Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To może warto zmienić mu tą suchą karmę na inną bo wydaje mi się, że prawidłowo odżywiony pies to powinien robić 2 kupki dziennie. Moja Jura robi jedną czasem dwie. Jakiej firmy macie karmę?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on robi 2 kupki dziennie. Puriny mu kupuje dla szczeniakow. Napewno mu nie zmienie na mokra karme, bo sucha karma sciera sobie zabki i pochrupie sobie a mokre to taka jakas papka tylko ;/ w wekendy mu gotuje ryz z warzywami i jakims mieskiem, ostatnio byly serduszka

Posted

o fajnie zaraz sobie posprawdzam gdzie to moze byc. on nie jest za wybredny na jedzonko. Ale jest piekne "male" duze cudo :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Pilnie potrzebujemy osoby do wizyty przedadopcyjnej w Poznaniu - do sprawdzenia domku dla Negry:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/186385-Negra-%C5%9Bliczna-czarna-szorstkow%C5%82osa-suczka-SZUKA-DT-DS%21-Ma-DT-tylko-do-ko%C5%84ca-czerwca%21/page49?p=14978777#post14978777"]http://www.dogomania.pl/threads/186385-Negra-%C5%9Bliczna-czarna-szorstkow%C5%82osa-suczka-SZUKA-DT-DS!-Ma-DT-tylko-do-ko%C5%84ca-czerwca!/page49?p=14978777#post14978777[/URL]

Bardzo prosimy o szybką wizytę, bo w środę Negra zostanie "bez dachu nad głową" - dosłownie ! A tak mogłaby jechać do domku. Negra była topiona w jeziorze, potem jak wypłynęła wpadła w jakiś rów ze ściekami, zabrali ją do schroniska, my ją zabrałyśmy chorą na DT, przeżyła cudem ciężką nosówkę, ma pozostałości neurologiczne, to jej wielka szansa !
Państwo też proszą o wizytę, nawet jutro !

Bardzo, bardzo Was Lublin prosi o pomoc :loveu:

Posted

Jest chętny domek w Poznaniu dla szczeniaka lub młodego psiaka dużego kalibru, coś owczarkowatego, ale z gęstym włosem bo pies ma mieszkać na dworze, będzie miał sporą budę, i dużą działkę. Macie coś takiego w schronisku?

Posted

[quote name='Paulina87']Jest chętny domek w Poznaniu dla szczeniaka lub młodego psiaka dużego kalibru, coś owczarkowatego, ale z gęstym włosem bo pies ma mieszkać na dworze, będzie miał sporą budę, i dużą działkę. Macie coś takiego w schronisku?[/QUOTE]

w poniedzialek sie dowiem jak zadzwonie (do schronu pewnie w srode dopiero pojade).

Posted

A ja pragnę publicznie podziękować Ms_arwi za szybki odzew - DZIĘKUJĘ :)

Mam nadzieję, że dla któregoś Waszego psiaka będziemy mogły analogicznie pomóc w Lublinie :)

Posted

[quote name='Zdrapka']A ja pragnę publicznie podziękować Ms_arwi za szybki odzew - DZIĘKUJĘ :)

Mam nadzieję, że dla któregoś Waszego psiaka będziemy mogły analogicznie pomóc w Lublinie :)[/QUOTE]

Prosze mnie nie oniesmielac ;) Marta pomoze?

BTW, szykuje mi sie domek dla husky, zobacze czy ta mloda sunia jest w schronie jeszcze. A jesli jej nie ma, to ktos moze podeslac mi watek ogolny husky jesli taki jest? :)

• 2 weeks later...
Posted

Paulina87 napisał(a):
A są jakieś onkowate takie które będą duże o które pytałam?

Wiesz, mnostwo jest szczeniorkow, mnostwo onkowatych psiakow w kazdym wieku. Moim zdaniem najlepiej jesli ta osoba sama sie przejdzie do schroniska i zobaczy je.

Posted

ms_arwi mam prośbę jakbyś była w schronisku to wiem od Marty że ostatnio trafiła tam sunia posokowca około 10 lat jest w tym narożnikowym boksie dla małych psów gdyby tak się fotki ydało zrobić i jak najwięcej info uzyskać, wyprowadzić sunię zobaczyć w jaki jest stanie, bo ja miałam sama to zrobić ale nie dam rady dojechać
jednego takiego już dziadzia zabraliśmy z poznania to i może ją się uda

Posted

ms_arwi napisał(a):
o ile psiak bedzie nie bedzie na lancuchu, teren bedzie ogrodzony, a kojec z buda odpowiedni, to nie bedzie problemu. sa przesliczne szczeniorki :)

wysłałam tą rodzinkę do schronu, co by sami podjechali i coś sobie wybrali. czy byli - mam nadzieję, że tak.

Posted

Akrum napisał(a):
wysłałam tą rodzinkę do schronu, co by sami podjechali i coś sobie wybrali. czy byli - mam nadzieję, że tak.

zawsze jak jeszcze nie byli, moga sie umowic ze mna na ktorys dzien, to razem cos wybierzemy.

Posted

Dzisiaj w nocy zaginęła w Poznaniu biało-ruda kotka.
Mela ma około roku, jest drobnej budowy, nie zna terenu.
Kotka prawdopodobnie jest przestraszona, nie ma na sobie żadnej obroży.
Niestety nie mam żadnych zdjęć kotki.
Jeżeli ktoś widział opisywaną kotkę to proszę o kontakt ze mną pod nr telefonu: 513 845 436