Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I na koniec..kochany starowinek Onkowy. Bardzo się lepił i piszczał. W uszach dosłownie miał bagno..znaczy sie w tych strzępkach uszu które mu pozostały. Slepy na jedno oko... mam nadzieję, że na drugie widział. Ogólnie bieda straszliwa. :(

Uploaded with ImageShack.us

Posted

[quote name='Hala']Dalmatyńczyk!! Prosze o pomoc dla niego kolezanki od kropeczkowych psiaków... siedział w budzie apatyczny i trząsł się jak liść na wietrze. Musi mu być bardzo zimno. Może kto chce dalmatyńczyka?

Uploaded with ImageShack.us

A może to dog?

Posted

[quote name='Hala']ten psiak zwrócił moja uwagę... niestety przez to, jak traktował go kolega z bosku. Mianowicie kolega z bosku wpadał co jakiś czas to jego budy i gryzł go paskudnie.... Przynajmniej wygladało to fatalnie. Nie wiem komu to zgłosić..czy jest tu na dogo ktoś kto tam działa? Ktoś..co ma jakiś wpływ na to, co sie dzieje z psami?

"]http://img267.imageshack.us/i/dscf8912n.jpg
"]http://img16.imageshack.us/i/dscf8914x.jpg

hm... ktory to boks? zawsze w takiej sytuacji warto porozmawiac z pracownikami schroniska, bo to oni maja najwiekszy wplyw.

Posted

dalmibea napisał(a):
zapewniam cie ze to nie dog :)
Postaramy sie mu pomoc jak najszybciej

mnie tez na doga nie wyglada ;) ale coz zapytac warto co to za jeden/jedna :)
Hala ktory boks? a i zawsze mozesz isc do biura i zapytac sie bezposrednio :)

Posted

hala,ms-arwi ma racje, wystarczylo wejsc do biura i zapytac. a jakbys miala przy okazji zdjecie tego stafa marsa to bys go znalazla,a tak znalazl go kiang hehehe

Posted

Ja go nie widziałam wczoraj..ale też wszystkich boksów nie obeszłam.

Kiang..a to jakiś konkurs na znajdywanie psów? To ja nie wiedziałam. ;)

Posted

kiang napisał(a):
wstawiasz fotki to myslalem ze konkurs. a co to kosztowalo wejsc i zapytac?

proszę nie pisz tak tajemniczo ,na wątku Marsa pytaliśmy kiedy widziałaś go.Pomimo że nie lubisz bullowatych mogłaś nam odpowiedzieć.

Posted

ta nakolankowa ryża sunia już ma dom,moja koleżanka ją zaadoptowała dziś
byłam w sobote w schronie i wtedy były dwa dalmaty
jest jeszcze szczeniak kilkumiesięczy,siedzi w boksie z jakims młodym bullowatym
to sa te boksy stojące "na środku" że się tak wyrażę,nie wiem jakie numery

Posted

sorry za off topa, potrzebna wizyta przeadopcyjna w Kole, macie tu kogoś z tych okolic?

Hala pisała, ze haszczak wrócił...... ogłosiłam go już, ale mam marny opis, macie o nim jakieś info?Można tam wyprowadzać psy na spacer?