Hala Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Uploaded with ImageShack.us Wydawał sie przyjazny, głaskałam go i tuliłam. A on cały był zaśliniony. Czyżby to z nerwów? Quote
Hala Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 I na koniec..kochany starowinek Onkowy. Bardzo się lepił i piszczał. W uszach dosłownie miał bagno..znaczy sie w tych strzępkach uszu które mu pozostały. Slepy na jedno oko... mam nadzieję, że na drugie widział. Ogólnie bieda straszliwa. :( Uploaded with ImageShack.us Quote
chita Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Hala tu jest zbiorczy ONkow do adopcji, wklej te bidule, moze ktos wypatrzy..... http://www.dogomania.pl/threads/8669-Owczarki-Niemieckie-do-adopcji.-Og%C5%82aszajcie-te%C5%BC-ONki-na-www.owczarki.eu!?p=16123916#post16123916 Quote
ata Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Hala']Dalmatyńczyk!! Prosze o pomoc dla niego kolezanki od kropeczkowych psiaków... siedział w budzie apatyczny i trząsł się jak liść na wietrze. Musi mu być bardzo zimno. Może kto chce dalmatyńczyka? Uploaded with ImageShack.us A może to dog? Quote
ms_arwi Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 ata napisał(a):A może to dog? zapytam :) Quote
ms_arwi Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Hala']ten psiak zwrócił moja uwagę... niestety przez to, jak traktował go kolega z bosku. Mianowicie kolega z bosku wpadał co jakiś czas to jego budy i gryzł go paskudnie.... Przynajmniej wygladało to fatalnie. Nie wiem komu to zgłosić..czy jest tu na dogo ktoś kto tam działa? Ktoś..co ma jakiś wpływ na to, co sie dzieje z psami? "]http://img267.imageshack.us/i/dscf8912n.jpg "]http://img16.imageshack.us/i/dscf8914x.jpg hm... ktory to boks? zawsze w takiej sytuacji warto porozmawiac z pracownikami schroniska, bo to oni maja najwiekszy wplyw. Quote
farmerka63 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 W galerii poznańskiego schroniska jest tylko jeden kropek . Trudno orzec, czy to ten sam. Nie wiem też, jak często galeria na stronie jest uaktualniana. Quote
dalmibea Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 ms_arwi napisał(a):zapytam :) zapewniam cie ze to nie dog :) Postaramy sie mu pomoc jak najszybciej Quote
ms_arwi Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 dalmibea napisał(a):zapewniam cie ze to nie dog :) Postaramy sie mu pomoc jak najszybciej mnie tez na doga nie wyglada ;) ale coz zapytac warto co to za jeden/jedna :) Hala ktory boks? a i zawsze mozesz isc do biura i zapytac sie bezposrednio :) Quote
dalmibea Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 czy tam sa dwa dalmaty ? Bo ten w budzie to nie jest ten sam co ten drugi na zdjeciu co stoi . Quote
malawaszka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 a wg mnie to ten sam pies - w budzie widać kawałek pyska i oka lewego z tą ciemną łatką Quote
kiang Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 hala,ms-arwi ma racje, wystarczylo wejsc do biura i zapytac. a jakbys miala przy okazji zdjecie tego stafa marsa to bys go znalazla,a tak znalazl go kiang hehehe Quote
farmerka63 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Ja też mam wrażenie, że to ten sam dalmat - zwróćcie uwagę na lewe oko, uszko , kształt i czarne obramowanie nocha. Quote
agaga21 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 kiang napisała, że mars jest w poznańskim schronisku. czy ktoś może to potwierdzić? to mars: Quote
Hala Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Ja go nie widziałam wczoraj..ale też wszystkich boksów nie obeszłam. Kiang..a to jakiś konkurs na znajdywanie psów? To ja nie wiedziałam. ;) Quote
Hala Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Dalmatyńczyk jest dwa boksy w lewo od tego tu na zdjeciu....... Uploaded with ImageShack.us Quote
kiang Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 wstawiasz fotki to myslalem ze konkurs. a co to kosztowalo wejsc i zapytac? Quote
baster i lusi Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 kiang napisał(a):wstawiasz fotki to myslalem ze konkurs. a co to kosztowalo wejsc i zapytac? proszę nie pisz tak tajemniczo ,na wątku Marsa pytaliśmy kiedy widziałaś go.Pomimo że nie lubisz bullowatych mogłaś nam odpowiedzieć. Quote
agaga21 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 tu też była informacja kilka dni temu. było wstawione zdjęcie marsa. post 1256 Quote
elisse Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 ta nakolankowa ryża sunia już ma dom,moja koleżanka ją zaadoptowała dziś byłam w sobote w schronie i wtedy były dwa dalmaty jest jeszcze szczeniak kilkumiesięczy,siedzi w boksie z jakims młodym bullowatym to sa te boksy stojące "na środku" że się tak wyrażę,nie wiem jakie numery Quote
caromina Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 sorry za off topa, potrzebna wizyta przeadopcyjna w Kole, macie tu kogoś z tych okolic? Hala pisała, ze haszczak wrócił...... ogłosiłam go już, ale mam marny opis, macie o nim jakieś info?Można tam wyprowadzać psy na spacer? Quote
Recommended Posts