Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i zycie samo napisało scenariusz . Siostra wczoraj pojechała do schronu , wybrała sobie sliczna koteczke i dzisiaj po nia pojechała , ale przedtem musiałam dowieść jej kontenerek do przewozu zwierzaka . Tak więć siostra z córka pojechały dzisiaj po wybraną łaszącą się do nich koteczkę a do domu wrócily z wystraszonym kocurkiem :crazyeye: Koteczki już nie było . Spózniły się .:placz:Tak więc blokowego wygodnego życia zakosztuje biedaczek który w schronisku siedział wystraszony w kąciku . Oczywiscie zapytalam siostrzenice o ten długi wlos - zgadnijcie czy to kotek długowlosy :mad::razz: Widać co innego teoria co innego miłość od drugiego spojrzenia ;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paula95']Ciocie, poszukuję osoby do sprawdzenia domku dla małego psinka w Poznaniu u adwokata. Czy znajdzie się taka cioteczka? :)[/QUOTE]

Marta albo ja, albo cala masa innych ciotek ;)

Posted

[quote name='Paula95']Dziękuję. To na pewno z którąś z was się skontaktuję. Muszę jeszcze wszystko z panem ustalić. :)

A kiedy mogłybyście? :) Jaki dzień by wam pasował?[/QUOTE]

oj ja mysle, ze tu jest tyle cioteczek, ktore by mogly to zrobic bez najmniejszego problemu, ze i termin nie stanowi problemu. Ja moge po weekendzie (wyjezdzam akurat), jesli chcesz szybciej to napisz do marta23t, moze Hala? Albo ktoras z innych ciotek ma czas szybciej?

Posted

[quote name='Hala']Ciotka ms_arwi..to by gg zastartowała.... bo się dobijam....[/QUOTE]

do ciotki ms_arwi prosze sms albo strzalke albo telefon jak ma sie pojawic na gg ;)

Posted

[quote name='Paula95']Hala, a znasz ciocię, która super sprawdzi domek?:)[/QUOTE]
Z Gostynia do Poznania nie jest daleko ,ja kilkakrotnie jechalam z Poznania do waszego schroniska.

Posted

Nie, pełen etat to jest 160 godzin. W tygodniu są 2-3 dni wolne. Czasem pracuje się 12 godzin a czasami 6 albo nawet 5. Przykładowy tydzień pracownika: pn 15-21, wt wolne, śr 9-21, czw 9-15, pt 9-21, sob wolne, n 11-20