Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

jest tu ktoś kto bywa na Bukowskiej?

znaleziono i oddano do schroniska tego sznupka:

w sumie to nie wiem o co prosić :( może o sprawdzenie jaki ma numer, a może właściciel go tam odszukał... :(

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='marta23t']Energy kiedy on był wstawiany?> to nie jest Czesio co pojechał do Gdyni? klon jakiś:/

Jasna cholera nie to zdjęcie wstawiłam, zaraz wstawię właściwe:oops:

Już

Ale tamten to nie był Czesio, dalej szuka domu:shake:

Posted

nie byłam dawno w schronie z przyczyn zdrowotnych / długa historia:(/ ale podejrzewam że jeszcze jest tylko nie wiem który jest to psiak bo były dwa bardzo podobne: jedna sunia zaatakowana przez inne psy i jeden dzikusek do domu do kompletnej resocjalizacji. postaram się w tyg podjechać do schronu i sprawdzić. a tamten pudelek kopia Czesia:( a Czesinek ma się dobrze -trafił do raju a nie domu. jakby każdy psiak trafiał do takiego domu jak tamten umarłabym ze szczęścia.

mam pytanie czy ktoś jeździ teraz do pń schronu, zajmuje się ogłaszaniem psów? pomalusiu staję na nogi i chciałabym jak najszybciej zacząć działać ale nie mam pojęcia co się w schronie dzieje:(

Posted

Sunię pudelka też macie?:shake:
To jest dzikusek na pewno...z góry dziękuję za informacje.
Mam nadzieję, że ze zdrowiem już dobrze, życzę go bardzo dużo!

A Czesio tak wiem, mamy zdjęcia z domu co jakiś czas na wątku, ma super:lol:

Posted

Wiadomo coś o tej buldożce?

A tak z innej beczki to:

Użytkowniczka Maggiejan została potrącona przez samochód i nie jest w stanie wyprowadzać swoich psiaków, ja wyprowadziłam je wczoraj, i dzisiaj rano i jeszcze wieczorem je wyprowadzę, ale jutro wyjeżdżam i do poniedziałku włącznie mnie nie będzie więc potrzebny jest ktoś kto się tym zajmie przez weekend. Chodzi o Grunwald.

Tutaj kontakt
http://www.dogomania.pl/threads/105116-Owczarek-Niemiecki-POTRZEBNY-LEK-lub-WSPARCIE-FINANSOWE/page235

Posted

buba44 napisał(a):
podobno 15.11 trafiła buldożka fr.możecie wstawić jej zdjęcie?

Buldozka fr. - sunia, ok. 5 lat, bez oczka. Podobno ma kolorki takie jak moja Mia (ciemna z brazowymi prazkami). Fotki nie mam ;)

Posted

_bubu_ napisał(a):
Szukam kogos na wizyte przedadopcyjną w miejscowości Szamotuły. Czy ktos z Was jest z tego rejonu? lub może kogos polecić?

Weronika: 511-819-130 (najlepiej po 18g.)
Magda: 665-491-937
Jeżeli któraś z tych osób nie odbierze, to wyślij sms-a :)

Posted

Nie widziałam tam dzisiaj żadnego buldozka, za to była piękną rudą (nawet nosek) małą spanielkę.Miała mega smutne oczy. Podpytałam troche o nią.Ma ok 3lat.Ktoś ją w 2008 przywiązał do bramy schronu.Oddana z nieudanej adopcji.Podobno bardzo zaborcza o uczucia swojego człowieka, nie toleruje meżczyzn. Wystawiała głowę poza ogrodzenie do głaskania, zarówno do mnie jak i do mojego chłopaka.Lizała nasze ręcę, nie była agresywna. Ogolona maszynką - podobno nie pozwalała się wyczesac. Proszę wstawcie moje info na jakieś fora spanielowe - może ktoś jej pomoże. Przecudowna sunia - aż serce się pęka :(