Molli Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='caromina']A jakieś husky są teraz w schronie? Jeżeli nie znajdziesz huskiego w schronisku w Poznaniu, to może spodoba się Tobie jakiś husky ze schroniska w Przyborówku (k.Poznania) Doris Hugo Husky Quote
zeberka4 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Hugo jest świetny gdyby potrzeba fotek mam kilka i husky dużego też mam jedną fote Quote
caromina Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 mam trzy husky w domu już więcej nie dam rady:) myślałam o tym, żeby podjechać do husky w Poznaniu. Porobić zdjecia, wyprowadzić na spaceretc, powiedziano mi, ze schron w Poznaniu nie wpuszcza wolontariuszy ( ale nie wiem czy to prawda) Quote
ms_arwi Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 caromina napisał(a):mam trzy husky w domu już więcej nie dam rady:) myślałam o tym, żeby podjechać do husky w Poznaniu. Porobić zdjecia, wyprowadzić na spaceretc, powiedziano mi, ze schron w Poznaniu nie wpuszcza wolontariuszy ( ale nie wiem czy to prawda) Zle Ci powiedziano. Wszystko jest do zalatwienia :) Quote
buba44 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 dziewczyny mam do was prożbę dziś koło 20 zabrano z os.kosmonautów w poznaniu prawdopodobnie porzuconego pieska do schronu ,miły bardzo wystraszony kundelek z dużymi uszami ,teraz ma być na kwarantannie proszę was żeby ktoś w miarę możliwości zajął się nim,może zrobil zdjęcia albo co kolwiek żeby się nie bał i nie czuł tak przerażony. Quote
caromina Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 ms_arwi napisał(a):Zle Ci powiedziano. Wszystko jest do zalatwienia :) To ja sie piszę:) Quote
ms_arwi Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 buba44 napisał(a):dziewczyny mam do was prożbę dziś koło 20 zabrano z os.kosmonautów w poznaniu prawdopodobnie porzuconego pieska do schronu ,miły bardzo wystraszony kundelek z dużymi uszami ,teraz ma być na kwarantannie proszę was żeby ktoś w miarę możliwości zajął się nim,może zrobil zdjęcia albo co kolwiek żeby się nie bał i nie czuł tak przerażony. Na kwarantannie nie bardzo mozna robic fotki, bo zawsze moze znalezc sie wlasciciel przez te 2 tygodnie... Quote
buba44 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Zrobiłam mu zdjęcie zanim go zabrali pomimo starań nie udało mi się wstawić,gdyby ktoś umiał skopiować z gummtre poznań w kategori-zgubione znalezione to było by super piesek z dużymi uszami w czerwonym puszorku. Quote
buba44 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 dziękuję za wstawienie i proszę dla niego o wzgledy ,gdyby nie to że mam już 6 psów to już był by u mnie,szkoda go dzięki wam może go ktoś zauważy. Quote
oris Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 potrzebna pomoc w szukaniu domków dla tych kociaków obecnie przebywają w Dopiewcu pod Poznaniem http://www.dogomania.pl/threads/1908...mków-poznańy Quote
Blever's Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 byłam dzisiaj na Bukowskiej, zawiozlam 10 kg karmy, wiem , że to tak malo :(:(:( tyle psow... tyle cierpienia w oczach i blagania o dom, nastepnym razem biore aparat trzeba troche pooglaszac te psy Quote
coronaaj Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 No i zagladam tutaj ale musze przeczytac watek. Quote
furciaczek Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 p.Aneta S....a, ul. Piaskowa, 62-100 Wągrowiec ( wielkopolskie, okolice Poznania) Zadzwonil do mnie weterynarz informujac ze w/w Pani zmienia psy jak rekawiczki. Pierwszy pies mial problemy dermatologiczne, zostal oddany, nastepne dwa rowzniez mialy problemy skorne, jakis czas temu przyszli z nowym psem- ten ugryzl podobno, maja juz nowego. Prawdopodobnie czesc z tych zwierzakow byla zabrana ze schroniska. Ludzie nie powinni miec w ogole zwierzat, najmniejszy problem i sie pozbywaja. Quote
