Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

caromina napisał(a):
sorry za off topa, potrzebna wizyta przeadopcyjna w Kole, macie tu kogoś z tych okolic?

Hala pisała, ze haszczak wrócił...... ogłosiłam go już, ale mam marny opis, macie o nim jakieś info?Można tam wyprowadzać psy na spacer?

poza teren schroniska niebardzo, na terenie moze jeszcze Ci sie uda, jak porozmawiasz z kierownikiem, ze chcialabym blizej poznac tego psiaka bo starasz sie dom dla niego znalezc.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ms_arwi napisał(a):
poza teren schroniska niebardzo, na terenie moze jeszcze Ci sie uda, jak porozmawiasz z kierownikiem, ze chcialabym blizej poznac tego psiaka bo starasz sie dom dla niego znalezc.

w tygodniu da radę? kiero wpuszcza wszystkich czy trzeba byc przez kogoś "zaanonsowanym"?

Posted

caromina napisał(a):
w tygodniu da radę? kiero wpuszcza wszystkich czy trzeba byc przez kogoś "zaanonsowanym"?

zaanonsowanym? sprobuj normalnie porozmawiac tam, to moze cos uda Ci sie zrobic to, co bys chciala.

Posted

caromina napisał(a):
słyszałam, ze nie wpuszczają ludzi z ulicy

kiedys, dawno temu, mozna bylo uslyszec od marynarzy, ze widzieli krawedz swiata i slyszeli syreni spiew - co niekoniecznie bylo prawda :) nie ma sie co zniechecac tym co "sie slyszalo", trzeba samemu sprawdzic i podejsc do tego z dobrym nastawieniem.

Posted

coronaaj napisał(a):
Nie wierze ...to co jak ktos chce adoptowac psiaka tez nie wpuszcza????

oczywiscie, ze wpuszczaja i nie robia z tym zadnych problemow - po to sa godziny przeznaczone dla adoptujacych.

Posted

xxxx52 napisał(a):
ms_arwi- wiesz moze dokad sie zawozi koty bezdomne?Schronisko swarzedzkie odmawialo,poznanskie tez ,co sie z kotami dzieje?Co sie dzieje z kotami miasta Poznania (600tys.mieszkancow)jak kot lezy na ulicy i potrzebuje pomocy?czy auto schroniska poznanskiego schroniska jedzie ,zeby go ratowac?
To bardzo smutne ,ze na tak bogate ,duze miasto ,zeby nie bylo z prawdziwego zdarzenia kociarni i nikt nie walczy zeby taka powstala.No tak koty to sie traktuje jak druga kategorie.Wczesniej schronisko kastrowalo koty poznanskie ,a teraz?

jedzie do kota auto schroniska. sprawdziłam. kot był potrącony i agresywny, przyjechali, zabrali, zbadali.

Posted

schronisko przyjmuje koty
przy mnie przyjęli kota,którego przywiózł pewien pan
pan powiedział,że kot się do nich przybłąkał w bardzo złym stanie,podleczyli go trochę,ale nie mają warunków,aby go trzymać,pani spisała dane tego pana,a kociaka zaniosła do kociarni

Posted

Chciałabym założyć suni, której zdjęcie jest w poście 1263 (goldenka lub mix goldenka) wątek na forum SZANSY, bo mamy trochę chętnych do adopcji.
Czy mogłabym dostać opis suni, bo same zdjęcia to trochę mało.
Głównie chodzi mi o wiek, wagę, stan zdrowia, ew. sterylizację, posłuszeństwo, stosunek do innych zwierząt, stosunek do dzieci, dane kontaktowe do osoby, która czuwa nad jej adopcją.
Absolutnie nie wymagam tych wszystkich wiadomości... ale dajcie, co macie!

kontakty do mnie:
mail - tina777@op.pl lub szansa@goldenretriever.pl
tel - 691 43 77 71

Posted

Jola+Rani+Sari napisał(a):
Chciałabym założyć suni, której zdjęcie jest w poście 1263 (goldenka lub mix goldenka) wątek na forum SZANSY, bo mamy trochę chętnych do adopcji.
Czy mogłabym dostać opis suni, bo same zdjęcia to trochę mało.
Głównie chodzi mi o wiek, wagę, stan zdrowia, ew. sterylizację, posłuszeństwo, stosunek do innych zwierząt, stosunek do dzieci, dane kontaktowe do osoby, która czuwa nad jej adopcją.
Absolutnie nie wymagam tych wszystkich wiadomości... ale dajcie, co macie!

kontakty do mnie:
mail - tina777@op.pl lub szansa@goldenretriever.pl
tel - 691 43 77 71

kurcze, zeby chociaz wiedziec ktory to numer boksu jest...
Hala wiesz gdzie byl ten psiak?

Posted

widząc jaki on chudziutki i gdzie został znaleziony nawet bez obróżki obawiam się że kolejna ofiara świąt nieco podrosła i wylądowała na bruku:( toż to jeszcze dziecko...

Posted

[quote name='rodzice']macie jakieś ładne puchate koty na stanie ? Siostra dzisiaj powiedziała ze chetnie by zaadoptowała jakiegoś bardziej kudłatego .[/QUOTE]

w kotach niestety sie nie orientuje... Mozna zadzwonic do schroniska i zapytac - czasem trafiaja sie i persy...

Posted

co do kota to ja ma do adopcji czarno białego maluszka który był za zmarznięty na klatce schodowej pilnie szuka domu kot z szamotuł jak by co moge dowiesc :)

Posted

to jaki jest kudłaty zależy też od karmy, ja miałam zwykłego dachowca... chudy, mizerny... ale jak juz zamieszkał z nami i poczul smak lepszego jedzenia to strasznie wyładniał... każdy się zachwycał jego futerkiem :)

Posted

[quote name='rodzice']dobrze , napiszę inaczej - kotek powinien mieć długie wloski , takiego sobie siostra wymyśliła[/QUOTE]

w poniedzialki schronisko nieczynne dla odwiedzajacych :) mogla siostra na stronie schroniska godziny odwiedzin sprawdzic :)