Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane, najmocniej przepraszam za offa, ale poszukuję kogoś pilnie na wizytę p/adopcyjną dla szczeniaczka ze Zmigrodu (watek w moim podpisie), którego wredna stara baba chciała wykończyć razem z rodzeństwem i innymi psami.
Jest chętny domek z okolic Poznania, dokładnie miejscowość [SIZE="4"]LUBOŃ - czy znacie może kogoś, kto mógłby nam pomóc?
Bardzo dziękuję z góry.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:offtopic:Dziewczyny, pilnie poszukuje kogoś do wizyty przed/a dla Gaculi z mojej sygnatury w miejscowości Owińska - 8km na północ od Poznania.
Jest tu ktoś z tych okolic? Domek zapowiada się fajnie, niunia siedzi w PDT, więc zależy mi na czasie...

Posted

Andzike napisał(a):
:offtopic:Dziewczyny, pilnie poszukuje kogoś do wizyty przed/a dla Gaculi z mojej sygnatury w miejscowości Owińska - 8km na północ od Poznania.
Jest tu ktoś z tych okolic? Domek zapowiada się fajnie, niunia siedzi w PDT, więc zależy mi na czasie...

ja mam do Owinsk 10 minut

Posted

ms_arwi napisał(a):
ja mam do Owinsk 10 minut

ms_arwi - dzięki wielkie!!! wstępnie KateBono się zadeklarowala, że zrobi wizytę, kwestia jest tylko kiedy... ;) jak nie będzie mogła jej zrobić na dniach to uśmiechnę się do Ciebie :)
Super :)

Posted

Przpraszam za off

Ciocie! Pilnie potrzebny transport dla Kubusia(mikropieska) do cudownego DS u Katarzynek. Trasa Poznań-> Lublin lub Poznań-> Warszawa. W ostatniej chwili wycofała się osoba, która w niedzielę miała Kubusia zawieźć, ze względu na pogodę... :( Prosimy o pomoc!

Wątek Kubusia:

http://www.dogomania.pl/threads/196382-Kubuś-malutki-młodziutki-piesek-szuka-domku!-Pilnie-potrzebny-transport-do-DS!!!!/page32

Posted

Transport dla Kubusia już jest. :)

Ale teraz mam kolejną prośbę. Potrzebna ciocia do sprawdzenia domu dla Nuki, młodziutkiej, małej energicznej suni. Kochającej spacery i radośnie się bawiącej. Sunia jest już po sterylizacji, przebywa w schronisku w Gostyniu(70km od Poznania). Państwo są z Poznania(rejony- Smochowice). Która ciocia pomoże? Piszcze proszę na mój nr(607350567), a ja podeślę wam numer państwa, żeby ustalić godzinę spotkania. Super byłoby, gdyby wizyta odbyła się jak najszybciej, żeby mała nie marzła w schronie, tylko jeśli będzie wszystko ok, grzała się w domu. :)

Posted

gdyby ktoś z was jechał pod koniec lutego lub na początku marca z warszawy do poznania(lub gdzieś w okolice), to mam ogromną prośbę! mam szczeniaka do przywiezienia do mnie na dt, może wtedy ktoś mógłby go podwieźć...? proszę, pamiętajcie o tym w razie czego.

Posted

Przepraszam za offtopic, ale po sąsiedzku to chyba kijami nie pogonicie :diabloti:

Zapraszam na mój pierwszy bazarek na rzecz podopiecznych FUNDACJI GŁOSEM ZWIERZĄT!!!

A jakby tego było mało: zapraszam na mój pierwszy bazarek na Dogomanii!

Mam nadzieję, że wszystkim się spodoba! :oops:

http://www.dogomania.pl/threads/202872-Rozmaitości(urodowo-książkowo-filmowo-itd)-na-FundacjęGłosemZwierząt-do-2.03.11-do-22

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='snuszkak']będę mieć na uwadze, a sunia miała chipa? adresówkę?[/QUOTE]

Dzięki :)
Niestety suczka nie miała ani chipa, ani adresówki...
Jak się znajdzie to zadbam o to, aby właściciele ją zaczipowali i przywiesili do obroży adresówkę.
Niestety Dori nie była wysterylizowana, niedługo może mieć cieczkę.

Posted

Witam wszystkich Dogomaniakow! :)
Od jakiegos czasu czytam forum,ale dopiero teraz postanowilam zalozyc profil.
Odwiedzam poznanskie schronisko. Bardzo chcialabym jakos pomoc psiakom i ciesze sie, ze trafilam na ten watek. Czy dalej szukacie wolontariuszy w Waszej akcji? Widze, ze troche tu cicho od kilku dni. Mam nadzieje, ze ktos tu zaglada :)

Posted

ms_arwi napisał(a):
to moze byc terrier rosyjski - ten psiak niestety ma problemy z psychika - agresywny.

A propos czarnego terriera ze str. 50- troche mnie zdziwilo, co napisaliscie. Kiedy podeszlam do niego pierwszy raz faktycznie mnie ostro obszczekal. Pogadalam z nim jednak chwile i doszlismy do porozumienia ;) Polozyl sie na plecach i wywalil brzucho do glaskania, w ogole nie byl agresywny. Kilka dni temu juz go nie bylo, pewnie znalazl dom!

Posted

paulinken napisał(a):
Przepraszam za offa, ale znikąd pomocy - czy ma ktoś może dzisiejsze poznańskie Metro? Zapłaciłam za ogłoszenie, a nawet nie wiem, czy wydrukowali.

Ja mam :)
Chodzi może o psa Karo ? Jeśli tak, to jest ogłoszenie.