Malwi Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 zapiszę sobie i mam pytanko ;) wiem że w poznaniu była 7 letnia sunia bernardyna ... dzisiaj zniknęła ze strony , nie wiecie może co sie z nią stało ? znalazła dom? wróciła do właściciela ? ( o innych możliwościach nie chce myśleć ) Quote
Weronia Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Witam! Mam pytanie, czy ktoś w miarę regularnie jeździ do schroniska w Poznaniu? Potrzebowałabym kilka zdjęć i info o jednym pieksu, który siedzi już dość długo... [URL=http://img822.imageshack.us/i/dalm.jpg/][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/3714/dalm.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Ja niestety pracuję w godz.otwarcia schronu i sama nie mam możliwości podjechania... Czy ktoś może pomóc...? Quote
ms_arwi Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Weronia, najlepiej gdybys podala numer boksu tego psiaka, albo cos... Quote
Weronia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 ms_arwi napisał(a):Weronia, najlepiej gdybys podala numer boksu tego psiaka, albo cos... Mam takie info: NUMER PSA, CHIP: 967000001209728 PŁEĆ: samiec WIEK: ok. 8 lat CHARAKTER: spokojny, łagodny i przyjazny. ms_arwi, jeździsz do poznańskiego schronu czasem? Quote
Macia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Wiem, że to nie na temat, ale nie mogę się powstrzymać. Mamy w Lesznie prawie identycznego psa, w tym samym wieku, tylko nasz jest chudszy no i ślepy. W schronisku siedzi prawie 1,5 roku. Wiem, że się wtrącam bez sensu, ale już wcześniej widziałam tego psiaka z Poznania i podobieństwo jest duuże. Quote
ms_arwi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Weronia napisał(a):Mam takie info: NUMER PSA, CHIP: 967000001209728 PŁEĆ: samiec WIEK: ok. 8 lat CHARAKTER: spokojny, łagodny i przyjazny. ms_arwi, jeździsz do poznańskiego schronu czasem? Czasem, chociaz teraz mam mozliwosc tylko w niedziele. A co jeszcze chcialabys wiedziec? Bo w schronisku nic wiecej na pewno na temat tego psa nie powiedza, bo nic wiecej pewnie nie wiedza. Quote
Weronia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 ms_arwi napisał(a):Czasem, chociaz teraz mam mozliwosc tylko w niedziele. A co jeszcze chcialabys wiedziec? Bo w schronisku nic wiecej na pewno na temat tego psa nie powiedza, bo nic wiecej pewnie nie wiedza. Chodzi o zdjęcia (w miarę dobre) i ogólnie info, czy piesek jest i czy wszystko ok. Byłabym bardzo wdzięczna, gdybyś zgodziła się pomóc... mogłabyś w tę niedzielę? Quote
Weronia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Macia napisał(a):Wiem, że to nie na temat, ale nie mogę się powstrzymać. Mamy w Lesznie prawie identycznego psa, w tym samym wieku, tylko nasz jest chudszy no i ślepy. W schronisku siedzi prawie 1,5 roku. Wiem, że się wtrącam bez sensu, ale już wcześniej widziałam tego psiaka z Poznania i podobieństwo jest duuże. Jak to bez sensu?:) Podesłałam znajomej. Quote
Macia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Jakby co to nasz wątek: http://www.dogomania.pl/threads/148198-Przytulisko-dla-ps%C3%B3w-w-Lesznie.-Szukamy-domk%C3%B3w/page63 . Bingo ma ok. 7/8 lat. Niestety jest ślepy, w schronisku jak pisałam siedzi prawie dwa lata. W razie pytań pisz pw, albo w naszym temacie. Quote
Recommended Posts