-warszawy.-Prosimy-nadal-o-wsparcie?p=16352261#post16352261 Quote
agaga21 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='snuszkak']agaga21 - PaulinaT chyba będzie jechać 28 lutego z Wawy do Pozka może napisz do niej http://www.dogomania.pl/threads/201701-Misiu-m%C5%82ody-niewidomy-jedzie-do-warszawy.-Prosimy-nadal-o-wsparcie?p=16352261#post16352261 dzięki :) już piszę! Quote
SkarpetKa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Przepraszam za offtopic, ale po sąsiedzku to chyba kijami nie pogonicie :diabloti: Zapraszam na mój pierwszy bazarek na rzecz podopiecznych FUNDACJI GŁOSEM ZWIERZĄT!!! A jakby tego było mało: zapraszam na mój pierwszy bazarek na Dogomanii! Mam nadzieję, że wszystkim się spodoba! :oops: http://www.dogomania.pl/threads/202872-Rozmaitości(urodowo-książkowo-filmowo-itd)-na-FundacjęGłosemZwierząt-do-2.03.11-do-22 Quote
agaga21 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 czy ktoś z poznania nie wybiera się czasem jutro w stronę wolsztyna? mam do przewiezienia szczeniaka, może przy okazji ktoś by mi go podrzucił? :) Quote
ms_arwi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Cos wartego uwagi http://www.akcjasterylizacji.pl/ogolnopolska-akcja-sterylizacji/zasady-akcji-ogolne Quote
Molli Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Mojej znajomej zaginęła Labradorka. Czy może ktoś z Was wie, czy nie trafiła ona czasem do poznańskiego schroniska? Quote
snuszak Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 będę mieć na uwadze, a sunia miała chipa? adresówkę? Quote
Molli Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='snuszkak']będę mieć na uwadze, a sunia miała chipa? adresówkę?[/QUOTE] Dzięki :) Niestety suczka nie miała ani chipa, ani adresówki... Jak się znajdzie to zadbam o to, aby właściciele ją zaczipowali i przywiesili do obroży adresówkę. Niestety Dori nie była wysterylizowana, niedługo może mieć cieczkę. Quote
Cania Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Witam wszystkich Dogomaniakow! :) Od jakiegos czasu czytam forum,ale dopiero teraz postanowilam zalozyc profil. Odwiedzam poznanskie schronisko. Bardzo chcialabym jakos pomoc psiakom i ciesze sie, ze trafilam na ten watek. Czy dalej szukacie wolontariuszy w Waszej akcji? Widze, ze troche tu cicho od kilku dni. Mam nadzieje, ze ktos tu zaglada :) Quote
Cania Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 ms_arwi napisał(a):to moze byc terrier rosyjski - ten psiak niestety ma problemy z psychika - agresywny. A propos czarnego terriera ze str. 50- troche mnie zdziwilo, co napisaliscie. Kiedy podeszlam do niego pierwszy raz faktycznie mnie ostro obszczekal. Pogadalam z nim jednak chwile i doszlismy do porozumienia ;) Polozyl sie na plecach i wywalil brzucho do glaskania, w ogole nie byl agresywny. Kilka dni temu juz go nie bylo, pewnie znalazl dom! Quote
paulinken Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Przepraszam za offa, ale znikąd pomocy - czy ma ktoś może dzisiejsze poznańskie Metro? Zapłaciłam za ogłoszenie, a nawet nie wiem, czy wydrukowali. Quote
eduso Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 paulinken napisał(a):Przepraszam za offa, ale znikąd pomocy - czy ma ktoś może dzisiejsze poznańskie Metro? Zapłaciłam za ogłoszenie, a nawet nie wiem, czy wydrukowali. Ja mam :) Chodzi może o psa Karo ? Jeśli tak, to jest ogłoszenie. Quote
Pola17 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 hey jak u was z wolontariatem ,czym zajmuje sie wolontariusz w poznaniu ? Quote
Rudzia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Mam dom dla onka, nie szczeniaka, sprawdzonego co do dzieci. Czy u Was w schronie znalazł by się taki onek, dom zapowiada się fajny, będzie umowa. Quote
Recommended Posts