Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć około 15 marca tego roku trafiła do schronu pół roczna haski biała,wiem kto był włascicielem i wiem że sunia była poważnie chora i pewnie dlatego jawnie została wyżucona czy ktoś ją pamięta? z powodu choroby jeśli ktos ją zabrał może wrócić do schronu.:shake:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zeberka4']

czy ta psinka nadal jest w schronie? mógłby ktos zobaczyc!?
Jest taki podobny do mojego Azorka

Był Ktos w schronisku i patrzył moze czy ta psina jest w schronie???????
Bardzo prosze sprawdzcie.

Posted

zeberka4 napisał(a):
Był Ktos w schronisku i patrzył moze czy ta psina jest w schronie???????
Bardzo prosze sprawdzcie.

Napisalam maila do schronu, jak odpisza dam znac.

Posted

Jeśli ją ktoś zabrał to napewno odda sunia ma przypadłość podobno do wyleczenia ala koszt wielki ,wiem że gdzieś z nią byli dziś się dowiedziałam że trafiła na bruk nawet czytałam to ogłoszenie że ktoś znalazł i oddał do schronu ,nawet myśl mi przeleciała że oni mają takiego psa ale w zyciu bym się nie spodziewała że ją poprostu puszczą na osiedle a mieli juz jednego. czekam na wieści.

Posted

buba44 napisał(a):
cześć około 15 marca tego roku trafiła do schronu pół roczna haski biała,wiem kto był włascicielem i wiem że sunia była poważnie chora i pewnie dlatego jawnie została wyżucona czy ktoś ją pamięta? z powodu choroby jeśli ktos ją zabrał może wrócić do schronu.:shake:

A jakies fotki jej? zapytam jak bede w schronie...

Posted

to nie ona tamta była bez srebrnego ,cała biała z lekko dłuższym włosem ona chyba w tej chwili miała by może z 8 miesięcy może9 ale jest nie wyrośnięta napewno trafiła do schronu powinien być po niej jakiś ślad ,może można sprawdzić w zapiskach ,chyba coś tam zapisują gdzie znaleziona a było to na os.kosmonautów 13 marca mogłam się pomylic w dokładnej dacie ale napewno połowa marca.