buba44 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 cześć około 15 marca tego roku trafiła do schronu pół roczna haski biała,wiem kto był włascicielem i wiem że sunia była poważnie chora i pewnie dlatego jawnie została wyżucona czy ktoś ją pamięta? z powodu choroby jeśli ktos ją zabrał może wrócić do schronu.:shake: Quote
zeberka4 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='zeberka4'] czy ta psinka nadal jest w schronie? mógłby ktos zobaczyc!? Jest taki podobny do mojego Azorka Był Ktos w schronisku i patrzył moze czy ta psina jest w schronie??????? Bardzo prosze sprawdzcie. Quote
ms_arwi Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 zeberka4 napisał(a):Był Ktos w schronisku i patrzył moze czy ta psina jest w schronie??????? Bardzo prosze sprawdzcie. Napisalam maila do schronu, jak odpisza dam znac. Quote
buba44 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Jeśli ją ktoś zabrał to napewno odda sunia ma przypadłość podobno do wyleczenia ala koszt wielki ,wiem że gdzieś z nią byli dziś się dowiedziałam że trafiła na bruk nawet czytałam to ogłoszenie że ktoś znalazł i oddał do schronu ,nawet myśl mi przeleciała że oni mają takiego psa ale w zyciu bym się nie spodziewała że ją poprostu puszczą na osiedle a mieli juz jednego. czekam na wieści. Quote
ms_arwi Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 buba44 napisał(a):cześć około 15 marca tego roku trafiła do schronu pół roczna haski biała,wiem kto był włascicielem i wiem że sunia była poważnie chora i pewnie dlatego jawnie została wyżucona czy ktoś ją pamięta? z powodu choroby jeśli ktos ją zabrał może wrócić do schronu.:shake: A jakies fotki jej? zapytam jak bede w schronie... Quote
ms_arwi Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Czy moze mi ktos podac maila, na ktory moglabym podeslac pozostale fotki do wstawienia (sa juz zmniejszone)? Quote
GoniaP Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 W następnym numerze "Mój Pies" ukażą się zdjęcia 4 psiaków wziętych ze schronu w Poznaniu: Zojki (w typie sznaucera), Marysi (cockerki), Maksia (biszkoptowego miksa) i Kapselka (czarno-szaro-białego cudaka) Tu możecie popodziwiać jakie cuda siedzą w naszym schronie: http://s245.photobucket.com/albums/gg59/BCphoto12/Schroniskowe%20po%20salonie/ Quote
Molli Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Gonia, a te dwa cuda też są w schronisku? Czy były zgłoszone do fundacji DrLucy? Quote
buba44 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 wszystkie kochane a ja czekam wciąż na wieści o małej haski. Quote
ms_arwi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='buba44']wszystkie kochane a ja czekam wciąż na wieści o małej haski. taka/takiego (?) husky mamy chyba najmlodszego. Quote
buba44 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 to nie ona tamta była bez srebrnego ,cała biała z lekko dłuższym włosem ona chyba w tej chwili miała by może z 8 miesięcy może9 ale jest nie wyrośnięta napewno trafiła do schronu powinien być po niej jakiś ślad ,może można sprawdzić w zapiskach ,chyba coś tam zapisują gdzie znaleziona a było to na os.kosmonautów 13 marca mogłam się pomylic w dokładnej dacie ale napewno połowa marca. Quote
Recommended Posts