Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='caromina']A jakieś husky są teraz w schronie?

Jeżeli nie znajdziesz huskiego w schronisku w Poznaniu, to może spodoba się Tobie jakiś husky ze schroniska w Przyborówku (k.Poznania)
Doris
Hugo
Husky

Posted

mam trzy husky w domu już więcej nie dam rady:) myślałam o tym, żeby podjechać do husky w Poznaniu. Porobić zdjecia, wyprowadzić na spaceretc, powiedziano mi, ze schron w Poznaniu nie wpuszcza wolontariuszy ( ale nie wiem czy to prawda)

Posted

caromina napisał(a):
mam trzy husky w domu już więcej nie dam rady:) myślałam o tym, żeby podjechać do husky w Poznaniu. Porobić zdjecia, wyprowadzić na spaceretc, powiedziano mi, ze schron w Poznaniu nie wpuszcza wolontariuszy ( ale nie wiem czy to prawda)

Zle Ci powiedziano. Wszystko jest do zalatwienia :)

Posted

dziewczyny mam do was prożbę dziś koło 20 zabrano z os.kosmonautów w poznaniu prawdopodobnie porzuconego pieska do schronu ,miły bardzo wystraszony kundelek z dużymi uszami ,teraz ma być na kwarantannie proszę was żeby ktoś w miarę możliwości zajął się nim,może zrobil zdjęcia albo co kolwiek żeby się nie bał i nie czuł tak przerażony.

Posted

buba44 napisał(a):
dziewczyny mam do was prożbę dziś koło 20 zabrano z os.kosmonautów w poznaniu prawdopodobnie porzuconego pieska do schronu ,miły bardzo wystraszony kundelek z dużymi uszami ,teraz ma być na kwarantannie proszę was żeby ktoś w miarę możliwości zajął się nim,może zrobil zdjęcia albo co kolwiek żeby się nie bał i nie czuł tak przerażony.

Na kwarantannie nie bardzo mozna robic fotki, bo zawsze moze znalezc sie wlasciciel przez te 2 tygodnie...

Posted

Zrobiłam mu zdjęcie zanim go zabrali pomimo starań nie udało mi się wstawić,gdyby ktoś umiał skopiować z gummtre poznań w kategori-zgubione znalezione to było by super piesek z dużymi uszami w czerwonym puszorku.

Posted

dziękuję za wstawienie i proszę dla niego o wzgledy ,gdyby nie to że mam już 6 psów to już był by u mnie,szkoda go dzięki wam może go ktoś zauważy.

• 3 weeks later...
Posted

byłam dzisiaj na Bukowskiej, zawiozlam 10 kg karmy, wiem , że to tak malo :(:(:( tyle psow... tyle cierpienia w oczach i blagania o dom, nastepnym razem biore aparat trzeba troche pooglaszac te psy

Posted

p.Aneta S....a, ul. Piaskowa, 62-100 Wągrowiec ( wielkopolskie, okolice Poznania)

Zadzwonil do mnie weterynarz informujac ze w/w Pani zmienia psy jak rekawiczki. Pierwszy pies mial problemy dermatologiczne, zostal oddany, nastepne dwa rowzniez mialy problemy skorne, jakis czas temu przyszli z nowym psem- ten ugryzl podobno, maja juz nowego. Prawdopodobnie czesc z tych zwierzakow byla zabrana ze schroniska. Ludzie nie powinni miec w ogole zwierzat, najmniejszy problem i sie pozbywaja.

Posted

zapiszę sobie i mam pytanko ;)

wiem że w poznaniu była 7 letnia sunia bernardyna ... dzisiaj zniknęła ze strony , nie wiecie może co sie z nią stało ? znalazła dom? wróciła do właściciela ? ( o innych możliwościach nie chce myśleć )

• 3 weeks later...
Posted

Witam!
Mam pytanie, czy ktoś w miarę regularnie jeździ do schroniska w Poznaniu? Potrzebowałabym kilka zdjęć i info o jednym pieksu, który siedzi już dość długo...

[URL=http://img822.imageshack.us/i/dalm.jpg/][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/3714/dalm.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Ja niestety pracuję w godz.otwarcia schronu i sama nie mam możliwości podjechania...
Czy ktoś może pomóc...?

Posted

ms_arwi napisał(a):
Weronia, najlepiej gdybys podala numer boksu tego psiaka, albo cos...

Mam takie info:
NUMER PSA, CHIP: 967000001209728

CHARAKTER: spokojny, łagodny i przyjazny.

ms_arwi, jeździsz do poznańskiego schronu czasem?

Posted

Wiem, że to nie na temat, ale nie mogę się powstrzymać. Mamy w Lesznie prawie identycznego psa, w tym samym wieku, tylko nasz jest chudszy no i ślepy. W schronisku siedzi prawie 1,5 roku.

Wiem, że się wtrącam bez sensu, ale już wcześniej widziałam tego psiaka z Poznania i podobieństwo jest duuże.

Posted

Weronia napisał(a):
Mam takie info:
NUMER PSA, CHIP: 967000001209728

CHARAKTER: spokojny, łagodny i przyjazny.

ms_arwi, jeździsz do poznańskiego schronu czasem?

Czasem, chociaz teraz mam mozliwosc tylko w niedziele. A co jeszcze chcialabys wiedziec? Bo w schronisku nic wiecej na pewno na temat tego psa nie powiedza, bo nic wiecej pewnie nie wiedza.

Posted

ms_arwi napisał(a):
Czasem, chociaz teraz mam mozliwosc tylko w niedziele. A co jeszcze chcialabys wiedziec? Bo w schronisku nic wiecej na pewno na temat tego psa nie powiedza, bo nic wiecej pewnie nie wiedza.

Chodzi o zdjęcia (w miarę dobre) i ogólnie info, czy piesek jest i czy wszystko ok.
Byłabym bardzo wdzięczna, gdybyś zgodziła się pomóc... mogłabyś w tę niedzielę?

Posted

Macia napisał(a):
Wiem, że to nie na temat, ale nie mogę się powstrzymać. Mamy w Lesznie prawie identycznego psa, w tym samym wieku, tylko nasz jest chudszy no i ślepy. W schronisku siedzi prawie 1,5 roku.

Wiem, że się wtrącam bez sensu, ale już wcześniej widziałam tego psiaka z Poznania i podobieństwo jest duuże.

Jak to bez sensu?:) Podesłałam znajomej.