Paulina87 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 To może warto zmienić mu tą suchą karmę na inną bo wydaje mi się, że prawidłowo odżywiony pies to powinien robić 2 kupki dziennie. Moja Jura robi jedną czasem dwie. Jakiej firmy macie karmę? Quote
ona_ja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 on robi 2 kupki dziennie. Puriny mu kupuje dla szczeniakow. Napewno mu nie zmienie na mokra karme, bo sucha karma sciera sobie zabki i pochrupie sobie a mokre to taka jakas papka tylko ;/ w wekendy mu gotuje ryz z warzywami i jakims mieskiem, ostatnio byly serduszka Quote
ona_ja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Wiecie co, tak sobie siedze na Dogo i przegladam rasy pieskow, i tak patrze i mój BIAŁy przypomina bardzo białego owczarka szwajcarskiego tylko ma klapniete uszka. A jak mu postawic to identyczny jest jak na zdjeciach np jak na tym linku http://www.dogomania.pl/threads/127585-Zora Quote
Paulina87 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Może zmieńcie karmę na jakąś inną to pozbędziecie się problemów z prutaniem a i kupki będą pewnie ładniejsze. Ja np polecam Joserę, niedroga, w Poznaniu jest chyba dystrybutor tej karmy i dostawa do domu gratis. http://www.dogomania.pl/threads/127119-josera Quote
ona_ja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 o fajnie zaraz sobie posprawdzam gdzie to moze byc. on nie jest za wybredny na jedzonko. Ale jest piekne "male" duze cudo :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
eloonia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='ona_ja']Dostane te adresy psiego fryzjera ?? http://www.figarosalon.pl/ tel. 505-838-749 ul. Sczanieckiej 9a w Poznaniu moje 2 kundelki tam obcinałam ostatnio i spokojnie polecam :) Quote
rodzice Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Baranowo kolo Poznania - tanio tel 506-835-54-57 Quote
Zdrapka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Pilnie potrzebujemy osoby do wizyty przedadopcyjnej w Poznaniu - do sprawdzenia domku dla Negry: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/186385-Negra-%C5%9Bliczna-czarna-szorstkow%C5%82osa-suczka-SZUKA-DT-DS%21-Ma-DT-tylko-do-ko%C5%84ca-czerwca%21/page49?p=14978777#post14978777"]http://www.dogomania.pl/threads/186385-Negra-%C5%9Bliczna-czarna-szorstkow%C5%82osa-suczka-SZUKA-DT-DS!-Ma-DT-tylko-do-ko%C5%84ca-czerwca!/page49?p=14978777#post14978777[/URL] Bardzo prosimy o szybką wizytę, bo w środę Negra zostanie "bez dachu nad głową" - dosłownie ! A tak mogłaby jechać do domku. Negra była topiona w jeziorze, potem jak wypłynęła wpadła w jakiś rów ze ściekami, zabrali ją do schroniska, my ją zabrałyśmy chorą na DT, przeżyła cudem ciężką nosówkę, ma pozostałości neurologiczne, to jej wielka szansa ! Państwo też proszą o wizytę, nawet jutro ! Bardzo, bardzo Was Lublin prosi o pomoc :loveu: Quote
Paulina87 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Jest chętny domek w Poznaniu dla szczeniaka lub młodego psiaka dużego kalibru, coś owczarkowatego, ale z gęstym włosem bo pies ma mieszkać na dworze, będzie miał sporą budę, i dużą działkę. Macie coś takiego w schronisku? Quote
ms_arwi Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Paulina87']Jest chętny domek w Poznaniu dla szczeniaka lub młodego psiaka dużego kalibru, coś owczarkowatego, ale z gęstym włosem bo pies ma mieszkać na dworze, będzie miał sporą budę, i dużą działkę. Macie coś takiego w schronisku?[/QUOTE] w poniedzialek sie dowiem jak zadzwonie (do schronu pewnie w srode dopiero pojade). Quote
Zdrapka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 A ja pragnę publicznie podziękować Ms_arwi za szybki odzew - DZIĘKUJĘ :) Mam nadzieję, że dla któregoś Waszego psiaka będziemy mogły analogicznie pomóc w Lublinie :) Quote
ms_arwi Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Zdrapka']A ja pragnę publicznie podziękować Ms_arwi za szybki odzew - DZIĘKUJĘ :) Mam nadzieję, że dla któregoś Waszego psiaka będziemy mogły analogicznie pomóc w Lublinie :)[/QUOTE] Prosze mnie nie oniesmielac ;) Marta pomoze? BTW, szykuje mi sie domek dla husky, zobacze czy ta mloda sunia jest w schronie jeszcze. A jesli jej nie ma, to ktos moze podeslac mi watek ogolny husky jesli taki jest? :) Quote
Zdrapka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Do Marty nie dzwoniłam bo uznałam, że za późno już, Paulina87 pójdzie :) Quote
ms_arwi Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 W Poznaniu mamy mnostwo slicznych szczeniaczkow, gdyby ktos byl zainteresowany :) Quote
Akrum Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 sobie zaznaczam ten wątek, bo muszę tu podesłać jednego Pana zainteresowanego młodym psiakiem, ale co na dworze miałby mieszkać. Quote
ms_arwi Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 o ile psiak bedzie nie bedzie na lancuchu, teren bedzie ogrodzony, a kojec z buda odpowiedni, to nie bedzie problemu. sa przesliczne szczeniorki :) Quote
Paulina87 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 A są jakieś onkowate takie które będą duże o które pytałam? Quote
ms_arwi Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Paulina87 napisał(a):A są jakieś onkowate takie które będą duże o które pytałam? Wiesz, mnostwo jest szczeniorkow, mnostwo onkowatych psiakow w kazdym wieku. Moim zdaniem najlepiej jesli ta osoba sama sie przejdzie do schroniska i zobaczy je. Quote
ms_arwi Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Zobaczcie nowe fotki Preguska, ktory z poznanskiego schronu pojechal do Bogatyni po nowe maniery :D http://www.dogomania.pl/threads/187287-Pregus-piekny-i-trudny-mix-ASTa-z-dogiem-%28-%29-zbiera-na-nowe-zycie!/page10 Quote
snuszak Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 ms_arwi mam prośbę jakbyś była w schronisku to wiem od Marty że ostatnio trafiła tam sunia posokowca około 10 lat jest w tym narożnikowym boksie dla małych psów gdyby tak się fotki ydało zrobić i jak najwięcej info uzyskać, wyprowadzić sunię zobaczyć w jaki jest stanie, bo ja miałam sama to zrobić ale nie dam rady dojechać jednego takiego już dziadzia zabraliśmy z poznania to i może ją się uda Quote
ms_arwi Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Poprosze swojego tajnego agenta na terenie schroniska o info o stanie zdrowia psiaka ;) a fotki jak bede, to tez zrobie. Quote
Akrum Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 ms_arwi napisał(a):o ile psiak bedzie nie bedzie na lancuchu, teren bedzie ogrodzony, a kojec z buda odpowiedni, to nie bedzie problemu. sa przesliczne szczeniorki :) wysłałam tą rodzinkę do schronu, co by sami podjechali i coś sobie wybrali. czy byli - mam nadzieję, że tak. Quote
ms_arwi Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Akrum napisał(a):wysłałam tą rodzinkę do schronu, co by sami podjechali i coś sobie wybrali. czy byli - mam nadzieję, że tak. zawsze jak jeszcze nie byli, moga sie umowic ze mna na ktorys dzien, to razem cos wybierzemy. Quote
Molli Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Dzisiaj w nocy zaginęła w Poznaniu biało-ruda kotka. Mela ma około roku, jest drobnej budowy, nie zna terenu. Kotka prawdopodobnie jest przestraszona, nie ma na sobie żadnej obroży. Niestety nie mam żadnych zdjęć kotki. Jeżeli ktoś widział opisywaną kotkę to proszę o kontakt ze mną pod nr telefonu: 513 845 436 Quote
Recommended Posts